Order A Train Tiket SEKARANG

Stok Syarikat Pelancongan

Stok Syarikat Pelancongan – Syarikat Pelancongan – Stok Perjalanan – Syarikat Stok Perjalanan

 

Stok Syarikat Pelancongan

Ini bukan halaman biasa kerana kami dalam industri perjalanan dan perjalanan kereta api, kami memutuskan juga untuk membuat halaman yang dinamik mengenai stok perjalanan di dunia, jadi anda juga mungkin boleh melabur dalam syarikat pelancongan dan meningkatkan kekayaan anda sendiri dan pada masa yang sama meningkatkan tahap anda kebahagiaan dengan melancong oleh syarikat stok pelancongan ini.

Kami telah mengumpulkan maklumat berharga mengenai syarikat pelancongan yang disebutkan di bawah, jadi dengan membaca halaman ini, anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai profil mereka, nilai stok, dan matlamat, yang akhirnya akan meningkatkan peluang anda membuat pelaburan yang menguntungkan.

 

 

Carta Stok Perjalanan

Apa data syarikat saham pelancongan yang bernilai, jika anda tidak dapat melihat persembahan sejarah mereka, jadi berikut adalah semua simbol saham di atas, sekarang dalam carta sejarah setiap syarikat dan setiap simbol.

carta dinamik finviz untuk BKNG carta dinamik finviz untuk EXPE carta dinamik finviz untuk ABNB carta dinamik finviz untuk MAR carta dinamik finviz untuk TRIP carta dinamik finviz untuk TCOM carta dinamik finviz untuk MMYT carta dinamik finviz untuk CCL carta dinamik finviz untuk RCL carta dinamik finviz untuk RYAAY

 

Berita Stok Perjalanan

Data bagus, tetapi apa itu data tanpa maklumat dan berita yang membawa kepadanya, jadi inilah bahagian dari syarikat saham Perjalanan berita dari sistem pelaporan bursa saham dan juga dari kedai berita dan penganalisis bebas. Ini adalah data terkini yang ada:

 

Berita Stok Booking Holdings

Berita Saham Kumpulan Expedia

Berita Saham AirBnB Inc

Berita Saham Antarabangsa Marriott

Berita Saham Tripadvisor

 

Trip.com (Ctrip) Berita Saham Kumpulan

 

Berita MakeMyTrip

 

Berita Stok Karnival Cruise

 

Berita Saham Royal Caribbean

 

Berita Saham Ryanair Holdings

 

Maklumat Pasaran Saham Utama

Walaupun perjalanan adalah industri besar, ia juga dipengaruhi oleh petunjuk pasaran lain, jadi kami menyiapkan bab maklumat pasaran saham pendek ini, supaya anda dapat melihat indeks bursa saham utama di seluruh dunia serta maklumat hebat lain yang kami berikan di atas.

 

 

Pandangan Peribadi Kami mengenai Stok Perjalanan

Sila lihat di bawah pandangan kami mengenai setiap stok.

 

BKNG – Memandangkan ia adalah syarikat pelancongan terbesar di dunia, kami yakin pada Booking Holdings (BKNG).

KECUALI – Harus memecat banyak orang semasa Covid19 dan dengan demikian budayanya rapuh, jadi pandangan kami adalah semula jadi di Expedia Group (KECUALI).

ABNB – Betul-betul bergantung pada penilaian, Kami yakin penilaian yang tepat untuk Airbnb (ABNB) semestinya separuh daripada nilai Booking Group (BKNG)

MAR – untuk 2021 kami yakin di Marriott International (Simbol MAR) kerana industri pelancongan akan melihat peningkatan yang besar sebaik sahaja perjalanan dibenarkan lagi.

PERJALANAN – TripAdvisor cuba mengubah model pendapatannya, dan secara umum kami berpendapat bahawa kandungan adalah raja dan TRIP hebat dalam kandungannya sendiri dan kandungan yang dihasilkan pengguna di platformnya, kita adalah Bullish.

TCOM – Diberi Ctrip Itu (TCOM) adalah perniagaan pertama Cina, mereka menikmati kepulangan cepat China, bagaimanapun, TRIP Group juga mempunyai perniagaan pelancongan global yang akan menikmati perjalanan kembali, Naik.

MMYT – Sukar bagi kita untuk memberi nasihat mengenai MakeMyTrip, kerana ketegangan China, tetapi di sisi positif, Ekonomi India berada dalam keadaan baik dan semestinya sangat baik selepas Covid19.

CCL – Stok Carnival Cruise akan melonjak sebaik sahaja kapal pertama kembali ke pantai tanpa cedera, hari-hari ini tidak jauh, sehingga ketika itu kita semula jadi di CCL.

RCL – Royal Carribian sangat mirip dengan Carnival Cruise dan biasanya kedua-dua syarikat’ hasilnya serupa, bagaimanapun, kenaikan pada RCL adalah kurang daripada CCL, tetapi juga di sini kita kekal semula jadi di Royal Caribbean.

RYA – Ryanair adalah salah satu syarikat penerbangan Bajet terbesar jika bukan terbesar, sebaik sahaja sekatan Eropah dicabut, stok ini akan naik sangat tinggi, tetapi walaupun sekarang, kami berpendapat stok RYA ini bagus untuk portfolio anda, Naik.

 

Kami mendapat soalan umum mengenai operasi Save A Train, Save A Train memang sebuah laman web tiket kereta api, tetapi kami juga mempunyai bahagian blog yang berasingan, yang benar-benar percuma, dan hanya untuk mempromosikan perjalanan dan perjalanan kereta api secara khusus.

 

Kini anda mempunyai pandangan yang lebih baik mengenai penilaian dan maklumat stok syarikat pelancongan, ini tidak perlu menghalang anda untuk melakukan perjalanan, dan semasa anda melakukannya, sila pilih Simpan Kereta Api. sebagai laman web anda untuk perjalanan kereta api.

 

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan halaman ini ke laman web anda, hanya klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)

Hak Cipta © 2021 - Simpan Kereta Api, Amsterdam, Belanda
Jangan biarkan tanpa hadir seorang - Dapatkan Kupon dan Berita !