Order A Train Tiket SEKARANG

Visualizer Peta dan Perjalanan Inspirasi

Visualizer Peta Perjalanan – Panduan inspirasi perjalanan – Peta perjalanan – Permainan perjalanan

 

Visualizer Peta Perjalanan

Nikmati alat yang dibina khas ini khas untuk anda, visualizer peta perjalanan, yang memberi anda pandangan dunia nyata mengenai tempat-tempat di seluruh dunia.

Di kanan bawah peta, anda akan melihat sedikit kuning lelaki, anda boleh menyeret ikon ini ke mana sahaja yang anda mahukan di peta, dan kemudian anda akan melihat pemandangan sebenar tempat tersebut.

Sebaik sahaja anda memilih tempat, anda boleh memindahkan imej 360 darjah di destinasi rawak yang baru anda pilih, lebih jauh lagi, anda boleh klik dua kali pada gambar peta perjalanan untuk masuk ke dalam kawasan peta, juga jika anda mengklik pada pautan kedua dari kiri atas, dan anda akan diarahkan ke lebih banyak maklumat mengenai tempat yang anda pilih, dan anda akan melihat teks yang luas mengenai perkara ini destinasi baru anda baru tahu.

 

Kadang-kadang halaman ini perlu dimuat semula sekali atau dua kali sebelum peta dimuat

   

   

  Save A Train sentiasa memikirkan pelancong dan melatih pelancong, sama ada anda pelanggan kami atau pelanggan masa depan, jadi kami memutuskan untuk membina permainan Visualizer Peta Perjalanan kecil ini, supaya anda dapat bermain dengan perjalanan masa lalu atau perjalanan masa depan anda dan bagaimana ia dapat dilihat di peta dunia dalam pandangan sebenar.

   

  Setelah anda mengetahui tentang alat Visualizer Peta Perjalanan kami, anda perlu tahu bahawa untuk mendapatkan Harga Tiket Keretapi Terbaik dan Termurah – Anda perlu menempah tiket kereta api anda di Simpan Kereta Api.

   

  Adakah anda ingin untuk membenamkan halaman ini ke laman web anda, hanya klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-map-visualizer%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)

  Hak Cipta © 2021 - Simpan Kereta Api, Amsterdam, Belanda
  Jangan biarkan tanpa hadir seorang - Dapatkan Kupon dan Berita !