Da bi kartu za voz SADA

Vizualizator putnih mapa i inspiracija

Vizualizator putne mape – Vodič za inspiraciju za putovanja – Mapa putovanja – Putnička igra

 

Vizualizator putne mape

Uživajte u ovom prilagođenom alatu posebno za vas, vizualizator mape putovanja, što vam daje pogled na stvarni svijet o mjestima širom svijeta.

U donjem desnom uglu karte, vidjet ćete malo žuto čoveče, ovu ikonu možete povući bilo gdje na karti, i tada ćete vidjeti stvarni pogled na mjesto.

Jednom kada odaberete mjesto, možete premjestiti slika 360 stepeni na slučajnom odredištu koje ste upravo izabrali, nadalje, možete dvaput kliknuti na sliku putne karte da biste ušli više u područje karte, također ako kliknete na drugu vezu gore lijevo, i bit ćete preusmjereni na više informacija o mjestu koje ste odabrali, i vidjet ćete opširan tekst o tome novo odredište upravo ste saznali.

 

Ponekad ovu stranicu treba osvježiti jednom ili dva puta prije nego što se karta učita

   

   

  Save A Train uvijek misli na putnike i voziti putnike, bez obzira jeste li naš klijent ili budući klijent, pa smo odlučili da vam napravimo ovu malu igru ​​Visualizer Travel Map, tako da se možete igrati sa svojim prošlim ili budućim putovanjima i kako se oni vide na mapi svijeta u stvarnom pogledu.

   

  Sada kada ste saznali za naš alat za vizualizaciju putnih mapa, to morate znati da biste dobili najbolje i najjeftinije cijene voznih karata – Trebalo bi da naručite svoj vozova karte u Save A Train.

   

  Da li želite da ugradite ovu stranicu na svoje stranice, samo kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-map-visualizer%2F%3Flang%3Dbs – (Malo spusti da vidi Embed Code)

  autorsko pravo © 2021 - Save A Train, Amsterdam, Holandija
  Ne ostavljajte bez sadašnjosti - Get Kuponi and News !