Nalog za železniška vozovnica ZDAJ

Zaloge potovalnih podjetij

Zaloge potovalnih podjetij – Potovalna podjetja – Potovalne zaloge – Potovalne delnice

 

Zaloge potovalnih podjetij

To ni običajna stran, saj smo v turistični industriji potovanj in vlakov, odločili smo se tudi za dinamično stran o zalogah potovanj po svetu, tako da lahko tudi vlagate v potovalna podjetja in povečate lastno bogastvo ter hkrati povečate svojo raven sreča s potovanjem s strani teh družb za zaloge.

Zbrali smo dragocene informacije o spodaj omenjenih potovalnih podjetjih, torej z branjem te strani, lahko izveste več o njihovem profilu, vrednost zalog, in cilji, kar bo na koncu izboljšalo vaše možnosti za donosno naložbo.

 

 

Grafikoni potovalnih zalog

Kakšni so podatki o potovalnih družbah, če ne vidite njihovih zgodovinskih predstav, torej tukaj so vsi zgornji simboli zalog, zdaj v zgodovinskih grafikonih na podjetje in na simbol.

finviz dinamični grafikon za BKNG finviz dinamični grafikon za EXPE finviz dinamični grafikon za ABNB dinamični grafikon finviz za MAR finviz dinamični grafikon za TRIP finviz dinamični grafikon za TCOM finviz dinamični grafikon za MMYT finviz dinamični grafikon za CCL dinamični grafikon finviz za RCL finviz dinamični grafikon za RYAAY

 

Potovalne zaloge Novice

Podatki so dobri, kaj pa so podatki brez informacij in novic, ki vodijo do njih, Torej, tukaj je del novic o družbah potovalnih delnic iz sistemov poročanja na borzi in tudi iz neodvisnih prodajnih mest in analitikov. To so najnovejši razpoložljivi podatki:

 

Rezervacijske zaloge rezervacij

Novice Expedia Group Stock

Zaloge AirBnB Inc

Marriott International Stock News

Tripadvisor Stock News

 

Trip.com (Ctrip) Skupinske novice

 

Novice MakeMyTrip

 

Carnival Cruise Stock News

 

Royal Caribbean Stock News

 

Novice o delnicah Ryanair Holdings

 

Glavne informacije o borzi

Čeprav je potovanje velika panoga, nanjo vplivajo tudi drugi tržni kazalniki, zato smo pripravili to kratko poglavje o borznih informacijah, tako si lahko ogledate glavne svetovne borzne indekse in druge odlične informacije, ki smo jih navedli zgoraj.

 

 

Naš osebni pogled na potovalne zaloge

Spodaj najdete naš pogled na vsako zalogo.

 

BKNG – Glede na to, da gre za največje potovalno podjetje na svetu, smo bikinji glede Booking Holdings (BKNG).

EXPE – Med Covid19 je moral odpustiti veliko ljudi, zato je njegova kultura krhka, tako da je naš pogled na Expedia Group Natural (EXPE).

ABNB – Res je odvisno od vrednotenja, Verjamemo v pravilno vrednotenje za Airbnb (ABNB) mora biti polovica vrednosti Booking Group (BKNG)

MAR – Za 2021 smo bikov v Marriott International (MAR simbol) kajti potovalna industrija bo takoj, ko bodo potovanja spet dovoljena, močno zaživela.

IZLET – TripAdvisor poskuša spremeniti svoj model prihodkov, in na splošno mislimo, da je vsebina pomembna, TRIP pa je vrhunski v svoji vsebini in vsebini, ki jo ustvarijo uporabniki na svoji platformi, smo bikovski.

TCOM – Glede na to Ctrip (TCOM) je prvo kitajsko podjetje, uživali so v hitri vrnitvi Kitajske, vendarle, Skupina TRIP ima tudi globalna potovalna podjetja, ki bodo uživala v vrnitvi Travel, Bik je.

MMYT – Težko svetujemo o MakeMyTrip, zaradi napetosti na Kitajskem, ampak na pozitivni strani, Indijsko gospodarstvo je v dobri formi in bi moralo biti zelo dobro po Covidu19.

CCL – Karnevalsko križarjenje se bo pospešilo takoj, ko se bo prva ladja poškodovala, te dni še niso daleč, do takrat smo naravni na CCL.

RCL – Royal Carribian je zelo podoben Carnival Cruiseu in običajno obe podjetji’ rezultati so podobni, vendarle, navzgor na RCL je manj kot CCL, ampak tudi tu ostajamo naravni na kraljevskih Karibih.

RYA – Ryanair je ena največjih, če ne celo največja letalska družba Budget, takoj, ko bodo odpravljene evropske omejitve, ta zaloga bo zelo visoka, ampak tudi zdaj, menimo, da je ta zaloga RYA odlična za vaš portfelj, Bikovsko.

 

Dobimo pogosto vprašanje o operaciji Save A Train, Save A Train je res a Spletna stran vlak vstopnice, imamo pa tudi ločen blog odsek, ki je popolnoma brezplačen, in samo za spodbujanje potovanja in potovanja z vlakom v določenih okoliščinah.

 

Zdaj imate boljši vpogled v vrednotenje in informacije o zalogah turističnih podjetij, to vam ni treba odvrniti od potovanja, in ko to storite, prosim izberite Shrani vlak. kot vaše spletno mesto za potovanje z vlakom.

 

 

Ali želite, da bi vgradili to stran na vašo spletno stran, samo kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)

Avtorske pravice © 2021 - Shrani vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne puščajte brez darilo - Get Kuponi in novice !