Jotta junalippu NYT

Matkailuyritysten osakkeet

Matkailuyritysten osakkeet – Matkailuyritykset – Matkailuvarastot – Matkailuvarastot

 

Matkailuyritysten osakkeet

Tämä ei ole tavallinen sivu, koska olemme matka- ja junamatkailualalla, päätimme myös tehdä dynaamisen sivun maailman matkakannoista, joten voit myös sijoittaa matkailuyrityksiin ja lisätä omaisuuttasi ja samalla nostaa onnea matkustamalla nämä matkatoimistoyhtiöt.

Olemme keränneet arvokasta tietoa alla mainituista matkayrityksistä, joten lukemalla tämä sivu, voit oppia lisää heidän profiilistaan, osakkeen arvo, ja tavoitteet, mikä lopulta parantaa mahdollisuuksiasi tehdä kannattava sijoitus.

 

 

Matkailuvarastot

Mitkä ovat matkaosakeyhtiöiden tiedot ovat arvoisia, jos et näe heidän historiallisia esityksiä, joten tässä ovat kaikki yllä olevat varastosymbolit, nyt historiallisissa kaavioissa yritystä ja symbolia kohden.

finviz-dynaaminen kaavio BKNG: lle finviz-dynaaminen kaavio EXPE: lle finviz-dynaaminen kaavio ABNB: lle finviz-dynaaminen kaavio MAR: lle finviz-dynaaminen kaavio TRIP: lle finviz-dynaaminen kaavio TCOM: lle finviz-dynaaminen kaavio MMYT: lle finviz-dynaaminen kaavio CCL: lle finviz-dynaaminen kaavio RCL: lle finviz-dynaaminen kaavio RYAAY: lle

 

Travel Stocks -uutiset

Tiedot ovat hyviä, mutta mitä tietoja on ilman niihin johtavia tietoja ja uutisia, joten tässä on osa osakeyhtiöiden uutisia pörssin raportointijärjestelmistä sekä riippumattomista uutistoimistoista ja analyytikoista. Tämä on viimeisin saatavilla oleva tieto:

 

Varaus Holdings -osakkeen uutiset

Expedia-konsernin osakeuutiset

AirBnB Inc: n pörssiuutiset

Marriott International -osakkeen uutiset

Tripadvisorin osakeuutisia

 

Trip.com (Ctrip) Ryhmän osakeuutisia

 

MakeMyTrip-uutiset

 

Carnival Cruise -osakkeen uutiset

 

Royal Caribbean -osakkeen uutiset

 

Ryanair Holdings -osakkeen uutiset

 

Tärkeimmät osakemarkkinatiedot

Vaikka matkailu on suuri ala, siihen vaikuttavat myös muut markkinaindikaattorit, joten valmistelimme tämän lyhyen pörssitiedot-luvun, joten voit nähdä tärkeimmät maailmanlaajuiset pörssiindeksit sekä muuta yllä mainittua hyvää tietoa.

 

 

Henkilökohtainen näkemyksemme matkavarastoista

Alla on näkemyksemme kustakin varastosta.

 

BKNG – Koska se on maailman suurin matkayhtiö, olemme nousussa Booking Holdingsilla (BKNG).

EXPE – Piti ampua paljon ihmisiä Covid19: n aikana, joten sen kulttuuri on hauras, joten näkemyksemme on luonnollinen Expedia-konsernissa (EXPE).

ABNB – Riippuu todella arvostuksesta, Uskomme oikean arvon Airbnb: lle (ABNB) pitäisi olla puolet varausryhmän arvosta (BKNG)

MAR – varten 2021 olemme nousussa Marriott Internationalissa (MAR-symboli) koska matkailualalla on valtava vauhti heti, kun matka sallitaan uudelleen.

MATKA – TripAdvisor yrittää kääntää tulomallinsa, ja yleensä mielestämme sisältö on kuningas ja TRIP on erinomaista omassa ja käyttäjien luomassa sisällössä alustallaan, olemme Bullish.

TCOM – Ottaen huomioon, että Ctrip (TCOM) on kiinalainen ensimmäinen yritys, he nauttivat Kiinan nopeasta paluusta, kuitenkin, TRIP Groupilla on myös maailmanlaajuisia matkailuyrityksiä, jotka nauttivat matkailun paluusta, Nouseva se on.

MMYT – Meille on vaikea antaa neuvoja MakeMyTripistä, Kiinan jännitteiden takia, mutta positiivisella puolella, Intian talous on hyvässä kunnossa ja sen pitäisi olla erittäin hyvä Covidin jälkeen19.

CCL – Carnival Cruise -varasto nousee heti, kun ensimmäinen alus palaa vahingoittumattomana rannalle, nämä päivät eivät ole kaukana, siihen asti olemme luonnollisia CCL: ssä.

RCL – Royal Carribian on hyvin samanlainen kuin Carnival Cruise ja yleensä molemmat yritykset’ tulokset ovat samanlaisia, kuitenkin, RCL: n ylösalaisin on vähemmän kuin CCL, mutta myös täällä olemme luonnollisia Karibialla.

RYA – Ryanair on yksi suurimmista, ellei suurimmista Budget-lentoyhtiöistä, heti kun eurooppalaiset rajoitukset poistetaan, tämä varasto nousee erittäin korkealle, mutta nytkin, mielestämme tämä RYA-osake on hieno salkkuusi, Nouseva.

 

Saamme yleisen kysymyksen Save A Train -toiminnosta, Save A Train on todellakin junaliput verkkosivuilla, mutta meillä on myös erillinen blogiosio, joka on täysin ilmainen, ja se on tarkoitettu vain matka- ja junamatkojen edistämiseen erityispiirteissä.

 

Nyt sinulla on parempi näkymä matkayritysten arvostuksesta ja osaketiedoista, tämän ei tarvitse estää sinua matkustamasta, ja kun teet, Valitse Tallenna juna. verkkosivustollasi junamatkailua varten.

 

 

Haluatko upottaa tämän sivun päälle sivuston, klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-companies-stocks%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)

Tekijänoikeus © 2021 - Tallenna juna, Amsterdam, Alankomaat
Älä jätä ilman läsnä - Hanki kuponkeja ja uutiset !