Jotta junalippu NYT

Halvat SBB-junalippujen ja matkareittien hinnat

Täältä löydät kaiken tiedon Halvat SBB-junaliput ja SBB: n matkahinnat ja edut.

 

aiheista: 1. SBB junan kohokohdista
2. Tietoja SBB: stä 3. Parhaat oivallukset saadaksesi halvan SBB-junalipun
4. Kuinka paljon SBB-liput maksavat 5. Matkareitit: Miksi on parempi ottaa SBB-junia, eikä matkusta lentokoneella
6. Mitkä ovat standardin väliset erot?, Päivälippu, ja Supersaver SBB: llä 7. Onko SBB-tilausta
8. Kuinka kauan ennen SBB: n lähtöä saapua 9. Mitkä ovat SBB-juna-aikataulut
10. Mitkä rautatieasemat palvelevat SBB: tä 11. SBB: n UKK

 

SBB junan kohokohdista

 • The Sveitsin liittovaltion rautatiet, SBB, on kansallinen rautatieyhtiö, joka toimii Sveitsissä.
  • SBB-junat ovat Euroopan kansallisten rautatiejärjestelmien kärjessä, ja sisään 2017 sijoittui ensimmäiseksi palvelunsa laadun vuoksi, turvallisuusluokitus, ja suorituskykyindeksi.
  • 25 miljoona matkustajaa matkustaa SBB: llä päivittäin.
  • SBB-junaliikenne on yksi täsmällisimmistä junapalveluista maailmassa, alle 3 minuutin viive keskimäärin.
  • Pisin SBB-junatunneli, Gotthard Base -tunneli, sisällä Sveitsin Alpit, toimenpiteet 57.1 kilometriä ja asettaa maailmanennätyksen.
  • SBB: llä on 3 viralliset kielet: Saksan kieli, Ranskan kieli, ja italia. Siksi, SBB-rautatieasemat on nimetty ja merkitty sijainnin mukaan: Asemien nimet ja kyltit kaksikielisissä kaupungeissa ovat molemmilla paikallisilla kielillä, ja miksi näet nimen joskus näin SBB CFF FFS.

Tietoja SBB: stä

SBB on sveitsiläinen junapalvelu, joka on yksi maailman parhaista.

Kansallinen sveitsiläinen SBB-rautatieyhtiö toimii koko Sveitsissä, kanssa 798 rautatieasemat, ja 721 junalippujen myyntipisteet. SBB-rautatieyhtiö on valtion omistuksessa 1. tammikuuta lähtien, 1999, eli liittovaltion hallussa 100% osakkeista.

 

Sbb train in the snow

Mene Tallenna juna-kotisivu tai etsi tätä widgettiä junaliput SBB: lle

Tallenna juna-iPhone-sovellus

Tallenna juna-Android-sovellus

 

Tallenna juna

alkuperä

määränpää

Lähtöpäivä

Palautuspäivä (Valinnainen)

Aikuinen (26-59):

nuoret (0-25):

Vanhempi (60+):


 

Parhaat oivallukset saadaksesi halvan SBB-junalipun

Määrä 1: Hanki SBB-lippusi etukäteen niin paljon kuin voit

SBB-junaliput ovat saatavilla verkossa enintään 60 päivää ennen matkapäivääsi. Kun tilaat junalippuja etukäteen, saat halvimmat liput ja halvimmat SBB-junaliput ovat hyvin rajoitettuja. Lisäksi, SBB-junalippujen hinnat nousevat taivaalle, kun matkapäiväsi lähestyy, niin jotta Säästä rahaa SBB-junalippujen ostossa, hanki junaliput etukäteen. Säästä rahaa SBB-junalippuihin, osta lippusi aikaisin.

Määrä 2: Matkusta SBB: llä ruuhka-aikojen ulkopuolella

SBB-junaliput ovat halvempi ruuhka-aikojen ulkopuolella, viikon alussa, ja päivällä. Voit olla varma, että saat halvempia junaliput viikon sisällä. Tiistaina, keskiviikko, ja torstaina, SBB-junaliput ovat edullisimmat. Äänenvoimakkuuden vuoksi Liikematkailijat työmatkat aamulla ja illalla, junaliput maksavat enemmän. Täten, on paljon halvempaa matkustaa milloin tahansa keskipäivän ja illan välillä. Viikonloput ovat toinen huippujakso junille, etenkin perjantaisin ja lauantaisin. Myös SBB-junalippujen hinnat nousevat yleisiä vapaapäiviä ja koululomia.

Määrä 3: Tilaa lippusi SBB: lle, kun olet varma matkasi aikataulusta

SBB-junat ovat erittäin kysyttyjä, ja vain 2 muut rautatieyhtiöt kilpailuna, ne ovat tällä hetkellä Sveitsin junien paras valinta. Heillä on varaa asettaa junalippujen rajoituksia, kuten heillä on, joka kieltää lippujen vaihdon tai palautuksen, paitsi jos kyse on yritystyyppisestä lipusta. Vaikka on edelleen verkkosivustoja, joilla voit myydä lippujasi käytettyinä ihmisille, SBB ei salli käytettyjen lippujen myyntiä. Kuinka tämä auttaa säästää rahaa? Tilaa lippu vain, kun olet varma aikataulustasi, mikä säästää sinua varaamasta yhden lipun kahdesti, koska jotain tapahtui ja et voinut käyttää alkuperäistä lippua.

Määrä 4: Osta SBB-lippusi Save A Train -sivustolta

Tallenna juna on suurin, paras, ja halvimmat junalippujen tarjoukset Euroopassa. Yhteytemme moniin rautatieyrityksiin, junalippujen lähteet, ja tietämyksemme teknologia-algoritmeista antaa meille pääsyn halvimpiin junalippuihin. Emme tarjoa vain halpoja junalipputarjouksia yksinomaan SBB: lle; tarjoamme saman muille vaihtoehdoille SBB: lle.

Lyon - Basel-junien hinnat

Zürich - Basel-junan hinnat

Pariisin ja Baselin junahinnat

Luzernista Baseliin junan hinnat

 

SBB Train in Switzerland

 

Kuinka paljon SBB-liput maksavat?

SBB-liput alkavat 12,50 eurosta peräti 125 euroon yhdestä junamatkasta. The SBB-junalipun hinta riippuu minkä tyyppisestä lipusta, määränpää, ja kun päätät matkustaa:

Menolippu Meno-paluu matka
standardi 12,50 € – 35 € 28 € – 55 €
Ensimmäinen luokka 50 € – 95 € 50 € – 125 €

 

Matkareitit: Miksi on parempi ottaa SBB-junia, eikä matkusta lentokoneella

1) Saapuvat Kaupungin keskusta. Tämä on yksi SBB-junien etu verrattuna lentokoneisiin. SBB-junat ja kaikki muu junamatka mistä tahansa kaupungista seuraavan kaupungin keskustaan, ei ole väliä onko se luonnonsuojelualue tai kylä. Se säästää aikaa ja kustannukset ohjaamosta lentokentältä keskustaan. Juna pysähtyy, on helpompi päästä minne tahansa kaupunkiin, johon olet menossa. Sillä ei ole väliä, mistä olet matkalla, Geneve, Basel, Zermattissa, tai Zürich, kaupungin keskustan pysäkit ovat merkittävä etu SBB-junille!

2) Lentokoneilla matkustaminen edellyttää, että olet lentokentällä vähintään useita tunteja ennen lentoaikaa. Sinun on suoritettava turvatarkastukset ennen kuin pääset koneeseen. SBB-junien kanssa, sinun on vain oltava asemalla alle tunti etukäteen ja joskus jopa vähemmän. Kun tarkastellaan myös aikaa, joka vie matkustamiseen lentokentältä kaupungin keskustaan, huomaat, että SBB-junat ovat parempia kokonaismäärän suhteen Matkustusaika.

3) Pinnalla, SBB-junalippujen hinta näyttää olevan kalliimpaa kuin edulliset lentoliput. kuitenkin, kun vertaa kaikkia mukana olevia maksuja, SBB-junalippuilla on parempi hinta. Muiden kustannusten kanssa, kuten matkatavarakulut, joita sinun ei tarvitse maksaa junissa, matkustaa SBB: llä on paras.

4) Junat ovat ympäristöystävällisiä. Junien ja lentokoneiden vertailussa, junat tulisivat aina ylhäältä. Lentokoneet saastuttavat maapalloa voimakkaasti hiilidioksidipäästöillä, joita ne päästävät. Junat vertailukäytössä paljon vähemmän hiilijalanjälkeä kuin lentokoneet.

Chur - näin on junan hinnat

 

Mitkä ovat standardin väliset erot?, Päivälippu, Saver Day Pass, ja Supersaver SBB: llä?

SBB: llä on erityyppisiä lippuja erilaisille budjeteille ja matkustajille: onko kyseessä liike- tai vapaa-aika. Voit olla varma, että yksi näistä lipuista sopisi sinulle.

Tavalliset SBB-liput:

The SBB Standard -lippu on joustavin kaikista SBB-lipuista. Tämä junalippu on tarkoitettu pisteestä pisteeseen 1 tai kiertomatkoja. Toisin sanoen, SBB: n vakiolippu on klassinen matkakortti. Ennenkaikkea, tämä junalippu on voimassa koko päivän, jonka valitsit ostohetkellä, ja kunnes 5 olen seuraavana päivänä. Lisäksi, voit ostaa SBB: n pisteestä pisteeseen lipun 1. ja 2. luokalle. Toinen pisteestä pisteeseen -lippujen suuri etu on, että lapset ikään asti 6 matkustaa ilmaiseksi. Toisin sanoen, voit matkustaa missä haluat ja missä tahansa luokassa, matkallasi A: sta B: hen.

 

 

SBB Day Pass ja Saver Day Pass Liput:

Saver Day Pass -kortilla, voit maksaa vain 27 € matkaa kohden. Day Pass -lippu on saatavana vain, jos hankit ne etukäteen, niitä ei ole saatavilla rautatieasemalla, yhtä aikaisin kuin 60 päivää ennen lähtöpäivääsi. Voit myös tilata tämän tyyppisen junalipun päivää ennen matkaa. Lisäksi, Saver Day Pass -lippu on voimassa veneille, bussit, tai raitiovaunumatkoja.

SBB Supersaver Liput:

Tämä lippuluokka ei ole yhtä joustava kuin tavallinen SBB-junalippu, mutta halvempi kuin muut junaliput. Supersaver SBB -lippu tarjoaa jopa 70% alennus normaalilipuista. Toisin kuin tavallinen junalippu, tämäntyyppinen lippu tarjoaa matalin hinnan tietyllä matkalla A: sta B: hen. Tarkoitus, et voi hypätä päälle tai pois missään asemassa, paitsi etukäteen varattuilla asemilla.

Day Pass -matkakortti antaa sinulle joustavuutta matkapäivään. Toisin sanoen, voit matkustaa milloin tahansa, lähtöpäivänä.

Interlaken - Zürich junien hinnat

Luzern - Zürich junien hinnat

Bern - Zürich junien hinnat

Geneve - Zürich junien hinnat

 

Onko SBB-tilausta?

Vain paikalliset kansalaiset voivat ostaa GA-matkakortin, joka on pohjimmiltaan yksi kortti kaikelle. GA-matkakortti on voimassa kaikki julkiset liikennevälineet Sveitsissä.

Voit ostaa sen osoitteesta:

– SBB lipputiskit.

– SBB: n paikallisessa asiakaspalvelussa 848 44 66 88

– SBB-junien ja bussien henkilökunnalta.

Familia GA -matkakortti

Lapset ja nuoret aikuiset ikään saakka 16 ja heidän vanhempansa voivat nauttia alennuksista Familia GA -matkakortista. Tämä kortti on käytettävissä, jos ainakin yhdellä perheenjäsenellä on tämä SBB-matkakortti.

Kaikki Familia GA: n haltijat nauttivat muiden GA-matkakorttien huomattavasti alennetuista hinnoista. Lisäksi, perhe voi päättää, haluavatko he ostaa Familia GA: n 1. tai 2. luokalle.

Seven25 matkakortti

Kun sinä olet 25 kaikki on hauskaa, ja nyt seitsemänkortilla, voit matkustaa rajoittamattomasti 7 pm. Tarkoitus, Tämä matkakortti on voimassa välillä 7 pm se 5 olen. Niin, kuinka se toimii? Seven25 on ladattu Swiss Pass -matkakortillesi, ja voit käyttää sitä missä tahansa pysähdyksessä.

Basel - Interlaken-junien hinnat

Geneve - Zermatt-junan hinnat

Bern - Zermatt-junan hinnat

Luzernista Zermattiin junan hinnat

 

SBB Train Travel in Switzerland

 

Kuinka kauan ennen SBB: n lähtöä saapua?

Saada SBB ja olla oikeassa ajoissa, rautatie suosittelee saapumista ainakin 1 tunti ennen SBB-junasi lähtöä. Olemme Save A Train -sovelluksessa, koska matkustimme paljon SBB: n junissa, suosittele saapumista tasaisesti 30 minuuttia etukäteen, joten sinun ei tarvitse kiirehtiä läpi valtavien rautatieasemien päästäksesi junaan. Lisäksi, tunti on riittävä aika nauttia kaupoista ja ruokakaupoista ja hankkia tarvitsemasi tuotteet Junamatka on mahdollisimman sujuva.

 

Mitkä ovat SBB-juna-aikataulut?

Voit selvittää sen reaaliajassa kotisivullamme Save A Train. Kirjoita vain nykyinen sijaintisi ja haluamasi määränpää, ja näytämme sinulle päivitetyt tiedot junien aikatauluista.

 

Mitkä rautatieasemat palvelevat SBB: tä?

On yli 10 SBB-junaliikenteen palvelemat asemat.

SBB: n Zürichin asema on Zürichin keskusasema (Paikallinen nimi on Zurich HB). Tämä on Zürichin suurin SBB-rautatieasema, ja se sijaitsee Zürichin sydämessä, lähellä Limmat-joki.

Bern on Sveitsin pääkaupunki ja lähin rautatieasema Bernin yliopistolle Langgasse-korttelissa.

Genevessä nykyään SBB-junat lähtevät ja saapuvat Geneven keskusasemalta, kaupungin keskustassa.

Basel SBB-asema on Euroopan suurin raja-asema. Toisin sanoen Sveitsistä, voit matkustaa Saksaan, Ranska, Itävalta, ja Alankomaissa SBB-junaliikenteen kanssa. Ennenkaikkea, on 50 kauppoja ja ravintoloita Baselin asemalla, josta voit ostaa kaiken mitä tarvitset matkalle. Esimerkiksi, voit ostaa välipaloja ja viime hetken matkamuistoja. Baselin SBB-asemalta, ja tärkeimmät asemat, joille voit matkustaa, ovat Frankfurt, Pariisi, ja Salzburg.

Basel - Interlaken-junien hinnat

Geneve - Zermatt-junan hinnat

Bern - Zermatt-junan hinnat

Luzernista Zermattiin junan hinnat

 

SBB: n UKK

Onko polkupyöriä sallittu SBB-junat?

Polkupyörät ovat sallittuja SBB-junissa. Voit ostaa heille lipun asemalta, ja rekisteröi pyörä matkalaukkuna tai kuljeta se junaan käsimatkatavarana.

Matkustavatko lapset ilmaiseksi SBB-junissa?

Kyllä joissakin tapauksissa, mukana olevat alle kuuden vuoden ikäiset lapset matkustavat ilmaiseksi. Lisäksi, lapset kuuden vuoden iästä alkaen, ja heidän omaansa 16 syntymäpäivämatka puoleen hintaan.

Sallitaanko lemmikkieläimiä SBB-junissa?

Joo, koirat ovat sallittuja, kunhan he matkustavat matkustajalaatikossa tai matkalaukussa.

Mitkä ovat SBB: n lennolle pääsyn menettelyt?

Sinun tulisi saapua asemalle ainakin 1 tunti ennen junasi lähtöaikaa, ja näytä lipputarkastajalle henkilöllisyystodistus tarkistettavaksi.

Pyydetyimmät SBB: n usein kysytyt kysymykset – Voinko varata paikan etukäteen SBB: ltä?

Sinä voida varaa junassa a Tiedänklo etukäteen jopa 5 matkustajia hintaan 5 € / paikka. kuitenkin, varauksen tulee olla matkustavan henkilön nimellä.

Onko Wi-Fi-palvelu SBB: n sisällä?

Joo. Voit nauttia Vapaa Wi-Fi palvelu kaikilla SBB-junilla ja kaikki matkaluokat enintään 60 minuutit.

 

Sbb train in heavy snow

 

Jos olet lukenut tähän pisteeseen, tiedät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää SBB-junistasi ja olet valmis ostamaan SBB-junalippusi Tallenna juna.

 

Meillä on junaliput näille rautatieyrityksille:

DSB Denmark

Tanskan DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Intercity-junat

SJ Sweden Trains

SJ Ruotsi

NS International Cross border trains

NS International Alankomaat

OBB Austria logo

OBB Itävalta

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norja

Switzerland Sbb railway

SBB Sveitsi

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxemburg

Thello Italy <> France cross border railway

syvenee

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Saksa

European night trains by city night line

yöjunat

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Saksa

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Tšekki

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

eurail logo

Eurail

 

Haluatko upottaa tämän sivun sivustoosi? Klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin), Tai voit linkittää suoraan tälle sivulle.

Tekijänoikeus © 2021 - Tallenna juna, Amsterdam, Alankomaat
Älä jätä ilman läsnä - Hanki kuponkeja ja uutiset !