Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 12/11/2021)

Yksi niistä asioista mielenkiintoisimmista matkustamisesta Euroopassa on, että voit saada sinne junalla kaikkialla. Se on yleisin keskiarvo kuljetus ja monien suosikki matkustaa mantereelle. Ihmiset eivät esittää muutamia kysymyksiä ennen kuin he päättävät mennä bussilla, ennen matkaa olennaiseen, kuten mistä voin ostaa lippuja? Miten voin tarkistaa aikataulut? Voinko ristin maittain? Mitä ovat yöjunat Kuten?

 

Tässä ovat ennen matkaa olennaiseen sinun on tiedettävä:

Aikataulut ja hinnat Euroopan Junat

Vaikka koko Eurooppa on sidoksissa erittäin laaja junaverkolla kullakin maalla on rautatieyhtiö ja, siksi, sen verkkosivuilla aikataulut ja hinnat. Jos haluat matkustaa junalla saman maan sisällä, ilman ylitettäviä rajalla, se on silti suositeltavaa mennä suoraan tallentaa Train tekisit lennot Skyscanner. Jos et tiedä, mikä on, Google antaa sinulle vastauksen. Lähes kaikki sivustot on Englanti versio, joten se on helppo navigoida ja tarkista aikataulut. Jos haluat matkustaa junalla yhdestä maasta toiseen (aina Euroopassa) kannattaa myös etsiä reittiä käytettäessä app kuten Save A Train.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

Miten ja milloin ostaa lippuja?

Yksi ennen matkaa olennaiseen on ehdottomasti liput. Jotkut junaa (varsinkin niille suuri nopeus ja ne, jotka yhdistävät pääkaupunkien tai suurissa kaupungeissa) taipumus kallistua, kun lähdön lähestyessä; on olemassa muitakin (paikallisjunat ja ne, jotka viittaavat lähikaupunkien) että aina pitää samaan hintaan. Jos olet matkalla pääoman pääoman, se on parasta ostaa lipun muutaman viikon etukäteen saada paras hinta. Jos ostat lippuja sovellukset (monet Euroopan juna yritykset on omat sovellus liian), saat elektronisen lipun QR-koodin voit näyttää kuljettajaa näytön puhelimen, joten sinun ei tarvitse tulostaa ne.

Lontoo Lille Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Lyon Lontoo Junat

London Bordeaux Junat

 

Pre-Trip Essentials MAP

Asemalle pääsy on avain Pre-Trip Essentials -ohjelmaan

Hyvä asia matkustaa junalla on, että asemat yleensä keskellä kaupungeissa ja ovat helposti metrolla, bussilla tai jalka. Sinun ei tarvitse matkustaa tunti mennä lentokentän (ellet laitamilla kaupungin, vaikka yleensä se ei koskaan kestää niin kauan). Jos sinä matkustaa vähän matkatavaroiden, voit mennä julkinen liikenne. Jos olet hyvin ladattu, Ehkä taksi on paras vaihtoehto. Se ei haittaa sanoa sitä: joissakin kaupungeissa on useita rautatieasemaa (esimerkiksi, Pariisi) joten aina olla varma siitä, mitä juna lähtee. Joskus voi käydä niin, että sinun täytyy siirtää asemalta toiselle.

Berliini München Junat

Frankfurtista München Junat

Wien München Junat

Stuttgart München Junat

 

täsmällisyys Euroopan junissa

Euroopan junat lähtevät täsmälleen minuutin (ellei ole viive joillekin ilmastolliset syy). Getting asemalle noin 15-20 minuuttia ennen on aina yksi ennen matkaa olennaiseen. Pidä mielessä, että on olemassa junia, jotka ovat hyvin pitkiä ja joskus joudut kävelemään paljon päästä päähän alustan. The pysähtyy kaupungin ja toisen välillä eivät yleensä kestä muutamaa minuuttia kauempaa.

Tämä oli pieni mutta hyödyllinen opas matkaa edeltävistä asioista Euroopan junamatkaa varten ja asioista, jotka sinun on tiedettävä ennen kuin päätät matkustaa. Toivomme, että kokea saat on korvaamaton.

Zurich Zermattiin Junat

Geneve Zermattiin Junat

Bern Zermattiin Junat

Luzernin Zermattiin Junat

 

Anna Save-A-Train varata junalipun mihin tahansa kohteeseen 3 minuutit, halvin junalippuja hinnat ja vapautuvat vastenmielinen varausmaksua!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-pre-trip-essentials-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa nähdä upotuskoodin)