Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 04/11/2022)

Ei ole väliä pituus matka - olipa se viikonloppu rantaloma tai kolmen viikon Himalajan vaellus - sinun on pakattava kaiken kokoinen pussi, ja haluat tietää, miten järjestää, tässä blogissa keskitymme käsimatkatavaroihisi. On paljon määritettäessä on otettava huomioon, mitä tuomaan: pituuden ja tyypin matkasi, matkasuunnitelmastanne, sää, kokoa matkatavarat, ja kaikki paino asettamat rajat teidän kuljetusmuoto. Ja niin monet tekijät leikkiä, se on helppo lisäpäällyksen tai alle pack, varsinkin jos olet odottanut, kunnes viime hetkellä. Vältä overpacking, kaivaa laukkujasi läpi, ja muita haittoja noustessasi junaan näillä 10 vinkkejä järjestää käsimatkatavaroita.

 

Voit järjestää käsimatkatavaroissa Vihje 1: Pidä matkustusasiakirjasi Erillinen

Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, jotka on otettava huomioon päätettäessä käsimatkatavaroiden järjestämisestä. Pidä matkustusasiakirjat erottaa. Tämä ei ole vain kätevää, vaan myös turvallista. Laita ne pikku pussi, joka on helppo poistaa käsimatkatavaroissa. Näin sinun ei tarvitse kaivaa, kun tarvitset passin, liput, tai rahaa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

How To Organize Your Hand Luggage and Travel Documents

 

Järjestele käsimatkatavaroissa Vihje 2: Tee Pakkausluettelo

Passi? Tarkistaa. Hammasharja? Tarkistaa. aurinkovoide? Mielenrauhan, että olet saanut käsiteltävät perusasiat, tee itse matkan tarkistuslista muutama päivä ennen matkan jännitystä!

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

List of How To Organize Your Hand Luggage

 

Järjestele käsimatkatavaroissa Vihje 3: Vältä Tahrat

Ei ole mitään ärsyttävää kuin ottaa niin paljon aikaa valita, mitä vaatteita aiot ottaa vain löytää et voi edes käyttää niitä! Koskaan ole tätä ongelmaa uudelleen. Ensinnäkin sinun pitäisi aina varmistaa, että vaaleat vaatteet pakataan nurinpäin, ja toiseksi, pitää kiinni hotellin kertakäyttöisiä suihkumyssyt ja käytä niitä kengän pohjan peittämiseen.

Köln Mainz Junat

Frankfurt Mainz Junat

Berliini Mainz Junat

Bryssel Mainz Junat

Avoid Clothing with Stains

 

Kärki 4: Rulla ja alipaine Pack

Säästää tilaa ja lopettaa rypisty, roll vaatteet sijaan taittamalla, aseta ne tyhjiö pakkaus pussit. Käyttää näitä pusseja, laittaa vaatteet, sulje pussi, purista ilma ulos. Tämä jättää sinulle paljon enemmän tilaa matkalaukussa ja estää rypyt.

Zurich Chur Junat

Geneve Chur Junat

Milan Tirano Junat

Bergamo Tirano Junat

Roll And Vacuum Pack

 

Kärki 5: matkatavarat turvallisuus

Lukita laukut ja pitää ne lukittuina. Ota ne mukaasi, kun vessassa. Jos tämä ei ole mahdollista, ja matkustat yksin, tuo kaikki arvoesineet mukaasi. Koskaan jätä kamerat, raha, elektroniikan tai matkustusasiakirjoja vartioimaton.

Pidä lokero lukittu nukkuessasi, jos mahdollista. Älä luota tuntemattomien. Jopa hyvin pukeutunut muukalainen voi osoittautua varas. Jos nukut osastossa, matkustajat et tiedä, Muista nukkua päälle saat rahavyö jotta huomaat jos joku yrittää ottaa se sinulta.
Organize Your Hand Luggage in Safety

Kärki 6: Käytä Pakkaus Cubes

” Ei ole paljon, että saa minut tuntemaan itseni järjestäytynyt ihmisen peräti jakamalla minun omaisuuttasi värikoodatut kuutiot. Se on niin hienoa tietää tarkalleen, missä kaikki toit on heti pura matkalaukku. Plus, voit helposti siirtää pakkauskuutisi hotellisi pukeutujien laatikoihin ja purkaa pakkauksen heti käyttövalmiiksi.” Richelle Szypulski, Vanhempi apulaistoimittaja

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

Organize Your Hand Luggage in Packing Cubes

Kärki 7: Kokorajoitukset Käsimatkatavaran

Samanlainen lentokoneet, monet junat on rajoituksia määrästä ja koosta pussien että sinulla on oikeus jatkaa. Yleisesti, voit jatkaa kaikkien matkatavarat, mutta junankuljettajasi voi vaatia sinua tarkistamaan ylimääräiset matkatavarasi, jos ne ylittävät kantomatkan koko- tai painorajoitukset. Useimpien junissa, voit jatkaa kaksi pussia junassa, kunhan kukin pussi ei ylitä 50 lbs tai on suurempi kuin 28 X 22 X 14 tuumaa. Pienet ja henkilökohtaiset tavarat, kuten lääkinnällisiä laitteita ja lääkkeitä, tyynyt, peitot, jäähdyttimet, ja kukkarot tai pussien alle 12 X 12 X 12 tuumaa ei lasketa kohti kuljettaa käsimatkatavaroissa raja.

 

Kärki 8: Vempaimia käsimatkatavaroissa

Miten yleensä järjestää kaikki elektroniikka, kaapelit, ja ne näppärät palat, jotka vievät sinut ikuisuuden kaivaa esiin turvallisuuden parissa? Tunkea ne kuten muutkin meistä? Hyvin, jos haluat järjestää käsimatkatavaroissa niin hanki itsellesi jemma ziplock pussit. Puhelimen laturi, kameran laturi, adapterit, kuulokkeet - otettava erityisen muovipussit (samoja käyttäisit Käsimatkatavaran nesteitä) ja käyttää niitä tallentaa sähkölaitteita, asioita kotimatkaa (talon avaimet, pysäköintisakko, ja auton avaimet), lääkitys ja muut irtonaiset varusteet.

Venetsia Bologna Junat

Firenze Bologna Junat

Rooma Bologna Junat

Milano Bologna Junat

Gadgets In Hand Luggage

 

Kärki 9: Kuinka pakata kirjat. Älä!

Onko että kiihkeä rakkausromaani, jännittävä scifi, tai koira korvainen matkaopas, lataa se ennen matkaa. Vaikka kotona olet paperin til kuolen tavallaan, säästää tilaa ja painoa käsimatkatavaroillesi, ja älä luottaa wifi hypätä takaisin tarinan täydellisesti sijoitettu ranta tuoli, yksinkertaisesti varmista, että se on vesitiivis katettu laite.

Berliini Rostock Junat

Hampuri Rostock Junat

Schwerin Rostock Junat

Wismarin ja Rostock Junat

kindle

 

Kärki 10: Aseta kaikki ulos

Olen erittäin sotkuinen. Myönnän sen. ja sekavaa! Mutta mikä auttaa minua saamaan pääni suorassa vaikka en pack aivan viime hetkellä, on otan aikaa antaa kaiken pois ennen kohteen menee laukkuni. Ryhmittely asioita yhdessä minun sängyssä auttaa minua nähdä nopeasti mitä erät eivät vedä niiden painon. Housut joka voi vain olla kuluneet yksi alkuun, tai joka vaatii kenkiä en suunnittelevat jo pakata? Takaisin laatikkoon, sinä menet! Kun näen kaiken selkeästi ennen kuin aloitan, se auttaa myös sovittamaan asiat laukkuun loogisella tavalla. Minulle, tämä tarkoittaa alkaa minun bulkiest kohdetta, Sitten valikoivasti kevyt kohteita työntää rakoihin niiden ympärille muodostamaan tukeva pohjakerros rakentaa ylös.

Düsseldorf München Junat

Dresden München Junat

Nürnberg München Junat

Bonn München Junat

jeans, shoes, watch and more

 

Ovatko nämä vinkit ovat auttaneet sinua selvittää, miten järjestää käsimatkatavaroita? Haluaisimme tietää! Varaa junalippu kautta Tallenna juna ja snap poimii oman käsimatkatavaroiden jälkeen näitä vinkkejä!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “10 Vinkkejä Miten järjestää Käsimatkatavaraa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-organize-hand-luggage%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)