Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 04/11/2022)

Uanset længden af turen - det være sig en weekend strandoase eller en tre-ugers Himalaya-tur - du bliver nødt til at pakke en pose af enhver størrelse, og du vil gerne vide, hvordan du organiserer, i denne blog vil vi fokusere på din håndbagage. Der er meget at overveje, når det bestemmes, hvad at bringe: typen og længden af ​​din rejse, din rejseplan, vejret, størrelsen af ​​din bagage, og eventuelle vægtgrænser pålagt af din transportform. Og med så mange faktorer på spil, det er let at overpack eller under pakke, især hvis du har ventet til sidste øjeblik. Undgå overpakning, graver gennem dine tasker, og andre gener, når du går ombord på dit tog med disse 10 tips om hvordan man organiserer din håndbagage.

 

Sådan Organiser din håndbagage Tip 1: Hold dine rejsedokumenter Adskil

Dette er en af ​​de vigtigste ting, du skal overveje, når du beslutter, hvordan du skal organisere din håndbagage. Hold dine rejsedokumenter adskille. Dette er ikke kun en praktisk ting at gøre, men også en sikker ting at gøre. Læg dem i en lille pose, der er let at fjerne fra din håndbagage. På den måde behøver du ikke at grave, når du har brug for dit pas, billetter, eller penge.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

How To Organize Your Hand Luggage and Travel Documents

 

Organiser din håndbagage Tip 2: Foretag en pakkeliste

Pas? Kontrollere. Tandbørste? Kontrollere. Solcreme? For fred i sindet, at du har fået det essentielle dækket, lav digselv en rejsecheckliste et par dage før spændingen på turen begynder!

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

List of How To Organize Your Hand Luggage

 

Organiser din håndbagage Tip 3: Undgå Stains

Der er ikke noget mere irriterende end at tage så meget tid til at vælge, hvad tøj du har i sinde at tage kun at finde du ikke engang kan bruge dem! Aldrig har dette problem igen. for det første bør du altid sørge for dit lys farvet tøj er pakket ud og ind, og for det andet, holde på hotellet engangs badehætter og brug dem til at dække bunden af ​​dine sko.

Köln til Mainz Tog

Frankfurt til Mainz Tog

Berlin til Mainz Tog

Bruxelles til Mainz Tog

Avoid Clothing with Stains

 

Tip 4: Roll og vakuum Pack

For at spare plads og stoppe krølning, rulle dit tøj i stedet for at folde dem, derefter placere dem i vakuum kompression poser. For at bruge disse poser, sætte dit tøj i, luk posen, Derpå trykkes luften ud. Dette vil efterlade dig med meget mere plads i kufferten og forhindrer folder.

Zürich til Chur Tog

Geneve til Chur Tog

Milano til Tirano Tog

Bergamo til Tirano Tog

Roll And Vacuum Pack

 

Tip 5: bagage Sikkerhed

Lås dine tasker og holde dem låst. Tag dem med dig, når du bruger toilettet. Hvis dette ikke er muligt, og du rejser alene, medbring alle dine værdifulde ting. Efterlad aldrig kameraer, penge, elektronik eller rejsedokumenter ubevogtet.

Hold din kupé låst, mens du sover, hvis det er muligt. Stol ikke på fremmede. Selv en velklædt fremmed kan vise sig at være en tyv. Hvis du sover i et rum med rejsende, du ikke kender, være sikker på at sove oven på dine penge bælte, så du vil bemærke, hvis nogen forsøger at tage det fra dig.
Organize Your Hand Luggage in Safety

Tip 6: Brug Packing Cubes

” Der er ikke meget, der gør mig ligesom en organiseret menneske så meget som at dividere mine ejendele i farvekodede terninger. Det er så dejligt at vide præcis, hvor alt, hvad du bragt er så snart du lyne din kuffert. Plus, du kan meget let flytte dine pakningskuber i skufferne på din hotel kommode og straks gøres udpakket og klar til brug.” Richelle Szypulski, Senior Associate Editor

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

Organize Your Hand Luggage in Packing Cubes

Tip 7: Størrelse Restriktioner for håndbagage

Svarende til fly, mange tog har begrænsninger på mængden og størrelsen af ​​de poser, som du har lov til at fortsætte. Generelt, du vil være i stand til at bære på alle din bagage, men dit togselskab kan kræve, at du tjekker din overskydende bagage i tilfælde af, at den overskrider transportstørrelses- eller vægtbegrænsningerne. For de fleste tog, du kan fortsætte med to poser om bord på toget, så længe hver pose ikke overstiger 50 lbs eller er større end 28 x 22 x 14 tommer. Små og personlige genstande som medicinsk udstyr og medicin, puder, dyner, kølere, og punge eller poser mindre end 12 x 12 x 12 inches vil ikke blive talt mod carry på bagage grænse.

 

Tip 8: Gadgets i håndbagagen

Hvordan du normalt organisere alle dine elektronik, kabler, og de besværlige ting, der tager dig evigheder at grave ud i sikkerhed? Kram dem i ligesom resten af ​​os? Godt, hvis du ønsker at organisere din håndbagage så få dig en stash af lynlås poser. Mobiltelefon opladere, kamera oplader, adaptere, hovedtelefoner - tage ekstra plastikposer (de samme, du vil bruge til håndbagage væsker) og bruge dem til at gemme el-artikler, ting til rejsen hjem (hus nøgler, parkeringsbillet, og bilnøgler), medicin og andre løse tilbehør.

Venedig til Bologna Tog

Firenze til Bologna Tog

Rom til Bologna Tog

Milano til Bologna Tog

Gadgets In Hand Luggage

 

Tip 9: Hvordan til at pakke bøger. Lade være med!

Uanset om det er at dampende romance roman, spændende sci-fi, eller en hund eared rejseguide, hent det før din tur. Selv hvis det på hjem, du er på et papir til jeg dør form, spar plads og vægt til din håndbagage, og lad være regne med wifi at hoppe tilbage i historien fra din perfekt placeret strand stol, bare sørg for at det er en vandtæt enhed, der er omfattet.

Berlin til Rostock Tog

Hamburg til Rostock Tog

Schwerin til Rostock Tog

Wismar til Rostock Tog

kindle

 

Tip 10: Læg det hele ud

Jeg er super rodet. jeg indrømmer det. og uorganiseret! Men hvad hjælper mig til at få mit hoved lige, selv når jeg pack i allersidste øjeblik, er jeg tager tid at lægge alt ud før enhver vare går i min taske. Gruppering ting sammen på min seng hjælper mig til at se hurtigt, hvilke emner ikke trække deres vægt. Et par bukser, der kun kan bæres med en top, eller som kræver sko var jeg ikke allerede planlægger at pakke? Tilbage i skuffen, Du går! At se alt tydeligt, før jeg begynder, hjælper mig også med at få tingene ind i min taske på en logisk måde. For mig, dette betyder at starte med mine bulkiest emner, derefter cherry picking lette genstande til at putte ind i huller omkring dem til at danne en robust bundlag til at bygge op fra.

Düsseldorf til Munich Tog

Dresden til München Tog

Nürnberg til München Tog

Bonn til München Tog

jeans, shoes, watch and more

 

Har disse tips hjulpet dig finde ud af at organisere din håndbagage? Vi ville elske at vide! Book en togbillet gennem Gem et tog og snap picks for din håndbagage efter brug disse tips!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Tips Sådan Organiser din håndbagage” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-organize-hand-luggage%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)