Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 16/07/2021)

Mange badeferie begynde med stressende flyrejser, busser, og færger, men der er en nemmere måde. Rejser med tog har så mange fordele, forlader dig følelse afslappet før du overhovedet har startet din ferie. Uanset om du er på udkig efter en lækkert måltid med udsigt over havet eller en chill familieferie, der er masser af smukke europæiske strande tilgængelige af tog.

 

ITALIEN: Bay of Silence, Sestri Levante
Nærmeste togstation: Sestri Levante Station, 1.1km, -en 14 min gåtur væk.

strande tilgængelige ved tog og hav og flotte farver
strande tilgængelige ved tog og hav og flotte farver

 

Det charmerende Italiensk kystby Sestri Levante er en af ​​strandene tilgængelig med tog og har længe været berømt for sin betagende landskaber og farverige kysthuse og feriesteder, alle rig på historie og kultur. og beachgoers – er du heldig. Den lille strand ved navn Baia del Silenzio, eller ’Bay of Silence’ får sin moniker fra det rolige, krystal blå vand i bugten, samt de naturlige klippeformationer, der beskytter stranden fra vinden.

For at undgå folkemængderne, vi ville foreslå besøger dette hjørne af paradis i løbet af september eller oktober. Dette er efter juli og august ferierende har gjort deres vej hjem.

Milano til Sestri Levante Tog

La Spezia til Sestri Levante Tog

Tog til Genova Sestri Levante

Parma til Sestri Levante Tog

 

Strande tilgængelige med tog i Spanien: Playa de la Llosa, Cambrils
Nærmeste togstation: Cambrils togstation, bare en 1,2km eller 16 min gåtur fra togstationen.

3 divers in the sea
3 dykkere i havet

 

I modsætning til de mere berømte spanske strande Ibiza og Mallorca, Platja de la Llosa er en stille strand på kysten af ​​den lille strand by Cambrils. Perfekt til familier eller par på udkig efter en afslappende ferie. Playa de la Llosa har masser af restauranter og caféer i nærheden, samt parasoller og liggestole til leje, offentlige badeværelser, og kørestols adgang.

Stranden selv har små menneskeskabte bugter, der begrænser bølger og tidevand. Kombineret med det klare blå varme vand, dette gør svømning og snorkling meget afslappende.

 

PORTUGAL: halv strand, Algarve
Nærmeste togstation: Meia Praia togstation, -en 6 minut, 500m gåtur.

sommer tid med folk på stranden, af en strand tilgængelig med tog
summertime med folk på stranden, af en strand tilgængelig med tog

 

Beliggende på den berømte Algarve-kysten, Meia Praia er den største i Lagos området og også vores største strande tilgængelige af tog. Sammenlignet med andre, mere turistfyldte dele af Algarve, Meia Praia er en fire kilometer lang oase af smukke gyldne sand og rolig. Der er også cafeer og barer punkteret langs kysten. Den vestlige kanten af ​​stranden er lidt mere travlt på grund af dets nærhed til Lagos.

Meia Praia ligger også en populære center for vand for vandsport, herunder windsurfing, kitesurfing, og jetski. Besøgende kan betale for undervisning og leje udstyr. For de mindre eventyrlystne, en dukkert i det forfriskende kolde vand og en liggende på en liggestol under en paraply, også til rådighed for udlejning.

 

Vores sidste pluk for strande tilgængelige af tog, FRANKRIG: Strand Senix, Guéthary
Nærmeste togstation: Gare de Guethary kun 2,1 km væk, let walkable men du kunne tage en hurtig taxatur til havet.

surfer looking at the sea
en surfer ser på havet

 

En lille, afsondret strand på den vilde, uspolerede sydvestlige kyst af Frankrig, Strand Senix (også nogle gange kaldet Cenitz) er det perfekte rejsemål for begyndere surfere, familier, eller enlige rejsende. I hjertet af den franske Baskerlandet, mellem Biarritz og Saint-Jean-de-Luz, Guéthary er en charmerende gammel fiskerby.

Placeret på den sydligste ende for Guéthary og det er derfor, det er en del af vores strande tilgængelige af tog, bølgerne på Plage de Senix er lidt mindre, end du ville finde op langs kysten i Biarritz, der er kendt som Europas surfing kapital. Den naturlige skønhed og afslappet stemning gør den til den perfekte sted at besøge.

Bordeaux til Biarritz Tog

Nantes til Bordeaux Tog

Lyon til Biarritz Togbilletter

Marseille til Biarritz Tog

 

Søger du at købe togbilletter til din rejse til strande tilgængelige med tog uden reservationsgebyr? Besøg Saveatrain til få adgang til de mest overkommelige priser.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-beaches-accessible-by-trains%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)