Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 09/07/2021)

Europa producerer og forbruger en uudgrundelig mængde kaffe, Det har den bedste kaffe butikker og cafeer i Europa. Det er ærligt talt en kaffeelskeres mekka, en hel del mere end bare at. Cafe kultur er et vindue til verden. Vi opsøger kaffebarer mere end vi besøger interessante museer, monumenter, templer, og kirker! Hvad ville Paris, Wien, og Italien være uden deres misundelsesværdig cafe kultur?

Her er 10 Bedste Caféer For den bedste kaffe i Europa!

Kaffe og cafeer forbinde os. Vi sip og smage, indgreb med interessante lokale eller kære, og afbryde forbindelsen fra det moderne livs liv. Det er den eliksir af produktiviteten.

Der er hundredvis af bedste caféer i Europa værd at besøge, disse er et udpluk af, hvad vi mener er den 10 Bedste Caféer For den bedste kaffe i Europa:

 

1. Barcelona: Satans kaffehjørne

Denne kaffebar sætter hoften i hipster. Det er ejet af en 25 årig, der er forelsket i kaffebønner. Han har omhyggeligt mestrer kunsten at brygge sine blandinger. De ændrer med sæsonen, så sørg for at spørge ham, hvad den aktuelle blanding er.

Som supplement til disse sublime brygger, en række hjemmelavede snacks kan købes. Træk op en stol, nyde de store vinduer, der lader en strøm af lys ind og se verden gå ved. Dette er absolut et af de bedste caféer i Europa.Barcelona: Satans Coffee Corner

 

2. Zürich: Cafe Odeon

Art deco er den smukke stil af Cafe Odeon i Zürich. Denne boheme klassiker åbnede sine døre i 1910 og er kendt for at være tilholdssted for forfattere, digtere, musikere, og intellektuelle. Nogle af de mest berømte besøgende omfatter Albert Einstein og Picasso.

Dette er old-school europæisk elegance med højt til loftet, brasseriebeslag, spejlede vægge, og formelt klædte tjener.

München til Zürich Tog

Berlin til Zürich Tog

Basel til Zürich Tog

Wien til Zürich Tog

 

Best Cafes For The Best Coffee In Europe

 

3. Paris: O kaffebar

En surf-inspirerede café i Paris er, hvad du får, når en Aussie og Frenchie starte en café, i en af ​​de mest berømte cafékulturbesatte byer i verden. Det gør det højt på listen af ​​vores bedste caféer i Europa.

O Coffeeshop skuffer ikke med nogle favoritter, herunder noisettes, kasketter, og flade hvide. Eggs Benedict er en showstopper, så sørg for at bestille det!

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Paris: O Coffeeshop

 

4. Wien: Cafe Schwarzenberg

Wien har en rig kaffe kultur historie; folk congregating og diskuterer politik, religion, og videnskab. Forfattere og tænkere nipper den perfekte bryg i dyb filosofisk samtale. Ikke meget har ændret sig fra de gamle dage til i dag, og det er en af ​​vores foretrukne bedste kaffe butikker i Europa.

Cafe Schwarzenberg er den ideelle café i Wien. Det er traditionel, smukke, og perfekt fotogen til din næste stor Instagram billede, #kaffe.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Vienna: Cafe Schwarzenberg

 

5. Bruxelles: krus

Takket være virksomheder såsom Mok, Bruxelles tjener sin plads på de bedste kaffebarer på Europakortet.

De steger selv deres kaffebønner, hvilket betyder, at de er af højeste kvalitet.

Maden serveres ved Mok er alle vegetariske retter, mens du drikker en lækker flad hvid, du kan putte ind i søde grød med nødder, grapefrugt, granatæble, og veganske yoghurt.

Luxembourg til Bruxelles Tog

Antwerpen til Bruxelles Tog

Amsterdam til Bruxelles Tog

Paris til Bruxelles Tog

 

Brussels: Mok is on the list of Best Cafes For The Best Coffee In Europe

 

6. Italien: Milano Roastery

Starbucks i Italien? Det føles forkert og alligevel, det er så rigtigt. Espresso er den gave Milano gav verden og Milano Roastery hyldest til den geniale skabelse.

Det er blevet kaldt teater kaffe. Det har helt sikkert et sted på vores bedste kaffe butikker i Europa liste. Dette rum er en fejring af kaffe traditioner og har en smagning værelse med en state-of-the-art Roastery. Tænk Willy Wonka møder kaffe.

Genova til Milano Tog

Rom til Milano Tog

Bologna til Milano Tog

Firenze til Milano Tog

 

 

7. Lissabon: København Kaffe Lab

Københavns Kaffe Lab er en lille kæde, og en operation, der gør store bølger i kaffe industrien. Det er hurtigt ved at blive en af ​​de bedste caféer i Europa. Københavns Kaffe Lab er en fast tilhænger af den tredje bølge kaffe kultur. Det betyder, at de sætter pris på kaffe som en håndværker eller håndværk drik og klart, der gør hele forskellen.

Lisbon: Copenhagen Coffee Lab

 

8. London: Koffein

Ejerne af Kaffeine rejste til Australien og New Zealand og fundet deres inspiration til en café, som de kunne åbne i London. Deres drøm blev realiseret, og de åbnede en af ​​de bedste caféer i Europa.

Som med de fleste caféer i Europa, mad er en del af oplevelsen og Kaffeine er ingen undtagelse. Salater, sandwich, og alt varmt ud af ovnen er i menuen.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Kaffeine London on the list of Best Cafes For The Best Coffee In Europe

 

9. Edinburgh: Bryglaboratorium

I Edinburgh, Brew Lab er i trend og er en af ​​de bedste kaffebarer i Europa.

Brew Labs unikhed får folk til at banke på deres døre for mere. Deres kaffe menu er et bevis på deres lidenskab.

Den er udstyret med fire roterende single-oprindelse kaffe. To er blevet brygget på deres bryg bar og de to andre på deres espresso bar. Kaffe par udsøgte med kage eller kager, som Brew Lab har ingen mangel på.

Edinburgh: Brew Lab

 

10. Prag: blandet

Moderne, lyse, og livlig, Misto er et must.

Navnet er tjekkisk for, Stedet. Deres speciale er rige kaffe drinks og lækker mad.

Uanset tidspunktet, morgenmad, frokost, eller middag, Misto vil byde dig velkommen i ægte stil og sørg for at få din koffein fix.

Nürnberg til Prag Tog

München til Prag Tog

Berlin til Prag Tog

Wien til Prag Tog

 

Prague: Misto Coffee Shop

 

Nydt vores artikel “10 Bedste Caféer For den bedste kaffe i Europa”? bog med Gem et tog og start din kaffe cafe kultur rejse!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Bedste Caféer For den bedste kaffe i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)