Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 28/01/2022)

Rejsende med en sød tand, Vær opmærksom! Du har måske ikke har tænkt på rejse gennem Europa bare af hensyn til at prøve desserter, men du bør. Europa har nogle fantastiske delikatesser, der vil bringe dig tættere på kultur af landet du udforske. Plus, de vil glæde dine smagsløg. Hvad er der ikke at elske?

Hvis idéen lyder spændende nok til at prøve og du spekulerer hvor du skal begynde, ikke ærgre sig. For at hjælpe dig med at beslutte, Vi har samlet en sød liste over de 10 Bedste Bagerier at prøve på din rejse til Europa. Lad os få et nærmere kig på dem:

 

1. Amsterdam, Det Holland - min lille Patisserie

Det er sjældent at støde på godt lavet franske delikatesser i andre lande, men ingen bekymringer - bageren er fransk. My Little Patisserie tilbyder alle former for søde tand franske lækkerier, herunder chouquettes og eclairs, blandt andre specialiteter.

Med en traditionel fransk design, My Little Konditori perfekt fremkalder ånden i Frankrig i den hollandske indstilling. Hvad mere, de bruger også de traditionelle franske opskrifter, der aldrig undlade at tilfredsstille din trang. Gå ikke glip af dette sted, hvis du befinder dig i Amsterdam!

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

2. Rom, Italien - Bageri House

Dette bageri er en anden tilsyneladende fiske-ud-af-vand situationen, da det er ikke alt om de italienske kager. I stedet, Det Bageri House har specialiseret sig i cupcakes, en strengt amerikanske favorit opfindelse, der kan være så lækkert du aldrig ønsker at forlade.

Det bedste ved Bakery House er de mange forskellige varianter, i det mindste, hvor dine smagsløg er bekymrede. Men da det er umuligt kun at prøve en cupcake, din strand krop vil ikke takke dig. Imidlertid, disse cupcakes kan være værd at bruge et par ekstra timer i gymnastiksalen for at forbrænde kalorier.

Firenze til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

Firenze til Pisa Tog

Rom til Venedig Tog

 

3. Rom, Italien - Biscottificio Innocenti

Hvis du er længsel efter strengt italiensk desserter, Biscottificio Innocenti vil ikke skuffe dig. Det fortjener virkelig sin plads blandt de 10 Bedste Bagerier at prøve på din tur til Europa takket være dens biscotti. Det er en lille butik med en enorm ovn, der producerer de mest lækre kiks, du får prøv i Italien.

Og du vil ikke finde opskriften på dem hvor som helst - Biscottificio holder sine hemmeligheder. Sørg for at prøve deres Grim men god. Det er en kiks formet som en pyramide, som du ikke vil være i stand til at få nok af.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Pisa til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

4. Paris, Frankrig - Bread And Nogle ideer

Navnet på denne vidunderlige parisisk bageri oversættes som Brød og Idéer, hvilket er en inspireret navn for inspirerende mad. Og mens deres navn antyder en specialisering i brød, det er ikke alle, at de tilbyder.

Du kan også nyde deres croissanter! Disse bagværk har ry for at være de bedste croissanter i Paris. Når du er i Paris, gå ikke glip af en af ​​de bedste bagerier i Europa.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

 

5. München, Tyskland - Cafeteria Kaffe Hurtig

Cafe shops are on the top 10 Best Bakeries To Try On Your Trip To Europe

Befolkningen i München elsker deres kager, og det er indlysende fra stor respekt de har for Konditorei Kaffee Schneller. Men hvorfor er det en af ​​de 10 Bedste Bagerier At prøve på din Tur til Europa?

Når du traske gennem en frygtelig hektisk, dyster, og trættende mandag, du har brug for noget at løfte humøret. Hvis du er i München, svaret ligger i lækre, hjemmebagte kager. Du kan findthose i kaffe Hurtigere, sammen med en beroligende varm kop cappuccino eller kakao. Oftere end ikke, vil du ikke brug for en undskyldning for at besøge det overhovedet.

München til Salzburg Tog

München til Passau Tog

Nürnberg til Passau Tog

Salzburg til Passau

 

6. Zürich, Schweiz - Conditorei Schober

Zürich er den endelige sted at lede efter de bedste bagerier i Europa. den schweiziske har store chokolade og endnu bedre wienerbrød håndværkere, der sikkert vil imponere dig. Conditorei Schober er en af ​​de bagerier, du kan finde i den ”søde hjørne” af Old Town.

Det er en traditionel udseende lille cafe der har nogle af de mest fantastiske kager og håndlavede chokolader, du kan prøve. Dejlig indretning, store desserter, og en gårdhave til nyde i løbet af sommeren - Hvad er ikke at elske?

München til Zürich Tog

Berlin til Zürich Tog

Basel til Zürich Tog

Wien til Zürich Tog

 

7. Zürich, Schweiz - Confiserie Sprungli

Vi er ikke færdig med Zürich endnu! Der er endnu en sted fortjener at nævne på listen over bedste bagerier i Europa. Betragtes som den smukkeste cafe i byen, Confiserie Sprungli er ret berømt i Zürich.

Den specialitet, der gjorde dem berømte er Luxemburgli makroner, men deres chokolade er fremragende samt. Deres specialiteter er sikker på at gøre alle dine sanser synge. Du kan ikke besøge Confiserie Sprungli uden at prøve de Luxemburgli macarons!

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

8. Dansk bageri - Kaffehuset København, Danmark

Danish bakery — Kaffehuset — Copenhagen, Denmark

Man kan ikke nævne kager uden at erkende, hvor dygtige danskerne er til at lave dem. Det er derfor, det er ingen overraskelse at finde en dansk bageri fra København blandt de bedste bagerier i Europa. Den Kaffehuset er en konkret udfordrer til sted, og de vinder det takket være deres lækre kager.

De studerende Københavns favorisere Kaffehuset s ostekage, som det er kendt for at være den mest dejlige og mest lækre cheesecake i byen. Du kan prøve at modstå sin charme, men du vil højst sandsynligt ikke - og være meget glad for, at du gjorde.

 

9. London, England - Lauderee

En anden ud-af-Frankrig europæisk bageri, der gjorde sit navn på søde franske lækkerier, Lauderee vil fortrylle dig. Londonere adore dette sted, og du vil også en gang du besøger London for første gang.

Macarons er deres speciale, og du vil ikke være i stand til at skelne dem fra deres franske kolleger. Cremen inde i macaron vil smelte i munden, efter at du knuse den pastel-farvede shell. Det bliver ikke bedre end det!

ENmsterdam Til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

10. Wien, Østrig - Demel

Demel er en berømt dessert etablering i Wien for en grund - deres kager. Den Ana Demal Torte er en differentieret chokolade showstopper, der er en af ​​de vigtigste årsager til Demel perfekte ry.

Demel er mere end blot en turist favorit - dens historie er forbi 230 år lange, som er fascinerende og imponerende. Nogle af de specialiteter, kan du nyde der er Walnut kage, Esterhazy kage, Sachertorte, og Dobos kage. Kort sagt, Hvis du leder efter din daglige dosis af kage, ser ikke videre end Demel.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Klar til at have en uforglemmelig (og lækker) ferie med hele din familie? Besøg de ti bedste bagerier i Europa fra vores liste, og du vil blive blæst væk. Sørg for at planlægge din ferie og bestille dine togbilletter en gang!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Bedste Bagerier At Prøv på din tur til Europa ” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-best-bakeries-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)