Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 11/06/2022)

Listen over de bedste byer i Europa for vegetarer er begyndt at endelig få længere. Det kunne det have været lidt langsomt at komme i gang, men den vegetarisk scene er endelig at komme i gang. Vi ved alle, at kød-centreret retter dominerer menuerne I mange europæiske lande. Men tingene har ændret sig. Disse dage, du behøver ikke at gå sulten, hvis du er en rejse vegetar. Ej heller vil du nødt til at tage højde udelukkende til dig selv.

 

Her er nogle af De bedste byer i Europa for vegetarer og hvordan man kommer dertil med tog.

 

De bedste byer i Europa for vegetarer

Bedste byer i Europa for vegetarer: Berlin, Tyskland

Ærligt talt, går kød-fri har nogle af de mere patriotiske restauranteers swoling ved tanken, men for de restauranter, der har taget det, vi tager vores hatte af for dig! Berlin tilbyder nu en utrolig bred vifte af vegetariske restauranter. Vi taler veganske is til de imponerende veggie burgere. De fleste vegetariske restauranter i Berlin er af høj kvalitet og også super trendy. Berlin blev endda navngivet The New Vegetarisk hovedstad i verden ved Saveuri 2015. Og selv i de mest traditionelle restauranter, der er muligheder, der er egnede til veggie spisere blandt os.

München til Berlin Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Bedste byer i Europa for vegetarer: Barcelona, Spanien

Vi elsker absolut Sain, og hvordan det har taget vegetariske og veganske mad! Barcelona, i særdeleshed, er så ivrige efter at være indbydende, at den erklærede sig "grøntsagsvenlig"., en ven af ​​veganske og vegetariske kultur’i marts 2017. Rådhuset selv produceret sin egen vegetariske guide til byen og har tilskyndet dens beboere at afprøve kød-fri mandage. Ligesom de fleste steder, finder du en blanding af simple veg-venlige steder og rent veganske restauranter som BioBento og den passende navngivne veggie Garden. kage elsker? Så skal du besøge Santoni cafe, som tjener veganske pizza, veganske boller, og veganske croissanter, blandt andre lækre behandler.

 

Bedste byer i Europa for vegetarer: Stockholm, Sverige

Hvis du leder efter fine middage vegetar-billetpris derefter ser ikke videre end Stockholm. Denne populære skandinaviske by definitivt gør vores liste for De bedste byer i Europa for vegetarer. Det er også super nemt at komme til med tog! En vegetarisk restaurant ikke at gå glip af: Mange tror Hermans (www.hermans.se) er den bedste vegetarisk restaurant i Europa. De tilbyder en all-you-can-eat vegetarisk buffet med en fantastisk udsigt over byen.

 

Bedste byer i Europa for vegetarer: London, England

Overrasket? Vi tænkte ikke så! London virkelig har det hele! Herunder en fantastisk mængde af Vegansk muligheder. Soho prale landets første alle-veg pub - Træneren & Heste er Londons (og måske Englands) bedst kendte vegetarisk restaurant. Det tilbyder veganske og veggie Skråningerne på britiske pub klassikere. Hvis du føler dig eventyrlysten derefter Vanilje sort er, hvor du skal være! Vi anbefaler iced avocado med en oliven krumme og jordskokker kage med brasilien møtrik mælk og kål. Lyder fristende for nogen, ikke kun vegetarer.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Bedste byer i Europa for vegetarer: Glasgow, Skotland

Glasgow – Pyt bare vegetarisk, det er en af ​​landets de fleste veganer-venlige byer og en stadig stigende tilflugtssted for alle ting vegetar.

Det ser ud som om der er en ny veggie eller veganer hotspot åbning næsten ugentlig, og efterspørgslen efter det er afgjort der. Gang på gang er det blevet stemt den mest veganer-venligt sted i Storbritannien. VegFest (Europas største veganer festival) har også tilføjet Glasgow til sin vagtplan.

 

Der har været noget bedre tidspunkt end nu at bestille en togtur til overalt i Europa med SaveaTrain Hvis du er vegetar eller veganer!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcities-europe-vegetarians%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)