Bestil en togbillet NU

Blogindlæg

Hvor kan du fejre Purim i marts

Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 14/08/2020)

Jødisk Fastelavn nogen? Gå ind Karneval Purim! fejrer Purim på det 14. og 15. dag i Adar, den tolvte måned i den jødiske kalender, der falder sammen med marts. Purim har et karneval lignende atmosfære, med folk enten iført deres bedste sabbat tøj eller fancy kjole - med kong Xerxes, Vasjti, dronning Ester, Mordokaj og Haman blandt de mest populære kostumer. Hvor kan du deltage i det sjove? Dette er de Bedste byer for at fejre den jødiske karneval Purim i marts.

 

Purim maske

Hvad er Purim?

Hvis du ikke er bekendt med Purim, lad os oplyse dig. med kostumer, , Vildt og masser af drikkevand, Purim er en af ​​jødedommen mest hæs helligdage. Du vil vide smuk Esther modarbejde det onde Hamans planer, skik at få drukket og hvad hamantaschen er. Men vi gætter der er et par ting om dette ferie der kan overraske dig og vil være godt at vide, hvis du er planlægning om at deltage i festlighederne og fejre Purim.

Genova til Milan med Tog

Rom til Milano med tog

Bologna til Milano med tog

Firenze til Milano med tog

 

Hvem Er Esther?

Bog Esters danner grundlag for Purim. Historien følger Esther, der er valgt til at være kone og dronning af kong Ahasverus menes at være Xerxes I af Persien.

Når kongens rådgiver, Haman, overtaler ham til at dræbe alle jøderne i imperiet, Dronning Esther fætter og vedtaget far, Mordecai, opfordrer hende til bruge sin indflydelse at stoppe den blodige plan.

Fortællingen er fortalt i Esters Bog, kendt som Megillah, og slutter med Haman hængende og det jødiske folk bliver frelst.

Bruxelles til Amsterdam med Tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

Interessante Fakta om Purim:

Her er en cool samtale starter. Vidste du, at Esther var en vegetarisk (eller mindst en flexitarian). Ifølge Midrash, mens dronning Ester boede i retten i kong Ahasverus, hun fulgte en vegetarisk kost bestående hovedsageligt af bælgplanter, så hun ikke ville bryde love kashrut(kosten love). Af denne grund, der er en tradition for spise bønner og ærter, når du fejrer Purim. (Trods alt, du får brug for noget sundt efter al den sprut og hamantaschen)

Bruxelles til Antwerpen med Tog

Amsterdam til Antwerpen med tog

Lille til Antwerpen med tog

Paris til Antwerpen med tog

 

 

Få Indpakning:

Hvis denne festival ikke lyder fantastisk nok i forvejen, vi nu får gaver også! Verset i Esters Bog om mishloach Manot hedder det, at vi skulle sende gaver til hinanden, ikke bare give gaver til hinanden. Som resultat, det er bedre at sende dine pakker af godbidder til en ven via en budbringer, end at bare give dem direkte. Alle kan fungere som en go tetween, så er du velkommen til at rekruttere postvæsenet eller endda, at flink fyr i elevatoren for at hjælpe dig med at levere dine gaver.
Bekvemmelighed? Vi kan lide det!

Milano til Torino Tog

Comosøen til Torino Tog

Genova til Torino Tog

Parma til Torino Tog

 

Den Esters Bog er den eneste bibelske bog, der ikke inkluderer Gud navn:

Den Esters Bog også giver ingen henvisninger til templet, til bøn, eller til jødiske praksis såsom kashrut [holde kosher].

Salzburg til Wien Togpriser

München til Wien Togpriser

Graz til Wien Togpriser

Prag til Wien Togpriser

 

Vi er ikke over hamantaschen bare endnu ...

De trekantet og siges at være designet til at symbolisere Haman hat, ører eller lommer. Eller noget lidt mere kvindelig. Nogle siger, disse cookies repræsenterer Hamans ører (det hebraiske navn for dem, Haman oznei, betyder bare dette), og henvise til en skik at afskære en kriminelle ører før hans henrettelse. De tre hjørner repræsenterer de tre patriarker hvis magt svækket Haman og gav styrke til Esther for at redde jøderne. Endnu en teori: Fordi det tyske ord lomme betyder ”pose” eller ”lomme,”Cookies kunne betyde Hamans lommer og de penge, han tilbød kongen om tilladelse til at dræbe jøder.

Bremen til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Togpriser

Hannover til Berlin Togpriser

Hamburg til Berlin Togpriser

 

Med hensyn til mad, når du fejre Purim:

oznei haman i purim

trekantede Behandler

For Ashkenazi jøder, måske den mest udbredte madtradition om Purim er at spise trekantede formede fødevarer såsom Kreplach og hamantashen bagværk. Kreplach er en pasta trekant fyldt med hakket oksekød eller kylling. Hamantashen er trekanter af wienerbrød dej omgiver en fyldning ofte lavet med datoer eller birkes.

En af de mest populære forklaringer på denne tradition er, at disse trekantede fødevarer udgør Haman tre trekantede Hat. Imidlertid, fordi det er blevet fremført, at denne stil af hatten ikke var populært i denne periode, der er en masse af andre, mindre kendte forklaringer på, hvorfor vi spiser trekantede formede fødevarer til Purim.

Berlin til München Togpriser

Frankfurt til München Togpriser

Trier til München Tog

Stuttgart til München Togpriser

 

Talking Tyrkiet

Kong Ahasverus regerede fra Indien til Etiopien, fra “Smid det Kush.” på hebraisk, ordet midler både “Indien” og “Kalkun.” Dermed, nogle mennesker spiser kalkun, når de fejrer Purim. Andre spiser etiopiske retter såsom etiopiske linser. At indarbejde en kalkun fad ind i din Purim måltid, prøve stegt kalkun med karamelliseret løg balsamico sovs eller Panko crusted kalkun koteletter med tranebær og pære chutney.

Nantes til Bordeaux Togpriser

Paris til Bordeaux Togpriser

Lyon til Bordeaux Togpriser

Marseille til Bordeaux Togpriser

 

går Vegetarisk

For at være Kosher, Dronning Ester spiste en vegetarisk kost, mens de bor i King Achashverosh Palads. I hendes ære, mange mennesker tjener en meatless måltid for deres Purim fest. Esther kost bestod af nødder, frø, korn, og bælgfrugter. Dette er en af ​​forklaringerne bag skik at spise birkes under ferien, der dukker op mest iconically i Ashkenazi hamantaschen som Mohn påfyldning.

 

Dette lyder alt sammen Velkendt ...

fejre Purim kostume festligheder

 

Hvis denne beskrivelse af Purim lyder bekendt, det er fordi det er ligesom ikke noget så meget som Fastelavn.

Purim og Fastelavn hver falder præcis en måned før en større, måske det større religiøs overholdelse af deres respektive traditioner. hver tjener, paradoksalt nok, som en farce introduktion til en periode med dyb religiøs alvor. For kristne, overskuddet af fedt tirsdag fungerer som et udløb for selvstændige påstand og selvstændige tilfredsstillelse før perioden med fasten, med sin lange periode med selvstændige benægtelse og endda selv mortification.

Purim ses som gateway til den hektiske, men dybt seriøs og krævende periode. Den af ​​forberedelse til påsken, der normalt begynder morgenen efter Purim.

Frankfurt til Köln Togpriser

Bruxelles til Köln Togpriser

Wien til Köln Togpriser

Hanover til Köln Togpriser

 

Hvor at fejre Purim aktiviteter i hele Europa

Nu, hvor vi har givet dig detaljerne, lad os fortælle dig, hvor du finder handlingen!

 

Purim i Budapest:

Budapest i marts fejrer afslutningen af ​​vinterkulden med mange gode foråret festivaler til at nyde. Lørdage og søndage er især indlæst I marts. Forskellige steder og begivenheder fejre Purim i Budapest. Desuden, flere synagoger i Budapest, herunder den største Dohany-gadens Synagoge. desuden, den Balint House værested for jødiske borgere i Budapest vil være vært for arrangementer for Purim.

 

Purim i Zürich:

Nu Organiseret for andet år i træk af Ariel – Union of Jewish Studerende Genève. Faktisk, der er mere end 300 studerende og unge voksne fra følgende lande: Schweiz, Frankrig, Belgien, Østrig, og mange andre steder. Disse Purim-festbesøg mødes for at fejre Purim sammen over et unikt weekend i Zürich. Til billetter og mere info, hovedet over til ARIEL facebook side.

Interlaken til Zürich Togpriser

Lucerne til Zürich Togpriser

Lugano til Zürich Togpriser

Geneva til Zürich Togpriser

 

Purim i Paris:

Dette år, fejre Purim i Paris. The City of Lights, The City of Love, The City of Art. Det er nu også byen den utrolige unge jødiske Morristown Purim Party! Kom med dit mest elegante Parisisk Purim påklædning. Du kan find denne fest på det fantastiske Mayo Performing Arts Center i Morristown. Arrangementet er catering For unge jødiske fagfolk alderen 21 til 39. Få billetter HER

Bruxelles til Paris Togpriser

London til Paris Togpriser

Marseille til Paris Togpriser

Amsterdam til Paris Togpriser

 

Purim i London:

Kom gennem din leder glas bestille en billet til en tema Purim Tea Party. Hostet på den smukke Aubrey Park Hotel i The Garden Room på søndag 17. marts, 2019 at 3pm. Nyd godt selskab, spise masser af frække ting og vinde præmier. Det bliver bare curiouser og curiouser. Billetprisen inkluderer te / kaffe, kager, scones, og sandwich... og hamantaschen! Få billetter HER

Amsterdam til London Togpriser

Rotterdam til London Togpriser

Paris til London Togpriser

Bruxelles til London Togpriser

 

 

Nå din foretrukne sted at feste til Purim er nemt med tog. Bare hovedet på over til SaveATrain og købe en billet på få minutter, uden irriterende gebyrer!

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrate-purim%2F%3Flang%3Dda - (Rul lidt ned for at se Koden)

Copyright © 2021 - Gem A Train, Amsterdam, Holland
Efterlad ikke uden en gave - Få Kuponer og nyheder !