Jotta junalippu NYT

Blogipostaus

Mistä juhlia Purim Maaliskuussa

Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 14/08/2020)

Juutalainen Mardi Gras ketään? Tulla sisään Karnevaali Purim! juhlia Purim 14. ja 15. päivän Adar, kahdennentoista kuun juutalaisen kalenterin, joka on sama maaliskuuta. Purim on karnevaali tunnelman, ihmisten kanssa joko yllään parhaansa sapattia naamiaispuvut - King Xerxes, Vashti, kuningatar Ester, Mordokai ja Haman suosituimpia puvut. Missä voi liittyä hauskaa? Nämä ovat parhaista kaupungeista juhlia juutalainen Carnival Purimin maaliskuu.

 

Purim maski

Mitä Purim?

Jos et ole perehtynyt Purim, älkäämme valistaa teitä. pukuja, , Peli ja paljon juominen, Purim on yksi juutalaisuuden kaikkein riehakas juhlapäivät. Tiedät kaunis Ester tyhjäksi paha Haman suunnitelmia, tavan saada humalassa ja mitä hamantaschen ovat. Mutta olemme arvaamaan on olemassa muutamia asioita tästä loma- jotka saattavat yllättää ja on hyvä tietää, jos olet suunnittelu liittymisestä vuonna juhlat ja juhlia Purim.

Genova kaupunkiin Milan junalla

Roomasta Milanoon junalla

Bologna kaupunkiin Milano junalla

Firenze kaupunkiin Milano junalla

 

Kuka on Esther?

Esterin kirjassa muodostaa perustan Purimin. Tarina seuraa Ester, joka valitaan olemaan vaimo ja kuningatar kuningas Ahasveroksen uskotaan olevan Kserkses I, Persian.

Kun kuninkaan neuvonantaja, Haman, suostuttelee hänet tappaa kaikki juutalaiset keisarikunnassa, Kuningatar Ester serkku ja antoi isä, Mordecai, kehottaa häntä käyttää vaikutusvaltaansa lopettaa verisen suunnitelma.

Tarina on kerrottu Esterin kirjassa, tunnetaan Megillah, ja päättyy Haman roikkuu ja juutalaisiin pelastuvat.

Bryssel kaupunkiin Amsterdam junalla

Lontoo kaupunkiin Amsterdam junalla

Berliini kaupunkiin Amsterdam junalla

Pariisi kaupunkiin Amsterdam junalla

 

Mielenkiintoista tietoa Purim:

Tässä on viileä keskustelun käynnistin. Tiesitkö että Ester oli kasvissyöjä (tai ainakin flexitarian). Mukaan Midrashista, kun Kuningatar Ester asui tuomioistuimessa kuningas Ahasveroksen, hän seurasi kasvissyöjä ruokavalio koostuu pääosin palkokasveja, jotta hän ei riko lakeja Košer(ruokavaliota koskevat). Tästä syystä, on perinteisesti syöminen pavut ja herneet, kun juhlia Purim. (Kuitenkin, tarvitset jotain terveellistä, kun kaikki viina ja hamantaschen)

Bryssel kaupunkiin Antwerpen junalla

Kaupungista Amsterdam kaupunkiin Antwerpen junalla

Kaupungista Lille kaupunkiin Antwerpen junalla

Eurail välillä Pariisi - Antwerpen

 

 

Get kääreissä:

Jos tämä festivaali ei kuulostanut mahtava jo tarpeeksi, saamme nyt lahjoja liian! Jakeeseen Esterin kirjassa noin mishloach Manot mukaan meidän pitäisi lähettää lahjoja toisilleen, ei vain antaa lahjoja toisilleen. Tuloksena, on parempi lähettää paketteja herkkuja kaverille kautta messenger, kuin vain antaa heille suoranainen. Kuka tahansa voi toimia mennä tetween, niin voit palkata postipalvelun tai jopa että mukava kaveri hississä auttaa perille lahjoja.
Sopivuus? Me pidämme siitä!

Milano Torino Junat

Como Turin Junat

Genova Torino Junat

Parma Torino Junat

 

Esterin kirjassa on ainoa raamatullinen kirja, joka ei sisällä Jumalan nimeä:

Esterin kirjassa tekee myös mitään viittauksia Temple, rukoukseen, tai juutalaisten käytännöt, kuten Košer [pitää kosher].

Hinnat Salzburg - Wien

München - Wien junalla

Graz kaupunkiin Wien junalla

Praha - Wien hinnat

 

Emme ole yli Hamantaschen aivan vielä ...

Ne kolmion muotoinen ja niitä sanotaan olevan suunniteltu symboloivat Hamania hattu, korvat tai taskuja. Tai jotain hieman naisellinen. Jotkut sanovat, että nämä evästeet ovat Haman korvat (hepreankielinen nimi heille, Haman oznei, tarkoittaa juuri tätä), ja viittaavat tavan katkaisemalla rikollisia korvat ennen teloitusta. Kolme kulmat edustavat kolmea patriarkkaa jonka teho heikkeni Haman antoi voimaa Ester pelastaa juutalaisia. Vielä yksi teoria: Koska saksan sanasta tasku tarkoittaa ”pussi” tai ”taskussa,”Evästeet voisi merkitä Haman taskut ja rahat hän tarjosi kuningas lupaa tappaa juutalaisia.

Bremen Berliini Junat

Berliini - Leipzig hinnat

Hanover mihin: Berliini Juna

Hampuri ja Berliini junat

 

Aiheesta Food, kun juhlia Purim:

oznei Haman kaupungissa Purim

Kolmikantainen makupalat

For Ashkenazi Juutalaiset, ehkä eniten hallussa ruokaperinne on Purimin syö kolmionmuotoinen elintarvikkeita, kuten Kreplach ja hamantashen leivonnaiset. Kreplach on pasta kolmio täytetty jauheliha tai kanaa. Hamantashen ovat kolmioiden taikinan ympäröivän täytteen usein tehty päivinä tai unikonsiemeniä.

Yksi suosituimmista selityksiä perinne on, että nämä kolmiomainen elintarvikkeet ovat Haman kolme nurkkaan hattu. kuitenkin, koska on väitetty, että tämä tyyli hattu ei päässyt tänä aikana, on olemassa paljon muita, vähemmän tunnettuja selityksiä miksi syömme kolmionmuotoinen elintarvikkeita Purim.

Berliini - München juna hinnat

Frankfurt – München juna hinnat

Trier München Junat

Stuttgart kaupunkiin München junalla

 

Talking Turkey

Kuningas Ahasveruksen hallitsi Intiasta Etiopiaan, alkaen “Heitä se Kushin.” hepreaksi, sana kävely tarkoittaa sekä “Intia” ja “Turkki.” Täten, jotkut ihmiset syövät kalkkunaa, kun he juhlivat Purim. Toiset syövät Etiopian ruokia, kuten Etiopian linssejä. Sisällyttää kalkkuna lautasen omaan Purim aterian, yrittää kalkkunan karamellisoitua sipulia balsamico kastike tai panko karstainen kalkkunan cutlets karpalo ja päärynä chutney.

Hintaan Bordeaux - Nantes

Pariisi – Bordeaux Juna hinnat

Lyon – Bordeaux Juna hinnat

Marseillen ja Bordeaux junan hinnat

 

Going Kasvissyöjä

Ollakseen Kosher, Kuningatar Ester söi kasvisruokavaliota asuessaan kuningas Achashverosh Palatsi. Hänen kunniakseen, monet ihmiset palvella meatless aterian heidän Purim juhlaa. Esther ruokavalio koostui pähkinöitä, siemenet, jyviä, ja palkokasvit. Tämä on yksi selitys takana tapana syödä unikonsiemeniä loman aikana, joka puolestaan ​​jopa kaikkein iconically Ashkenazi hamantaschen kuin Mohn täyttö.

 

Tämä kaikki kuulostaa Tutut ...

juhlia Purim puku juhlat

 

Jos tämä kuvaus Purimin kuulostaa tutulta, se on, koska se on kuin mitään niin paljon kuin Mardi Gras.

Purim ja Mardi Gras Joka syksy tasan kuukausi ennen suurta, ehkä sen suuret uskonnonharjoittamista niiden perinteiden. jokainen palvelee, paradoksaalisesti, kuin farssi johdatus ajan syvä uskonnollinen vakavuuden. kristityille, ylimäärä Fat tiistai toimii ulostulon itse väitteen ja itsensä tyydytys ennen kauden paaston, sen pitkään itsensä kieltäminen ja jopa itsensä häpeä.

Purimin nähdään portti on kiihkeä, mutta syvästi vakava ja vaativa ajanjakso. OF valmistelu pääsiäistä että tavanomaisesti alkaa seuraavana aamuna Purim.

Frankfurt – Köln juna hinnat

Bryssel – Köln-juna hinnat

Wien - Köln juna hinnat

Hannover - Köln juna hinnat

 

Jossa juhlia Purim toimintaa koko Euroopassa

Nyt kun olemme antaneet teille yksityiskohtia, Kerromme mistä löytää toiminnan!

 

Purim Budapestissa:

Budapest maaliskuu juhlii lopussa talvella kylmä monia hyviä kevätjuhlista nauttia. Lauantaisin ja sunnuntaisin kuormataan erityisen paljon Maaliskuussa. Eri paikoissa ja tapahtumia juhlia Purim Budapestissa. vielä enemmän, useita synagogia Budapestissa kuten suurin Dohany Streetin synagoga. Lisäksi, Balint House nuorisotalo juutalaisista Budapest isännöi tapahtumaa Purim.

 

Purim Zürichissä:

Järjestetään nyt toista vuotta peräkkäin Ariel – Union of Jewish opiskelijat Geneve. Itse asiassa, on enemmän kuin 300 opiskelijoille ja nuoret aikuiset seuraavista maista: Sveitsi, Ranska, Belgia, Itävalta, ja monissa muissa paikoissa. Nämä Purimin puolueen kävijät tapaavat juhlimaan Purimaa yhdessä ainutlaatuisen tapahtuman yli viikonloppu Zürichissä. varten liput ja lisätietoa, pään yli ARIEL Facebook-sivu.

Interlaken kaupunkiin Zürich Juna hinnat

Hinta Zürich - Luzern

Hinnat Lugano - Zürich

Hinnat Geneve - Zürich

 

Purim Pariisissa:

Tämä vuosi, juhlia Purim in Pariisi. Kaupungin valot, Rakkauden kaupunki, City of Art. Nyt on myös kaupunki uskomaton Nuori juutalainen Morristown Purim Party! Tulevat yhdessä kaikkein tyylikäs Pariisilainen Purim pukea. Sinä pystyt löytää tämä juhla vuonna upeassa Mayon esittävien taiteiden keskuksessa Morristown. Tapahtuman catering Nuorten juutalainen ammattilaisille ikäinen 21 että 39. Osta liput TÄSSÄ

Bryssel – Pariisi-juna hinnat

Lontoo - Pariisi juna hinnat

Marseille kaupunkiin Pariisi Juna hinnat

Pariisi - Pariisi junahinnat

 

Purim Lontoossa:

Tule ulos kuvastin varata lippu teemalla Purim teekutsut. Isännöi kaunis Aubrey Park Hotel puutarhassa Roomissa sunnuntai 17. maaliskuu, 2019 klo viisitoista. Nauti hyvässä seurassa, syövät paljon tuhma asioita ja voittaa palkintoja. Se vain saa Curiouser ja curiouser. Lipun hinta sisältää kahvia / teetä, kakut, teeleipiä, ja voileipiä... ja hamantaschen! Osta liput TÄSSÄ

Amsterdam - Lontoo juna hinnat

Rotterdam – Lontoo juna hinnat

Pariisi - Lontoo juna hinnat

Bryssel - Lontoo juna hinnat

 

 

Päästäisiin suosikki paikka juhlia Purim helposti junalla. Vain pään yli SaveATrain ja ostaa lipun minuuteissa, ilman ärsyttävä maksuja!

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrate-purim%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)

Copyright © 2021 - Save A Train, Amsterdam, Alankomaat
Älä jätä ilman läsnä - Hanki kuponkeja ja uutiset !