Σειρά A Train ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εισιτηρίων

Ανάρτηση

Πού μπορείτε να Γιορτάστε Πουρίμ Τον Μάρτιο του

Χρόνος διαβασματός: 7 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 14/08/2020)

Εβραϊκή κανέναν Mardi Gras? Εισαγω Καρναβάλι Πουρίμ! γιορτάζουν Πουρίμ στις 14 και 15 ημέρες Adar, το δωδέκατο μήνα του εβραϊκού ημερολογίου το οποίο συμπίπτει με το Μάρτιο. Πουρίμ έχει ένα καρναβάλι ατμόσφαιρα, με τους ανθρώπους είτε φορώντας καλύτερα ρούχα Σάββατο ή φανταχτερό φόρεμα - με τον βασιλιά Ξέρξη, Αστίν, Queen Esther, Μαροδοχαίος και Αμάν ένα από τα πιο δημοφιλή κοστούμια. Πού μπορείτε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση? Αυτά είναι τα Καλύτερες πόλεις για να γιορτάσουν την εβραϊκή Καρναβάλι Πουρίμ Μάρτιο.

 

μάσκα Πουρίμ

Τι είναι το Πουρίμ?

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Πουρίμ, αφήστε μας να σας διαφωτίσει. με κοστούμια, , Το παιχνίδι και παρτίδες του πόσιμου, Πουρίμ είναι ένα από τα Ιουδαϊσμού πιο βραχνή διακοπές. Θα γνωρίζετε όμορφη Εσθήρ ανατρέπει τα σκοτεινά σχέδιά του Αμάν, το έθιμο της μέθη και τι hamantaschen είναι. Αλλά είμαστε μαντέψουν υπάρχουν μερικά πράγματα γι 'αυτό αργία που μπορεί να σας εκπλήξει και θα είναι καλό να γνωρίζουμε εάν είστε σχεδίαση για συμμετοχή στις γιορτές και γιορτάστε τον Purim.

Γένοβα προς Μιλάνο με το τρένο

Ρώμη στο Μιλάνο με τρένο

Μπολόνια προς Μιλάνο με το τρένο

Φλωρεντία προς Μιλάνο με το τρένο

 

Ποιος είναι Esther?

Το βιβλίο της Εσθήρ αποτελεί τη βάση του Πουρίμ. Η ιστορία ακολουθεί Esther, που επιλέγεται να είναι η σύζυγος και η Βασίλισσα του Βασιλιά Ασσουήρη που πιστεύεται ότι είναι Ξέρξη Α της Περσίας.

Όταν σύμβουλος του βασιλιά, Αμάν, πείθει τον να σκοτώσει όλους τους Εβραίους της αυτοκρατορίας, Βασίλισσα Εσθήρ ξάδελφος και υιοθέτησε ο πατέρας, Μαροδοχαίος, καλεί της για να χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να σταματήσει η αιματηρή σχέδιο.

Η ιστορία είναι είπαν στο βιβλίο της Εσθήρ, γνωστό ως Megillah, και τελειώνει με Αμάν κρέμονται και ο εβραϊκός λαός να σωθούν.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ με το τρένο

Λονδίνο προς Άμστερνταμ με το τρένο

Βερολίνο προς Άμστερνταμ με το τρένο

Παρίσι προς Άμστερνταμ με το τρένο

 

Ενδιαφέροντα στοιχεία για το Πουρίμ:

Εδώ είναι ένα δροσερό συνομιλία μίζα. Ξέρατε ότι Εσθήρ ήταν μια χορτοφάγος (ή τουλάχιστον ένα flexitarian). Σύμφωνα με Midrash, ενώ η βασίλισσα Έστερ ζούσε στην αυλή του Βασιλιά Ασαούρου, ακολούθησε μια χορτοφαγική διατροφή που αποτελείται κυρίως από λαχανικά, έτσι ώστε δεν θα σπάσει τους νόμους της kashrut(οι νόμοι διατροφής). Γι 'αυτό το λόγο, υπάρχει μια παράδοση τρώει τα φασόλια και τα μπιζέλια όταν γιορτάζουν Πουρίμ. (Παρά όλα αυτά, θα χρειαστείτε κάτι υγιεινό μετά από όλα το αλκοόλ και hamantaschen)

Βρυξέλλες προς Αμβέρσα με το τρένο

Άμστερνταμ προς Αμβέρσα με το τρένο

Λιλ προς Αμβέρσα με το τρένο

Παρίσι προς Αμβέρσα με το τρένο

 

 

Πάρτε περιτυλίγματος:

Αν αυτό το φεστιβάλ δεν ακούγεται αρκετά φοβερό ήδη, μπορούμε τώρα να παρουσιάζει πολύ! Ο στίχος στο βιβλίο της Εσθήρ για mishloach Manot ορίζει ότι θα πρέπει να στείλετε δώρα ο ένας στον άλλο, Δεν δίνουν μόνο τα δώρα ο ένας στον άλλο. Σαν άποτέλεσμα, είναι καλύτερα να στείλετε τα πακέτα σας καλούδια σε έναν φίλο μέσω αγγελιοφόρου, από το να τους δώσει μόνο οριστικές. Οποιοσδήποτε μπορεί να λειτουργήσει ως tetween κινήσει, έτσι αισθάνεται ελεύθερη να προσλάβει την ταχυδρομική υπηρεσία ή ακόμα και ότι συμπαθητικός τύπος στο ασανσέρ για να σας βοηθήσει να παραδώσει τα δώρα σας.
Ευκολία? Μας αρέσει!

Μιλάνο στο Τορίνο τρένα

Λίμνη Κόμο στο Τορίνο τρένα

Γένοβα προς Τορίνο τρένα

Πάρμα στο Τορίνο τρένα

 

Το βιβλίο της Εσθήρ είναι η μόνη βιβλική βιβλίο που δεν περιλαμβάνει το όνομα του Θεού:

Το βιβλίο της Εσθήρ κάνει επίσης καμία αναφορά στο Ναό, στην προσευχή, ή σε εβραϊκή πρακτικές όπως kashrut [διατηρώντας kosher].

Τιμές τρένου από Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη

Τιμές τρένου από Μόναχο προς Βιέννη

Τιμές τρένου από Γκρατς προς Βιέννη

Τιμές τρένου από Πράγα προς Βιέννη

 

Δεν είμαστε πάνω από Hamantaschen λίγο ακόμα ...

Θα τριγωνικού σχήματος και είπε να σχεδιαστεί για να συμβολίσει Αμάν καπέλο, αυτιά ή τσέπες. Ή κάτι λίγο πιο γυναικεία. Μερικοί λένε ότι αυτά τα μπισκότα αποτελούν Αμάν αυτιά (το εβραϊκό όνομα για αυτούς, Αμάν oznei, σημαίνει ακριβώς αυτό), και αναφέρονται σε έθιμο της αποκοπής μια εγκληματίες αυτιά πριν από την εκτέλεσή του,. Οι τρεις γωνίες αντιπροσωπεύουν τις τρεις Πατριάρχες των οποίων η εξουσία αποδυναμώθηκε Αμάν και έδωσε τη δύναμη να Esther για να σώσει τους Εβραίους. Ωστόσο, μια άλλη θεωρία: Επειδή η γερμανική λέξη τσέπη σημαίνει «θύλακας» ή «θύλακα,»Τα cookies θα μπορούσε να σημαίνει Αμάν τσέπες και τα χρήματα που προσφέρονται ο βασιλιάς για την άδεια να σκοτώσει τους Εβραίους.

Βρέμη στο Βερολίνο Τρένα

Τιμές τρένου προς Λειψία προς Βερολίνο

Τιμές τρένου από Αννόβερο προς Βερολίνο

Τιμές τρένου από Αμβούργο προς Βερολίνο

 

Σχετικά με το θέμα της διατροφής όταν γιορτάζουν Πουρίμ:

oznei Αμάν στο Πουρίμ

τριγωνικό μεταχειρίζεται

Για Ασκενάζι Εβραίοι, ίσως η πιο διαδεδομένη παράδοση τροφίμων για Πουρίμ τρώει τριγωνικού σχήματος τροφές όπως kreplach και αρτοσκευάσματα hamantashen. Το Kreplach είναι ένα τρίγωνο ζυμαρικών γεμάτο με βόειο κρέας ή κοτόπουλο. Το Hamantashen είναι τρίγωνα ζύμης ζαχαροπλαστικής που περιβάλλουν μια γέμιση που συχνά γίνεται με ημερομηνίες ή σπόρους παπαρούνας.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς εξηγήσεις για αυτήν την παράδοση είναι ότι αυτές οι τριγωνικές τρόφιμα αντιπροσωπεύουν Αμάν τρεις γωνίες καπέλο. Ωστόσο, επειδή έχει υποστηριχθεί ότι αυτό το ύφος του καπέλου δεν ήταν δημοφιλής κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, Υπάρχουν πολλά άλλα, λιγότερο γνωστές εξηγήσεις για το γιατί τρώμε τριγωνικού σχήματος τρόφιμα σε Πουρίμ.

Τιμές τρένου από Βερολίνο προς Μόναχο

Φρανκφούρτη προς Μόναχο Τιμές τρένου

Τρίερ στο Μόναχο τρένα

Τιμές τρένου από Στουτγκάρδη προς Μόναχο

 

Μιλώντας για την Τουρκία

Ο βασιλιάς Ασσουήρης βασίλευε από την Ινδία έως την Αιθιοπία, από “Πέτα το Κους.” Στα εβραϊκά, η λέξη περίπατος σημαίνει και τα δύο “Ινδία” και “Τουρκία.” Ετσι, μερικοί άνθρωποι τρώνε γαλοπούλα, όταν γιορτάζουν Πουρίμ. Άλλοι τρώνε Αιθιοπίας πιάτα, όπως φακές Αιθιοπίας. Για να ενσωματώνουν ένα πιάτο γαλοπούλα στο Πουρίμ το γεύμα σας, προσπαθήστε ψητή γαλοπούλα με καραμελωμένα κρεμμύδια σάλτσα μπαλσάμικο ή panko κρούστα κοτολέτες γαλοπούλας με cranberry και αχλαδιού chutney.

Τιμές τρένου από Νάντη προς Μπορντό

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Μπορντό

Τιμές τρένου από Λυών προς Μπορντό

Μασσαλία προς Μπορντό τρένο τιμές

 

πηγαίνοντας Χορτοφαγική

Για να είναι Κοσέρ, Queen Esther έφαγε μια χορτοφαγική διατροφή, ενώ ζουν στο King Achashverosh Παλάτι. Προς τιμήν της, πολλοί άνθρωποι εξυπηρετούν ένα γεύμα χωρίς κρέας για την γιορτή του Πουρίμ. Esther διατροφή αποτελείται από ξηρούς καρπούς, σπόροι, σπόροι, και όσπρια. Αυτή είναι μια εξήγηση πίσω από το έθιμο να τρώνε τους σπόρους παπαρούνας κατά τη διάρκεια των διακοπών, που εμφανιστούν πιο iconically στο Ασκενάζι hamantaschen ως γέμιση Mohn.

 

Όλα αυτά ακούγονται Familiar ...

Γιορτάστε γιορτές Purim φορεσιά

 

Εάν αυτή η περιγραφή του Πουρίμ ακούγεται οικείο, ότι είναι επειδή είναι σαν τίποτα τόσο πολύ όσο Mardi Gras.

Πουρίμ και Mardi Gras κάθε πέφτουν ακριβώς ένα μήνα πριν από ένα σημαντικό, ίσως ο μεγάλες θρησκευτικές τήρηση των αντίστοιχων παραδόσεις τους. Κάθε εξυπηρετεί, παραδοξώς, ως γελοία εισαγωγή σε μια περίοδο βαθιάς θρησκευτικής σοβαρότητα. Για τους χριστιανούς, η περίσσεια του λίπους Τρίτη χρησιμεύει ως μία έξοδο για τον εαυτό τους ισχυρισμούς και αυτο ικανοποίηση πριν από την περίοδο της Σαρακοστής, με την παρατεταμένη περίοδο της απόρριψης του εαυτού του και ακόμη και της αυτογνωσίας.

Πουρίμ θεωρείται ως η πύλη στην ξέφρενη αλλά βαθειά σοβαρή και απαιτητική περίοδο. Η προετοιμασία για το Πάσχα που ξεκινά συνήθως το πρωί μετά Πουρίμ.

Φρανκφούρτη προς Κολωνία Τιμές τρένου

Τιμές τρένων από Βρυξέλλες προς Κολωνία

Τιμές τρένου από Βιέννη προς Κολωνία

Τιμές τρένου προς Αννόβερο προς Κολωνία

 

Πού να γιορτάσετε τις δραστηριότητες Purim σε όλη την Ευρώπη

Τώρα που έχουμε δώσει τα στοιχεία, αφήστε μας να σας πω πού να βρει τη δράση!

 

Πουρίμ στη Βουδαπέστη:

Βουδαπέστη Μάρτιος γιορτάζει το τέλος του χειμώνα κρύο με πολλά φεστιβάλ καλή άνοιξη για να απολαύσετε. Τα Σάββατα και τις Κυριακές φορτώνονται ιδιαίτερα Τον Μάρτιο. Διάφορους χώρους και εκδηλώσεις γιορτάσει Πουρίμ στη Βουδαπέστη. περαιτέρω περισσότερα, πολλές συναγωγές της Βουδαπέστης, όπως η μεγαλύτερη Συναγωγή οδού Dohany. Επί πλέον, το κοινοτικό κέντρο Balint Σπίτι για τους Εβραίους πολίτες στη Βουδαπέστη θα φιλοξενήσει εκδηλώσεις για Πουρίμ.

 

Πουρίμ στη Ζυρίχη:

Τώρα οργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την ARIEL – Ένωση των Εβραίων Φοιτητών της Γενεύης. στην πραγματικότητα, υπάρχουν περισσότερα από 300 Φοιτητές και νεαρούς ενήλικες από τις ακόλουθες χώρες: Ελβετία, Γαλλία, Βέλγιο, Αυστρία, και πολλά άλλα μέρη. Αυτοί οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι Purim θα συναντηθούν για να γιορτάσουν το Purim μαζί για ένα μοναδικό σαββατοκύριακο στη Ζυρίχη. Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες, πάνω από το κεφάλι για να ARIEL facebook σελίδα.

Ιντερλάκεν προς Ζυρίχη τρένο τιμές

Τιμές τρένου προς Λουκέρνη προς Ζυρίχη

Τιμές τρένου από Λουγκάνο προς Ζυρίχη

Τιμές τρένου από Γενεύη προς Ζυρίχη

 

Πουρίμ στο Παρίσι:

Αυτή την χρονιά, γιορτάζω Πουρίμ στην Παρίσι. Η Πόλη του Φωτός, Η πόλη της αγάπης, Η πόλη της Τέχνης. Είναι επίσης η πόλη των απίστευτων νέων Εβραίων Morristown Πουρίμ Κόμμα! Ελάτε μαζί με τα πιο κομψά σας Παρισινή ενδυμασία Purim. Μπορείς βρείτε αυτό το πάρτι στο εκπληκτικό Mayo Performing Arts Center στο Morristown. Η εκδήλωση catering Για Νέοι εβραϊκή επαγγελματίες ηλικίας 21 προς την 39. Πάρτε εισιτήρια ΕΔΩ

Τιμές τρένων από Βρυξέλλες προς Παρίσι

Τιμές τρένου από Λονδίνο προς Παρίσι

Μασσαλία προς Παρίσι Τιμές τρένου

Τιμές τρένου από Άμστερνταμ προς Παρίσι

 

Πουρίμ στο Λονδίνο:

Ελάτε μέσα από το γυαλί που αναζητάτε ένα εισιτήριο για ένα θεματικό πάρτι Purim Tea Party. Φιλοξενείται στο όμορφο Aubrey Park Hotel στο The Garden Room στις Κυριακή 17η Μάρτιος, 2019 στις 3μμ. Απολαύστε καλή παρέα, τρώνε πολλά άτακτα πράγματα και να κερδίσει βραβεία. Παίρνει μόνο curiouser και curiouser. Η τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνει παροχές για τσάι / καφέ, κέικ, scones, και σάντουιτς... και hamantaschen! Πάρτε εισιτήρια ΕΔΩ

Τιμές τρένου από Άμστερνταμ προς Λονδίνο

Ρότερνταμ προς Λονδίνο Τιμές τρένου

Τιμές τρένου από Παρίσι προς Λονδίνο

Τιμές τρένων από Βρυξέλλες προς Λονδίνο

 

 

Φτάνοντας το αγαπημένο σας μέρος για πάρτι για το Πουρίμ είναι εύκολη με τρένο. Απλά το κεφάλι για πάνω στην SaveATrain και να αγοράσει ένα εισιτήριο σε λίγα λεπτά, χωρίς ενοχλητικά τέλη!

 

Θέλετε να ενσωματώσετε post στο blog μας στο site σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει μια πιστωτική με ένα σύνδεσμο σε αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrate-purim%2F%3Flang%3Del - (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/tr_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε τις / tr προς / απο ή / ru και περισσότερες γλώσσες.
© Copyright 2021 - Αποθήκευση A Train, Άμστερνταμ, Ολλανδία
Μην φύγετε χωρίς ένα δώρο - Πάρτε κουπόνια και ειδήσεις !