Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 28/01/2022)

Πόλη του Λουξεμβούργου είναι ένα μαγικό συνδυασμό των αρχαίων και σύγχρονων συνδυασμό με τις τοπικές και παγκόσμιες, απλότητα και πολυτέλεια. Είναι ασφαλές να πούμε ότι με όλες αυτές τις εκλεκτικές επιλογές, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα που θα βαρεθείτε. Γι 'αυτό ήταν δύσκολο για μας να αναφέρουμε μόνο την Μπλουζα 5 πράγματα να κάνουμε σε μια σύντομη επίσκεψη στο Λουξεμβούργο. Αλλά, θα δώσει μια πάει!

 

1. Ιστορία, Τέχνη & Πολιτισμός

Αυτή η όμορφη πόλη προσφέρει μια ενδιαφέρουσα μείγμα της ιστορίας, Πολιτισμός, τέχνη, και φυσικό τοπία. Με πολλά από τα γραφεία και υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που φιλοξενείται στην πόλη του Λουξεμβούργου, υπάρχει μια πραγματική πολυπολιτισμική προοπτική σε αυτή την πόλη.

Με πολλές εκθέσεις και τα μουσεία της, κάστρα, και οχυρώσεις, Λουξεμβούργο συνδυάζει ένα απίστευτη ποικιλία ενδιαφέροντα πολιτιστικούς χώρους. Ο πολιτισμός και η τέχνη του Λουξεμβούργου είναι μια πραγματική αντανάκλαση του πληθυσμού της, ποικιλόμορφη και πολυπολιτισμική. Λουξεμβούργο μπορεί να είναι το καμάρι της σε όλο τον κόσμο μοναδικές πολιτιστικές δραστηριότητες του κυμαίνεται από τέχνη και παράδοση σε παραστάσεις και φεστιβάλ. Για να το κάνει ευκολότερο για σας να ανακαλύψετε τέχνη και τον πολιτισμό στο Λουξεμβούργο, Λουξεμβούργο για τον τουρισμό δημιουργείται η Κάρτα Λουξεμβούργο: ελεύθερη πρόσβαση σε περισσότερα από 60 πολιτιστικούς χώρους στο Λουξεμβούργο και την ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο του Top 5 πράγματα να κάνουμε σε μια σύντομη επίσκεψη στο Λουξεμβούργο, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το LΜουσείο etzebuerg Πόλη. Το μουσείο στεγάζεται σε τέσσερα ιστορικά κτίρια. Η μόνιμη έκθεση «Το Λουξεμβούργο Story» απεικονίζει την πάνω από χίλια χρόνια της ιστορίας της πρωτεύουσας του Μεγάλου Δουκάτου. Δίπλα σε πολλά πρωτότυπα αντικείμενα, Η έκθεση παρουσιάζει την εξέλιξη της πόλης, χρησιμοποιώντας μια σειρά από αστικά μοντέλα. Οι προσωρινές εκθέσεις πραγματοποιούνται τακτικά σε δύο άλλα επίπεδα του μουσείου. Να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω τι είναι κατά την επίσκεψή σας!

Αμβέρσα στο Λουξεμβούργο τρένα

Βρυξέλλες στο Λουξεμβούργο τρένα

Μετς στο Λουξεμβούργο τρένα

Παρίσι Λουξεμβούργο τρένα

 

2. Bock Casemates - Casemates du Bock

visit the wall when you do a short visit to Luxembourg

Casemates du Bock είναι πολύ εύκολα προσβάσιμα κάτω από το πρώην κάστρο, Ανάβαση του Κλάουζεν. Ο Bock Casemates είναι 17 χιλιόμετρο μακρύ τούνελ, αρχικά σκαλισμένα στο βράχο από το Ισπανικά μεταξύ 1737 και 1746. Οι καζεμάτες είναι γνωστές για την ιστορική τους σημασία στο Λουξεμβούργο, είναι ένα καταφύγιο για περισσότερα από 35,000 ντόπιους και χιλιάδες στρατιώτες κατά τη διάρκεια του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου και Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αποτελούμενο από ατμοσφαιρική περάσματα και εντυπωσιακό βράχο κλίμακες, η ιστορική σήραγγα της Casemates είναι Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Φορτίστε αυτά τα κινητά τηλέφωνα και πακέτο την τσάντα. Αυτό είναι ένα must-see στην κορυφή σας 5 πράγματα να κάνουμε σε μια σύντομη επίσκεψη στο Λουξεμβούργο!

Κολωνία στο Λουξεμβούργο τρένα

Φρανκφούρτη προς Λουξεμβούργο τρένα

Άμστερνταμ στο Λουξεμβούργο τρένα

Ρότερνταμ προς Λουξεμβούργο τρένα

 

3. Θρησκευτικής κληρονομιάς στο Λουξεμβούργο

Quirinus chapel is a must on a short visit to Luxembourg

Όσοι ενδιαφέρονται για τη θρησκευτική κληρονομιά πρέπει να επισκεφθείτε το εκκλησάκι Quirinus. Ένα γοτθικό παρεκκλήσι προσκυνήματος ανεγέρθηκε μέσα 1355 και εν μέρει λαξευμένο στο βράχο. Στην ιστοσελίδα του, υπήρχε αρχικά ένα ειδωλολατρικό μνημείο το οποίο οι Ρωμαίοι αργότερα λατρεύτηκε ως παλαιοχριστιανικής ιερό. Μια πηγή ροκ εξάρσεις εδώ. Οι άνθρωποι που αποδίδεται μια ευεργετική δύναμη σκλήρυνσης σε ύδατα της σε περίπτωση παθήσεων οφθαλμού.

Από τον 11ο αιώνα, η ιστοσελίδα έχει αφιερωθεί στον Άγιο Quirin και από τις αρχές του 13ου, υπηρεσίες διεξήχθησαν στα δύο σπήλαια του παρεκκλησίου.

Το Gothic παρεκκλήσι προσκύνημα στήθηκε σε 1355, ενώ στη συνέχεια προστέθηκαν η στέγη και τα μικρά καμπαναριά, στα τέλη του 19ου αιώνα.

Εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ είναι η παλαιότερη εκκλησία στο Λουξεμβούργο της πόλης και καταστράφηκε και ανοικοδομήθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια των περασμένων αιώνων. Εκκλησία Saint Michel είναι ένα από τα παλαιότερα θρησκευτικά κτίρια στο Λουξεμβούργο. Τα κτίρια ιστορία χρονολογείται από το 1987 όταν ο κόμης του Λουξεμβούργου ανεγερθεί ένα μικρό εκκλησάκι μέσα σε χώρους του κάστρου του. Η παρούσα εκκλησία συνδυάζει ένα ρωμανικός πρόσοψη με γοτθικά δομικά στοιχεία και μπαρόκ εσωτερικές διακοσμήσεις. Ανακοίνωση για τα οξυκόρυφα τόξα στον κυρίως ναό. Μεγάλα λεκιασμένα παράθυρα γυαλιού. Μια σειρά από θρησκευτικά γλυπτά. Και η τεράστια Κοίμηση της Θεοτόκου ζωγραφικής τοποθετείται πάνω στο θυσιαστήριο μπαρόκ.

 

 

4. Παλάτι του Μεγάλου Δούκα σε μια σύντομη επίσκεψη στο Λουξεμβούργο

Αν αρχιτεκτονική είναι το πράγμα σας, τότε το Palais Grand-Ducal πρέπει να είναι μέρος της κορυφής 5 πράγματα να κάνουμε σε μια σύντομη επίσκεψη στο Λουξεμβούργο. Δεδομένου ότι η αρχική κατοικία του Μεγάλου Δούκα και της βασιλικής οικογένειας, Μεγάλο Παλάτι των Δόγηδων στην πόλη του Λουξεμβούργου είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι της αρχιτεκτονικής, που χτίστηκε τον 16ο αιώνα κατά τη διάρκεια της Φλαμανδικής Αναγέννησης. εσωτερική διακόσμηση του παλατιού φαίνεται να είναι ένα εξαιρετικό συνδυασμό του μια ποικιλία από στυλ. Μια λεπτή αλληλεπίδραση μεταξύ ρομαντικός και μεσαιωνικά-γοτθικό στυλ, και βιομηχανικών φως σχέδια από το Γερμανός βιομηχανικός σχεδιαστής – Ίνγκο Μάουρερ.

 

5. Το Σπίτι Σοκολάτα σε Πόλη του Λουξεμβούργου

Chocolate house in Luxembourg

Η σοκολάτα Σπίτι στο Λουξεμβούργο Είναι γνωστό για τη σοκολάτα του μαθήματος. Αλλά εκτός από γλυκό σνακ και μια ποικιλία από κέικ, μπορείτε επίσης να απολαύσετε αλμυρές πίτες και σαλάτες. Όταν η ταράτσα είναι γεμάτη, μπορείτε πάντα να καθίσει μέσα στο ισόγειο ή στον επάνω όροφο.

Η Βουλή σοκολάτα βρίσκεται μπροστά του Μεγάλου Δουκάτου Παλάτι. Πάρτε λοιπόν τη θέση σας και να απολαύσετε ένα Hotchocspoon. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει σοκολάτας Σπίτι αγαπημένο σας χώρο. μια αξέχαστη, εξαιρετική εμπειρία, από όλες τις απόψεις.

*Extra Tip:

Για ένα επιπλέον ποσό της διασκέδασης, μην χάσετε το Καλοκαίρι στο Φεστιβάλ της πόλης. Λαμβάνει χώρα από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε απολαμβάνουν δωρεάν συναυλίες, αγορές, εκθέσεις, και τον αθλητισμό εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.

 

Πάρετε το τρένο για το Λουξεμβούργο, χρησιμοποιώντας SaveATrain! Ο πιο γρήγορος και εύκολος μέρος για να κάνετε κράτηση περιπέτειές σας σε όλη την Ευρώπη.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και μόνο να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-things-short-visit-luxembourg%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/tr_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / tr να / να / ή de και περισσότερες γλώσσες.