Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 03/01/2020)

Luxembourg City este o combinație magică de vechi și moderne cuplat cu locale și globale, simplitate și luxos. Este sigur să spun că, cu toate aceste opțiuni eclectice, nu există nici o șansă de ai plictisi. De aceea, a fost dificil pentru noi pentru a numi numai Top 5 lucruri de făcut într-o scurtă vizită la Luxemburg. Dar, vom da un du-te!

 

1. Istorie, Artă & Cultură

Acest oraș minunat oferă un amestec interesant de istorie, cultură, artă și naturale peisaje. Cu multe dintre birourile și departamentele Uniunii Europene a găzduit în orașul Luxemburg, există o perspectivă multiculturală reală în acest oraș.

Cu numeroasele sale expoziții și muzee, castele și fortificații, Luxemburg combină un varietate incredibilă de locuri culturale interesante. Cultura și arta Luxemburg sunt o reflectare fidelă a populației sale, diversă și multiculturală. Luxemburg poate fi mândria de activitățile sale la nivel mondial unice culturale variind de la arta și tradiții la spectacole și festivaluri. Pentru a face mai ușor pentru tine de a descoperi artă și cultură în Luxemburg, Luxemburg pentru Turism a creat Card de Luxemburg: acces liber la mai mult 60 locuri culturale din Luxemburg și Marea Regiune.

Ca parte a Top 5 lucruri de făcut într-o scurtă vizită la Luxemburg, ar trebui sa vizitati cu siguranta LMuzeul orașului etzebuerg. Muzeul este găzduit în patru clădiri istorice. Expoziția permanentă „Luxemburg Story“ ilustrează istoria mai mult de o mie de ani de capitala Marelui Ducat. Pe lângă multe obiecte originale, expoziția prezintă dezvoltarea orașului folosind o serie de modele urbane. Expoziții temporare sunt organizate în mod regulat cu privire la alte două niveluri ale muzeului. Asigurați-vă că pentru a verifica ce sunt atunci când vizitați!

Antwerp Trenurile Luxemburg

Bruxelles la trenuri Luxemburg

Metz la trenuri Luxemburg

Paris Trenurile Luxemburg

 

2. Bock Casemates - Casemates du Bock

vizitați perete atunci când faci o scurtă vizită la Luxemburg

Casemates du Bock sunt destul de ușor accesibile sub fostul castel, Montee de Clausen. Bock Casemates este un 17 kilometru tunel lung, sculptate inițial în stâncă de către Spaniolă între 1737 și 1746. Cazematelor sunt cunoscute pentru importanța sa istorică în Luxemburg, fiind un adăpost pentru mai mult 35,000 localnici și mii de soldați în timpul interbelică. Compus din pasaje atmosferice și pe scări de roci impresionante, tunelul istoric al Casemates este un Patrimoniul Mondial UNESCO. Încărcați aceste telefoane celulare și pachet geanta. Acesta este un must-see pe Top dvs. 5 lucruri de făcut într-o scurtă vizită la Luxemburg!

Koln pentru trenuri Luxemburg

Frankfurt Trenurile Luxemburg

Amsterdam Trenurile Luxemburg

Rotterdam Trenurile Luxemburg

 

3. Patrimoniul religios în Luxemburg

Quirinus capela este o necesitate într-o scurtă vizită la Luxemburg

Cei interesați de moștenirea religioasă trebuie să viziteze capela Quirinus. O capelă pelerinaj gotic ridicat în 1355 și parțial cioplite în stâncă. Pe site-ul său, a existat inițial un altar păgân pe care romanii mai târziu venerat ca un sanctuar creștin timpuriu. O sursă de rock supratensiunile aici. Oamenii atribuit o putere de întărire benefic pentru apele sale in caz de afectiuni ale ochilor.

Începând din secolul al 11-lea, site-ul a fost consacrat Saint Quirin și de la începutul 13, servicii au avut loc în cele două peșteri ale capelei.

Capela Gotica pelerinaj a fost ridicat în 1355, în timp ce acoperișul și micile clopot turnuri au fost adăugate după aceea, la sfârșitul secolului al 19-lea.

Biserica St Michael este cea mai veche biserica din Luxemburg oraș și a fost distrus și reconstruit de mai multe ori de-a lungul secolelor trecute. Biserica Saint Michel este una dintre cele mai vechi edificii religioase din Luxemburg. Cladirile istorie dateaza de la 1987 când contele de Luxemburg au ridicat o capelă mică pe un teren lui castel. Actuala biserică combină o fațadă romanic cu elemente structurale gotice și decorațiuni interioare baroce. Observați arcadele ascuțite în naos. Ferestrele mari vitralii. O serie de sculpturi religioase. Și Adormirea mare de pictura Fecioarei montat pe altar baroc.

 

 

4. Palais Grand-Ducal pe o scurtă vizită la Luxemburg

Dacă arhitectură este treaba, apoi Palais Grand-Ducal trebuie să să facă parte din Top 5 lucruri de făcut într-o scurtă vizită la Luxemburg. Ca reședința inițială a Marelui Duce și familia regală, Grand Ducal Palace în Luxemburg City este o bucată de arhitectura spectaculoasă, Construit în secolul al 16-lea în timpul Renașterii flamande. Design interior al palatului pare a fi o combinație rafinată de o varietate de stiluri. O interacțiune între delicată romantic și stil medieval-gotic, și modele de lumina industriale de catre limba germana designer industrial – Ingo Maurer.

 

5. Casa de ciocolata din Luxembourg City

Casa de ciocolată în Luxemburg

Ciocolata Casa din Luxemburg este cunoscut pentru ciocolata desigur. Dar, în afară de mușcături dulce și o varietate de prăjituri, vă puteți bucura, de asemenea, plăcinte lor sărate și salate. Când terasa este plină, puteți sta întotdeauna în interior la parter sau la etaj.

Casa Ciocolata este situată în fața Grand Ducal Palat. Deci, ia-ți locul și se bucură de o Hotchocspoon. Suntem siguri că va face Casa Chocolate locul tau preferat. De neuitat, experienţa superlativ, pe toate capetele de acuzare.

*Sfat suplimentar:

Pentru o cantitate suplimentară de distracție, nu pierdeți Vară în Festival City. Acesta are loc la sfârșitul lunii iunie până la începutul lunii septembrie. În această perioadă puteți bucura de concerte gratuite, piețe, expoziții și sport evenimente de-a lungul orașului.

 

Prinde un tren spre Luxemburg, folosind SaveATrain! Cea mai rapidă și mai ușor loc pentru a rezerva aventurile dvs. în jurul valorii de Europa.

 

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar ne da credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-things-short-visit-luxembourg%2F%3Flang%3Dro- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)