Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 24/04/2020)

Sunetul whooshing al unui tren într-un desen statie, și posibilitatea de a obține și merge pe undeva complet neașteptată. Te poți gândi la ceva mai bun decât celebre și istorice Trasee de tren?

Trenurile sunt o aducere aminte a epocii de aur de călătorie. Când oamenii călătoresc plecat de luni de zile la un moment dat și caii au fost implicate, eventual,. Travel nu a fost despre gratificare instantanee și doar așteaptă cu nerăbdare la destinație.

Nu, călătorie a însemnat se bucură de călătorie. Ambalare în trunchiuri, și, eventual, o busolă și mai multe hărți bune. Călătorii însemna a merge la un loc unde ai știut nimeni, în cazul în care chiar și aerul simțit ciudat și casa ta scrisoare s-ar putea ajunge numai după întoarcerea.

În omagiu adus modul cel mai satisfacatoare de transport, Salvați Un tren aduce o listă de celebre și istorice rutele de tren ar trebui să ia în 2019!

 

Famous and Historical Train Routes

 

Londra la Veneția pe Orient Express – The Longest celebre și istorice Rute feroviare

Acest lucru se va dubla cu siguranta ca o dată istorică! Acesta este probabil cel mai faimos și de tren și un istoric Routes tren romantic traseu în lume. Se pleacă de la Paris, pe drumul către orașul bizantin Istanbul. Ai putea printr-un bilet standard de la SaveATrain să călătorească această rută, sau opta pentru opțiunea mai plin de farmec și hop pe Orient Express. Intriga acestui tren de lux a fost inspirat faimos Agatha Christie. Aceste zile nu se mai operațional în forma sa originală încă spiritul său trăiește în Belmond lui Venice Simplon-Orient Express. Există două trenuri, de fapt, una cu trăsuri care datează din anii 1920 și '30, iar celălalt este un istoric de tren britanic Pullman.

Noua ruta vânturile drum de la Londra la Veneția, ocazional, inclusiv alte destinatii din Europa, și o dată pe an original, călătoria Paris-Istanbul, în luna august.

Bilete de tren Milano la Veneția

Bilete de tren Florența la Veneția

Bilete de tren Bologna la Veneția

Bilete de tren Roma la Veneția

 

Hamburg la Copenhaga

Tu ar trebui de călătorie în tren care poate fi transportat pe un feribot. Acest lucru este cu siguranță unul dintre cele mai renumite si istorice rutele de tren ar trebui să ia în 2019!

Asa de, ceea ce se întâmplă odată ce ajungi la Ferry? Din fericire pasagerilor din tren sunt capabili de a obține de pe tren și să se bucure de peisaj o dată la bordul feribotului. Vei traversa Marea Baltica în 45 minute. Întreaga călătorie cu trenul durează 4 ore și 45 minute. Copenhaga cu secară sale cu fața deschisă sandwich-uri și un design incredibil estetic este un rezonabil bilet de tren departe de agitata Hamburg, Germania pe care le puteți desigur, cumpărare de la noi, va avea un buton de la sfârșitul acestui blog.

Hamburg Trenurile Copenhaga

Hanovra Trenurile Copenhaga

Berlin Trenurile Copenhaga

 

Glacier Express - Elveția

Conectarea două Elveția este cel mai pitoresc Munte statiuni, Zermatt și St Moritz, Ghețarul Express este modul cel mai relaxant pentru a se bucură de un peisaj uimitor din Alpii elvețieni. De ce au ales acest lucru ca fiind unul dintre cele mai renumite și istorice rutele de tren ar trebui să ia în 2019?

Călătorind spre est de la Zermatt, coperțile excursie de o zi 91 tunele și 291 poduri așa cum se rostogolește pajiști alpine din sudul Elveției fi salvat, impecabilă lacuri de munte, și cătune-imagine perfectă. Repere ale călătoriei includ Oberalp Pass, cel mai înalt punct de pe plimbare la 6706 picioare. Un alt aspect este celebrul Viaductul Landwasser - o magnifică șase arc structură în picioare 200 picioare și cufunda într-o tunel tăiat direct în munte.

Zurich la trenuri Zermatt

Geneva la trenuri Zermatt

Interlaken la trenuri Zermatt

Bilete de tren Lucerna la Zermatt

 

 

West Highland Linia, Glasgow Mallaig - Scoția

Suntem în prezent dependent de serialul TV Outlander, care se concentrează pe școală veche Scoția Highlander. Deci, nu e de mirare acest lucru este pe lista celebre și istorice Trasee de tren. Linia West Highland este un mod excelent de a experimenta sălbatice țării, coasta de vest. Odată ce trenul pleacă din Glasgow - cel mai mare oraș al Scoției - peisajul urban succumbs rapid la înverzit Glens și lochs liniștite. Titlu spre nord, Highland Linia de Vest trece prin pustie la distanță de Rannoch Moor. Se trece apoi falnic Ben Nevis, atingând în Fort William. Trecerea de direcție și se deplasează spre vest, trenul traversează Glenfinnan Viaductul (prezentate în Harry Potter de film serie) înainte de a ajunge în portul plin de viață Mallaig.

Bilete de tren Amsterdam la Londra

Bilete de tren Lyon la Londra

Bilete de tren Paris la Londra

Bilete de tren Bruxelles la Londra

 

Rute feroviare celebre și istorice din Anglia

Transportul feroviar de călători a fost una dintre marile contribuții britanice a Victorian vârstă. În secolul 20, entuziasmul de cale ferată și de cale ferată pasionaților par să fi proliferat aproape la fel de repede ca și căile ferate în sine. trenuri cu aburi istorice, special călătorii pitorești, și căi ferate cu ecartament îngust au fost restaurate. Aici, veți găsi unele dintre cele mai bune tren cu aburi și patrimoniu călătorii feroviare. le găsesc în județele din vestul tarii de Cornwall, Devon, Somerset, și Dorset.

Ca o mulțime de aceste trenuri sunt restaurate trenuri cu aburi, Salvați un tren nu oferă bilete de pe ele. in orice caz, vă furnizăm cel mai bun preț pentru a obține la și de la Regatul Unit.

 

 

Vrei să experimenteze rute celebre și istorice de tren?

Cap de pe la Salvați un tren și rezerva biletul în 3 minute.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu o legătură la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffamous-historical-train-routes%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)