Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 19/06/2020)

Există o serie de stații de tren interesante și active în Spania. Tu vei gasi viteza mare, distanta medie, regional, metropolitan și Hotel-tren de călătorie în întreaga țară. De la stațiile mari moderne, la cele mai mici înconjurate de natură, acestea sunt 10 de garile cele mai fascinante din Spania.

 

Barcelona, Spania (Gara Sants)

Această stație modernă este una dintre cea mai aglomerată gară la Barcelona. Este gara principală pentru ambele naționale și internaționale trenuri de legătură. Această stație este destul de mare și situat în centrul orașului. Acesta este utilizat de către ambele localnici și turiști și vă va conecta cu cele mai multe stații de tren în întreaga Spania.

 

Madrid (Puerta de Gara Atocha)

Aceasta statie este cel mai mare din Madrid și a fost în jur de mulți ani. Este un stație frumoasă și unul dintre cele mai fascinante stațiile de tren, care găzduiește o frumoasă grădină tropicală și broască țestoasă sanctuar interior. Pe Martie 11, 2004, o zi acum cunoscut în Spania ca 11-M, 191 de persoane au fost ucise într-o serie de atacuri cu bombă. Ei au avut loc în patru trenuri de navetiști, atât în ​​această stație și din apropiere.

 

Stații de tren Fascinant în Spania, Madrid

Sevilla (Gara Santa Justa)

Santa Justa este al treilea cel mai aglomerat gara din Spania, cu un total de douăsprezece platforme. Este numit după unul dintre sfinții preferate din Sevilla (sora Santa Rufina). Clădirea este situată în partea de est a centrului orașului Sevilia. Curat construi și designul sunt un exemplu de planurile de modernizare ale orașului de 1991.

 

Gara Ronda

Ronda este declarat a fi una dintre cele mai frumoase orașe din Spania. Această alegere spaniolă a Fascinanta Stații de tren este un indicator al acestui, și, desigur, un must-see. Stația a fost construită din nou în 1892, in orice caz, acesta a fost actualizat și minunat menținut de-a lungul anilor. Stația are în continuare „Anglo“ sau colonial indian, deși aspectul. Bolta mărginită de lemn este sprijinit pe stâlpi din fier forjat se întinde pe platforma adiacentă.

 

Puebla de Gara Sanabria

Această stație este situată în frumosul oraș vechi din Zamora. Este una dintre cele mai renumite gări din Spania, din cauza frumuseții sale, care se datorează arhitecturii regionale și tradiționale, cu rooves ardezie, pietre ashlar și o mare prezideazæ centrală arc. Această stație este, de asemenea, renumit pentru relevanta a avut pe Ruta de la Plata ca o conexiune loc.

 

Gara Zamora

Această stație este situată în orașul Zamora din Castilia și Leon și este considerată a fi una dintre cele mai fascinante gările făcute vreodată. Construcția sa a trebuit să fie oprit în 1929 și a fost în cele din urmă finalizată în 1958. Ea are o sursă de inspirație renascentistă captivant, cu unele detalii care sunt un memento al unui stil gotic tarziu. Este într-adevăr este taie respirația.

 

Estacion del Norte Gara

Această stație de tren pot fi găsite în orașul San Sebastian, un loc frumos care oferă atât mare incredibil și vedere la munte. Aceasta statie este o atractie in sine ca coronamentului care acoperă platformele a fost proiectat de Gustave Eiffel, care este aceeași persoană care a proiectat Turnul Eiffel din Franța.

 

Canfranc Gara Estacion

Această alegere a abandonat Fascinanta gări pot fi găsite la granița dintre Spania și Franţa. Acesta a fost deschis în 1928 și numit „Titanic DIRECTIVEI Munţi.“A fost construit pentru a stimula schimburile comerciale între cele două țări, dar după ce nu a fost menținută și a fost abandonat de atunci 1970. Stația este în scădere în bucăți de astăzi. Turiștii sunt încă posibilitatea de a vedea o asemănare a modului în care marea a fost în ziua ei. Mai multi turisti spanioli au vizitat site-ul, deoarece 2013. Mai mult decât numărul de persoane care au vizitat vreodată stația în timp ce acesta a fost deschis.

 

Estacio del Gara de Nord

Aceasta este gara principală din orașul Valencia. A fost construită în 1917 și a devenit un simbol al arhitecturii moderniste europene. Este o clădire mare, cu un ceas mare și o sculptură vultur în centru, care sunt unele dintre cele mai reprezentative elemente ale stației de azi. Această alegere a Fascinanta Stații de tren este, de asemenea, considerată o clădire de interes cultural.

 

Gara Algeciras

Această stație este situată în partea superioară a Algeciras și la câțiva kilometri de portul din cauza unei cerințe istorice care a însemnat că a trebuit să fie în afara razei de Gibraltar 100 de tone tun. Acest tren este folosit de oameni care ar dori să viziteze Stânca Gibraltarului. Acesta a fost deschis pentru prima dată în 1982 și încă mai are un aspect de modă veche și să-l simt.

 

Deși există un număr de ei care operează în Spania de azi, acestea sunt 10 din gări cele mai fascinante din Spania pentru a vizita. Călătoria cu trenul este o mare parte din transport public sistem în țară și se execută fără probleme peste bord. Există un număr de excursii de o zi frumoasă precum și aventuri peste noapte pentru a fi avut cu trenul și este în valoare de dumneavoastră în timp ce pentru a face uz de căile ferate, atunci când vizitați Spania.

 

Stații de tren Fascinant în Spania, VALENCIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Găsiți cele mai bune și cele mai ieftine bilete în Europa Salvați un tren, Este nevoie de 3 minute acum pentru a rezerva un bilet de tren pe Salvați un tren. la cele mai fascinante gări din Spania, Plătiți folosind toate metodele de plată populare, inclusiv, card de credit și Paypal.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-fascinating-train-stations-spain%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed