Timp de citit: 8 minute
(Ultima actualizare în: 27/05/2022)

Gândire de a obține departe pentru câteva zile? Ce zici de planificare unele excursii de o zi pentru a călători cu trenul de la Paris? limba franceza Trenurile sunt rapide, uşor, și ecologic mod de a în jurul valorii de a lua în Franța. Cu Salvați un tren, veți putea să rezervați în câteva minute fără taxe adăugate, de asemenea! Scor!

Paris este foarte bine conectat cu toate Franței și datorită trenuri TGV (Tren un Grande Vitesse) unele dintre 5 Cele mai bune excursii de o zi de la Paris sunt posibile în 4 ore sau mai puțin! Iată cercetările noastre despre călătoriile pe care ar trebui să le luați în considerare când călătoriți la Paris.

 

1. Excursii să călătoriți cu trenul Marseilles (Provence-Alpi-Coasta de Azur)

Dacă sunteți în căutarea pentru o evadare însorită de la Paris, Marsilia este locul pentru a merge. Mai bine să acționeze rapid, deși, cel zilele insorite vor fi apropie de sfârșit în curând. Marsilia se uită departe pe hartă, dar de la Paris la Marsilia este numai 3.5 ore cu trenul, cu TGV. Marsilia, în Provence-regiunea Alpi-Coasta de Azur, face parte din Riviera Franceză. Mulți oameni vizitează Marsilia rapid pe drumul lor spre Insula Corsica, dar orașul este un loc răcoros pentru a explora pe cont propriu.

De ce ar trebui să vizitați Marsilia?

Marseilles Trips To Travel By Train

The vreme în Marsilia este mare, plus există o mulțime de lucruri pentru a vedea și de a face în oraș. Central Marsilia concentrate cele mai multe dintre obiectivele turistice ale orașului, cum ar fi portul vechi pitoresc. portul dreptunghiular masiv din Marsilia a fost de tranzacționare pentru 2,600 ani și este mai mult un întreg cartier decât o singură priveliște.

Pe trei laturi sunt cheiuri cu promenadele largi închise depozite cea mai mare parte din secolul 18 fostul.

Se pare ca aproape fiecare dintre acestea are un cafenea, peşte restaurant, sau bar la parterul ei, cu scaune în aer liber, astfel încât să puteți vedea viața în acest oraș încântător se desfășoară ca tine asistentă pastis.

Industria s-a mutat de mult de la docurile moderne în docurile Nord, și de cele mai multe bărci din portul vechi sunt pentru placere.

Dar, la cel mai intim Quai des Belges, cea mai recentă captură este încă adus la țărm pentru a fi vândute la piața de pește de apă în fiecare dimineață.

Această excursie de la Paris este recomandată să faci cu trenul.

 

Bazilica Fecioarei de Garda

France West Coastline

E greu să ratezi acest monument înalță deasupra orizontului la sud de portul vechi.

Este un 19-lea neo-bizantină biserică 150 metri deasupra apei, cu o statuie de aur mare a Fecioarei și a copilului în partea de sus a turnului său să vegheze asupra comunităților maritime Marsilia.

Au existat sanctuare religioase și La Garde pe turnuri de mai multe secole, și bazilica încorporează nivelurile inferioare ale unui fort renascentist, care a inclus, de asemenea, o capelă.

Urcusul nu este de a fi luate ușor în vară, dar există tren turistic pleacă regulat din portul vechi.

Inutil să spun, cel decor de aici este falca-dropping.

 

Paris la Marsilia cu trenul

Marsilia se află 773 km sud de Paris. Paris la Marsilia excursii pentru a călători cu trenul este foarte ușor. Trenurile directe de la Paris la Marsilia părăsesc Paris Gare de Lyon pentru o călătorie de 3.5 ore. Dacă sunteți în deplasare la Marsilia, week-end de vara iti recomandam rezervarea biletelor de tren cu mult inainte.

Paris Trenurile Marsilia

Marsilia la trenuri Paris

Nisa la trenuri Marsilia

Marsilia la trenuri Clermont Ferrand

 

2. VIZITA ROUEN (Normandia)

Roeun Trips To Travel By Train

Situat pe malul râului lui, Rouen este o excursie de o zi aproape de Paris și este capitala administrativă a Normandiei. Supranumit „orașul 100 clopotnite”. Rouen are un istorie bogată, muzee interesante, si bun gastronomie.

Rouen este una dintre cele mai cel mai frumos mic de statura 5 cele mai bune excursii de o zi pentru a călători cu trenul de la Paris. Din cauza scurta distanta de la capitala (126 km), mulți oameni vizitează Rouen în excursii de o zi de la Paris, dar acest lucru este un oras care merita mai mult de câteva ore.

Fie că doriți să vedeți unele grădini botanice, au o bază pentru a explora dealurile de rulare a regiunea Normandia, sau pur și simplu doriți să fixați niște cityscapes (complet cu schelet de lemn fatadele), nu există nici nega faptul că Rouen este incredibil de frumos!

Scena artistică

De-a lungul istoriei, orașul a fost bine documentat pentru a avea un fabulos scena de artă, ceva care este încă valabil în ziua de azi. In timpul secolului 20, place de Claude Monet, precum și multe altele, aventurat în oraș și au fost chiar inspirat să picteze oraș.

Acum, multe dintre străzile din Rouen rămân pedestrianised, ceea ce înseamnă că o plimbare prin oraș se simte cu adevărat asemănătoare cu pas cu pas înapoi în timp. Nu există mașini, benzi pietruite, o zonă de port, și chiar un cartier antic: ce nu este de iubit? Vizitați Rouen în perioada iunie-septembrie și veți fi chiar tratați cu lumini gratuite expuse la catedrală când apune soarele și apune amurgul.

 

Paris Rouen de tren

Rouen este situat 126 km de Paris. Paris Rouen excursii pentru a călători cu trenul este foarte ușor. Trenurile de la Paris la Rouen concediu Paris Saint Lazare Gara pe oră. Călătoria durează 1h 15 min până la 1h 45 mă, în funcție de tren.

Paris Trenurile Rouen

Rouen la trenuri Paris

Paris Trenurile Calais

Rouen la trenuri Calais

 

3. VIZITA LYON (Auvergne - Ron Alpi)

Lyon Trips To Travel By Train

Lyon, al treilea cel mai mare oraș din Franța, este unul dintre orașele de top pentru a vizita în Franța. Orasul este bine cunoscut pentru calitatea vieții, o moștenire frumoasă din epoca romană la contemporan arhitectură, și de bună gastronomie.

De ce ar trebui să vizitați Lyon?

Lyon este una dintre cele mai cele mai frumoase orașe din Franța, și, ca atare, are o multitudine de activități pentru a se bucura. Dealul Fourbiere promoții frumoase vederi panoramice a orașului și este un loc minunat pentru a începe vizita. Explora Vieux Lyon, centrul istoric al orașului și inima ei bate, cu interesant renascentistă și medievală arhitectură și o atmosferă plăcută. După obținerea unui gust de bucătărie infam Lyon, este timpul la cap la Peninsula (Peninsula legat-râu din Lyon) pentru arhitectura mai frumos și unele cumpărături frumos.

 

Paris, Lyon cu trenul

Lyon se află 463 km de Paris, această excursie de o zi de la Paris vă va prezenta cel de-al doilea oraș ca mărime din Franța, care este atât de diferit de Paris. Paris, Lyon excursii să călătorească cu trenul este rapid. Trenurile de la Paris la Lyon concediu Gara Paris Lyon pe oră pentru o călătorie în jurul valorii de 2 ore, în funcție de tren.

Marsilia la trenuri Lyon

Paris Trenurile Lyon

Lyon Trenurile Paris

Lyon Trenurile Avignon

 

4. VIZITA LA ROCHELLE (noi Aquitania)

LA ROCHELLE si insulele sale sunt un oraș de mai mult de o mie de ani întoarse spre viitor! Amplasat în inima malul mării de Atlantic, orașul a transformat baza sa maritimă într-o mare economică, turistic, și bun cultural, menținând în același timp frumusețea sa unică.

De ce ar trebui să vizitați La Rochelle?

Din portul vechi, se poate admira doar turnurile maiestuoase, paznicii orașului. Cu vedere spre Oceanul Atlantic, au asistat la puterea și bogăția La Rochelle-a lungul secolelor. Aceste fortificații maritime, construit în Evul Mediu și astăzi clasificate ca monumente istorice, iasă în evidență atunci când vizitați La Rochelle. Pe fiecare parte a intrarii port, Saint-Nicolas Turnul, și Turnul lanțul este conectat la acesta printr-un perete. In cele din urma, există Turnul Lantern, anterior un far și închisoare.

 

Vizitați Ile de Re:

Bois-Plage-en-Re situat pe coasta de sud a insulei este una dintre cele mai vechi statiuni la mare în Franța. Deschis la ocean, orașul este mândru de calitatea acesteia plaje. A fost distins cu Blue Flag 2015 (o marcă de linii de coastă exemplare). Vizitați satul prin intermediul său alei și străzi lichidare, plăcut căptușită cu hollyhocks din mai-septembrie.

 

Paris La Rochelle de tren

La Rochelle este situat 469 km de Paris. De la Paris la La Rochelle, călătoriile cu trenul sunt ușoare. trenuri TGV directe la La Rochelle pleacă de la Paris Gare de Montparnasse și link-ul de la Paris la La Rochelle în numai 3 ore.

La Rochelle la trenuri Nantes

Toulouse la trenuri La Rochelle

Bordeaux Trenurile La Rochelle

Paris Trenurile La Rochelle

 

 

5. Ultima noastră alegere pentru călătorii să călătoriți cu trenul DEAUVILLE (Normandia)

DEAUVILLE Normandy Trips To Travel By Train

Deauville se găsește pe coasta Normandiei, adiacent Trouville și la sud-vest de Honfleur. O parte a „Normandiei Riviera” Deauville este un oraș litoral minunat. Acesta are o plajă mare, mari clădiri, magazine mari, și un raport anual film festival. Ca să nu mai vorbim de pista sa de renume, teren de golf precum și cazinou. Ce ai putea dori mai?

Deauville este un mare candidat pentru o excursie de o zi din Paris, a început viața ca viziunea a jumătății frate a lui Napoleon al Treilea. Din orașul adiacent de Trouville, s-a uitat peste mlaștini și dune și a decis să construiască o pistă de curse. Vilele elegante au fost construite între pista de curse și mare și s-a născut Deauville.

Deși inițial a fondat și dezvoltat în secolul al 19-lea, a fost la începutul secolului 20, care a avut loc al doilea val de dezvoltare în Deauville. Aceasta a inclus Boardwalk de renume de-a lungul coastei, cazinoul sofisticat, și marile hoteluri. Hotelul Normandy și Royal Hotel, și terenul de golf.

 

Paris, la Deauville de tren

Deauville este situat 220 km vest de Paris. Paris Deauville excursii să călătorească cu trenul este foarte ușor. Pleacă trenuri directe de la Paris la Deauville Paris Saint-Lazare stație de tren pe oră și călătoria cu trenul durează 2 ore.

Paris Trenurile Le Mans

Nantes la trenuri Paris

Paris Trenurile Rennes

Rouen la trenuri Lille

 

Spune da (Da în franceză) la 5 cele mai bune excursii de o zi din Paris pentru a călători cu trenul cu ajutorul Salvați un tren! Nu suplimentare, taxe ascunse, nu tam-tam. Doar distracție!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele mai bune excursii de o zi de călătorie cu trenul de la Paris” pe site-ul dvs.? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fday-trips-travel-train-paris%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)