Χρόνος διαβασματός: 8 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 27/05/2022)

Σκέφτεστε να πάρει μακριά για λίγες ημέρες? Τι θα γίνει με τον προγραμματισμό μερικές ημερήσιες εκδρομές να ταξιδέψουν με το τρένο από το Παρίσι? γαλλική γλώσσα τρένα είναι ένας γρήγορος, εύκολος, και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπος πάρει γύρω στη Γαλλία. Με Save A Train, θα είστε σε θέση να κάνετε κράτηση σε λίγα λεπτά χωρίς πρόσθετα τέλη, πολύ! Σκορ!

Παρίσι είναι πολύ καλά συνδεδεμένο με όλες της Γαλλίας και χάρη στην τρένα TGV (Εκπαιδεύσει ένα Grande Vitesse) κάποια από τα 5 καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από Παρίσι είναι δυνατόν 4 ώρες ή λιγότερο! Ακολουθεί η έρευνά μας για ταξίδια που πρέπει να σκεφτείτε να κάνετε όταν ταξιδεύετε στο Παρίσι.

 

1. Ταξίδια Για να ταξιδέψετε με το τρένο ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ (Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή)

Αν ψάχνετε για μια ηλιόλουστη απόδραση από το Παρίσι, Μασσαλία είναι ο τόπος για να πάει. Καλύτερη δράσει γρήγορα αν, ο ηλιόλουστες μέρες θα πλησιάζει στο τέλος σύντομα. Μασσαλία κοιτάζει μακριά στο χάρτη, αλλά το Παρίσι στη Μασσαλία είναι μόνο 3.5 ώρες με το τρένο με το TGV. Μασσαλία, σε Προβηγκία-περιοχή Alpes-Cote d'Azur, αποτελεί μέρος της Γαλλικής Ριβιέρα. Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται τη Μασσαλία γρήγορα στο δρόμο τους προς την Κορσική νησί, αλλά η πόλη είναι ένα δροσερό μέρος για να εξερευνήσετε με δική της.

Γιατί θα πρέπει να επισκεφθείτε τη Μασσαλία?

Marseilles Trips To Travel By Train

ο καιρός στη Μασσαλία είναι μεγάλη καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε στην πόλη. Κεντρική Μασσαλία επικεντρώνεται περισσότερα από τα αξιοθέατα της πόλης, όπως το γραφικό παλιό λιμάνι. τεράστιο ορθογώνιο λιμάνι της Μασσαλίας έχει συναλλαγών για 2,600 χρόνια και είναι περισσότερο μια ολόκληρη περιοχή από μία μόνο ματιά.

Στις τρεις πλευρές είναι αποβάθρες με ευρεία περιπάτου κλειστό κυρίως του 18ου αιώνα, πρώην αποθήκες.

Φαίνεται όπως σχεδόν κάθε μία από αυτές έχει καφενείο, ψάρι εστιατόριο, ή μπαρ στο ισόγειο του, με υπαίθριο χώρο για να μπορείτε να δείτε τη ζωή σε αυτή τη μαγευτική πόλη ξεδιπλώνεται καθώς νοσοκόμα ένα παστίς.

Η βιομηχανία έχει περάσει από καιρό από τις σύγχρονες αποβάθρες στις αποβάθρες στις Βόρειος, και τα περισσότερα από τα σκάφη στο παλιό λιμάνι είναι για την ευχαρίστηση.

Αλλά το πιο εσωτερικό Quai des Belges, η τελευταία αλιεύματα εξακολουθεί έφερε στην ξηρά για να πωληθούν στην αγορά ψάρια από το νερό κάθε πρωί.

Αυτό το ημερήσιο ταξίδι από το Παρίσι συνιστάται να κάνετε με το τρένο.

 

Βασιλική της Παναγίας της Φρουράς

France West Coastline

Είναι δύσκολο να χάσετε αυτό το μνημείο που υψώνονται πάνω στον ορίζοντα νότια του παλιού λιμανιού.

Είναι μια 19ου αιώνα νεο-βυζαντινή Εκκλησία 150 μέτρα πάνω από το νερό, με ένα μεγάλο χρυσό άγαλμα της Παναγίας και το Παιδί στην κορυφή του πύργου του να παρακολουθήσουν πάνω από Μασσαλία θαλάσσιες κοινότητες.

Υπήρξαν θρησκευτική ιερά και παρατηρητήρια σε La Garde για πολλούς αιώνες, και η βασιλική ενσωματώνει τα χαμηλότερα επίπεδα μιας αναγέννησης φρούριο που περιλάμβανε επίσης ένα παρεκκλήσι.

Η ανάβαση δεν πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη στην καλοκαίρι, αλλά υπάρχει ένα τουριστικό τρένο αναχωρούν τακτικά από το παλιό λιμάνι.

περιττό να πω, ο τοπίο από εδώ είναι το σαγόνι-ρίψη.

 

Παρίσι στη Μασσαλία με τρένο

Η Μασσαλία βρίσκεται 773 χλμ νότια του Παρισιού. Παρίσι στη Μασσαλία ταξίδια να ταξιδέψει με το τρένο είναι πολύ εύκολο. Απευθείας τρένα από το Παρίσι για τη Μασσαλία αναχωρούν από το Παρίσι Gare de Lyon για ένα ταξίδι 3.5 ώρες. Αν ταξιδεύετε σε Μασσαλία στις Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού συνιστούμε κρατήσεις τα εισιτήρια του τρένου καλά εκ των προτέρων.

Παρίσι στη Μασσαλία τρένα

Μασσαλία προς Παρίσι τρένα

Νίκαια για να Μασσαλία τρένα

Μασσαλία προς Κλερμόν Φεράν τρένα

 

2. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ROUEN (Νορμανδία)

Roeun Trips To Travel By Train

Βρίσκεται δίπλα στον ποταμό του, Η Ρουέν είναι μια κοντινή ημερήσια εκδρομή από το Παρίσι και είναι η διοικητική πρωτεύουσα της Νορμανδίας. Το παρατσούκλι «η πόλη του 100 καμπαναριά”. Ρουέν έχει πλούσια ιστορία, ενδιαφέροντα μουσεία, και καλή γαστρονομία.

Ρουέν είναι ένα από τα πιο όμορφο μικρός 5 καλύτερες ημερήσιες εκδρομές για να ταξιδέψετε με το τρένο από το Παρίσι. Λόγω της μικρής απόστασης από την πρωτεύουσα (126 χλμ), πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται Ρουέν για ημερήσιες εκδρομές από το Παρίσι, αλλά αυτό είναι μια πόλη που αξίζει περισσότερο από μερικές ώρες.

Είτε θέλετε να δείτε μερικά βοτανικούς κήπους, έχουν μια βάση για να εξερευνήσετε τα λόφους του περιοχή της Νορμανδίας, ή απλά θέλετε να τράβηξε μερικές αστικά τοπία (πλήρες με ξυλείας-πλαισιωμένο προσόψεις), δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι Ρουέν είναι απίστευτα όμορφο!

Η Σκηνή Τέχνης

Σε όλη την ιστορία, η πόλη έχει τεκμηριωθεί καλά για το γεγονός ότι μια μυθική καλλιτεχνική σκηνή, κάτι το οποίο εξακολουθεί να ισχύει μέχρι σήμερα. Κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, τους ομοίους του Κλοντ Μονέ, καθώς και πολλοί άλλοι, τόλμησε να την πόλη και είχαν ακόμα και ενέπνευσε να ζωγραφίσει την πόλη.

Τώρα, πολλοί από τους δρόμους της Ρουέν να παραμείνει πεζόδρομος, πράγμα που σημαίνει ότι μια βόλτα στην πόλη αισθάνεται πραγματικά σαν να ταξιδεύετε πίσω στο χρόνο. Δεν αυτοκίνητα, καλντερίμια, μια περιοχή του λιμανιού, και ακόμη και μια παλιά περιοχή: τι δεν είναι να αγαπήσει? Επισκεφθείτε τη Ρουέν κατά τη διάρκεια του Ιουνίου-Σεπτεμβρίου και θα λάβετε ακόμη και δωρεάν φώτα προβολή στον καθεδρικό ναό όταν δύει ο ήλιος και πέφτει το σούρουπο.

 

Παρίσι στη Ρουέν με τρένο

Η Ρουέν βρίσκεται 126 χλμ από το Παρίσι. Παρίσι Ρουέν ταξίδια να ταξιδέψει με το τρένο είναι πολύ εύκολο. Τρένα Παρίσι για άδεια Ρουέν Ο σιδηροδρομικός σταθμός Paris Saint Lazare ωριαίος. Το ταξίδι διαρκεί 1 ώρα 15 λεπτό έως 1 ώρα 45 μου, ανάλογα με το τρένο.

Παρίσι στη Ρουέν τρένα

Ρουέν στο Παρίσι τρένα

Παρίσι για να Καλαί τρένα

Ρουέν στο Καλαί τρένα

 

3. ΕΠΙΣΚΕΨΗ LYON (Auvergne - Ρον Αλπ)

Lyon Trips To Travel By Train

Λυών, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στη Γαλλία, είναι μία από τις κορυφαίες πόλεις για να επισκεφθείτε στη Γαλλία. Η πόλη είναι γνωστή για την ποιότητα της ζωής, μια όμορφη κληρονομιά από τους ρωμαϊκούς χρόνους έως τις μέρες αρχιτεκτονική, και καλή γαστρονομία.

Γιατί θα πρέπει να επισκεφθείτε Λυών?

Λυών είναι ένα από τα πιο όμορφες πόλεις της Γαλλίας, και ως εκ τούτου έχει μια μυριάδα των δραστηριοτήτων για να απολαύσετε. Fourbiere Χιλ προσφορές πανοραμική θέα της πόλης και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας. Εξερευνώ Vieux Lyon, το ιστορικό κέντρο της πόλης και παλλόμενη καρδιά της, με ενδιαφέρον Μεσαίωνα και της Αναγέννησης αρχιτεκτονική και μια ωραία ατμόσφαιρα. Μετά από να πάρει μια γεύση από την περιβόητη κουζίνα της Λυών, ήρθε η ώρα να το κεφάλι για να η Χερσόνησος (ποταμός-δεσμεύεται χερσόνησο της Λυών) για την πιο όμορφη αρχιτεκτονική και μερικά ωραία καταστήματα.

 

Παρίσι στη Λυών από το σιδηροδρομικό

Η Λυών βρίσκεται 463 χλμ από το Παρίσι, Αυτό το ημερήσιο ταξίδι από το Παρίσι θα σας παρουσιάσει στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, η οποία είναι πολύ διαφορετική από το Παρίσι. Παρίσι στη Λυών ταξίδια να ταξιδέψει με το τρένο είναι γρήγορη. Τρένα Παρίσι με άδεια Λυών Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Λυών του Παρισιού ώρα για μια ταξίδι περίπου 2 ώρες, ανάλογα με το τρένο.

Μασσαλία Λυών τρένα

Παρίσι στη Λυών τρένα

Λυών στο Παρίσι τρένα

Λυών προς Αβινιόν τρένα

 

4. ΕΠΙΣΚΕΨΗ LA ROCHELLE (νέα Ακουιτανία)

La Rochelle και τα νησιά της είναι μια πόλη με πάνω από χίλια χρόνια στράφηκε προς το μέλλον! Τοποθετημένο στην καρδιά της παραλίας του Ατλαντικού, η πόλη έχει μετατραπεί θαλάσσια βάση της σε μια μεγάλη οικονομική, τουριστικός, και πολιτιστικό αγαθό, διατηρώντας παράλληλα τη μοναδική ομορφιά της.

Γιατί θα πρέπει να επισκεφθείτε La Rochelle?

Από το παλιό λιμάνι, μπορεί κανείς να θαυμάσει μόνο το μαγευτικό πύργους, οι φύλακες της πόλης. Αντιμετωπίζοντας τον Ατλαντικό, που έχουν δει τη δύναμη και τον πλούτο της La Rochelle μέσα στους αιώνες. Αυτές οι θαλάσσιες οχυρώσεις, που χτίστηκε κατά τον Μεσαίωνα και σήμερα ταξινομηθεί ως Ιστορικά Μνημεία, ξεχωρίζουν όταν επισκέπτεστε Λα Ροσέλ. Σε κάθε πλευρά της εισόδου του λιμανιού, η Saint-Nicolas Tower, και ο Πύργος της αλυσίδας είναι συνδεδεμένο με αυτό από έναν τοίχο. Τελικά, υπάρχει ο Πύργος του Φανάρι, προηγουμένως ένας φάρος και φυλακή.

 

Επισκεφθείτε το Ile de Re:

Το Bois-Plage-en-Re βρίσκεται στην νότια ακτή του νησιού είναι ένα από τα παλαιότερα παραθαλάσσια θέρετρα στη Γαλλία. Άνοιγμα προς τον ωκεανό, η πόλη είναι υπερήφανη για την ποιότητα της της παραλίες. Είχε βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία 2015 (ένα σημάδι της υποδειγματικής ακτές). Επισκεφθείτε το χωριό, μέσω της σοκάκια και τους δρόμους, ευχάριστα με επένδυση από δενδρομολόχα από Μάιο έως Σεπτέμβριο.

 

Παρίσι στη Λα Ροσέλ από τον σιδηροδρομικό

Το La Rochelle βρίσκεται 469 χλμ από το Παρίσι. Τα ταξίδια από το Παρίσι προς τη Λα Ροσέλ είναι εύκολο. Άμεση TGV τρένα άδειας Λα Ροσέλ από το Παρίσι Gare de Montparnasse και συνδέουν το Παρίσι στο La Rochelle μόνο 3 ώρες.

Λα Ροσέλ προς Νάντη τρένα

Τουλούζη προς Λα Ροσέλ τρένα

Μπορντό προς Λα Ροσέλ τρένα

Παρίσι στη Λα Ροσέλ τρένα

 

 

5. Μας τελευταία επιλογή για τα ταξίδια να ταξιδέψετε με τρένο DEAUVILLE (Νορμανδία)

DEAUVILLE Normandy Trips To Travel By Train

Deauville βρίσκεται στις ακτές της Νορμανδίας, δίπλα στο Trouville και νοτιοδυτικά του Ονφλέρ. Ένα μέρος της «Νορμανδίας Ριβιέρα» Deauville είναι μια υπέροχη παραθαλάσσια πόλη. Είναι μια μεγάλη παραλία έχει, μεγάλη κτίρια, μεγάλα καταστήματα, και ετήσια ταινία Φεστιβάλ. Για να μην αναφέρουμε τη φημισμένη πίστα αγώνων, γήπεδο γκολφ καθώς και το καζίνο. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε?

Ο Ντοβίλ είναι εξαιρετικός υποψήφιος για μια ημερήσια εκδρομή από το Παρίσι, ξεκίνησε τη ζωή ως το όραμα του αδελφού του Ναπολέοντα του Τρίτου. Από την παρακείμενη πόλη Τρουβίλ, κοίταξε στα έλη και τους αμμόλοφους και αποφάσισε να χτίσει μια πίστα αγώνων. Κομψές βίλες χτίστηκαν ανάμεσα στην πίστα αγώνων και τη θάλασσα και γεννήθηκε ο Ντοβίλ.

Αν και αρχικά ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε τον 19ο αιώνα, ήταν στις αρχές του 20ου αιώνα, που έλαβε χώρα το δεύτερο κύμα της ανάπτυξης στην Ντοβίλ. Αυτό περιελάμβανε το διάσημο χώρο περιπάτου κατά μήκος της ακτής, το εξελιγμένο καζίνο, και τα μεγάλα ξενοδοχεία. Το ξενοδοχείο Νορμανδία και το Royal Hotel, και το γήπεδο του γκολφ.

 

Παρίσι στη Ντοβίλ από το σιδηροδρομικό

Deauville βρίσκεται 220 χλμ δυτικά του Παρισιού. Παρίσι για να Ντοβίλ ταξίδια να ταξιδέψει με το τρένο είναι πολύ εύκολο. Απευθείας τρένα από Παρίσι προς Ντοβίλ αναχωρούν Παρί Σεν Λαζάρ σιδηροδρομικό σταθμό ώρα και το ταξίδι με το τρένο διαρκεί 2 ώρες.

Παρίσι στο Le Mans τρένα

Ναντ στο Παρίσι τρένα

Παρίσι προς Ρεν τρένα

Ρουέν να Λιλ τρένα

 

Λένε ναί (Ναι στα γαλλικά) στο 5 καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από το Παρίσι για να ταξιδέψετε με τρένο με τη βοήθεια του Save A Train! δεν υπάρχει επιπλέον, κρυφά τέλη, κανένα πρόβλημα. Απλά διασκεδαστικό!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “5 Best ημερήσιες εκδρομές σε Ταξίδι με το τρένο από το Παρίσι” στον ιστότοπό σας? μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει πίστωση με μια σύνδεση με αυτό το blog. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fday-trips-travel-train-paris%2F%3Flang%3Del– (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε το / ru για την / de / ή nl και περισσότερες γλώσσες.