Χρόνος διαβασματός: 7 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 11/06/2021)

Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη, είστε αντιμέτωποι με τόσες πολλές επιλογές! ατελείωτες θέσεις και εμπειρίες, που θα μπορούσαν να ταξιδέψουν για πολλά χρόνια και εξακολουθούν να αισθάνονται σαν να έχω χάσει κάτι ουσιαστικό. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην κατασκευή του λάθη ταξιδιού υπερβολικής δέσμευσης, και λείπει από τις μικρότερες λεπτομέρειες που κάνουν ταξίδια και τα ταξίδια τρένο τόσο μαγικό. Είμαστε εδώ για να σας πω τι δεν πρέπει να κάνετε και πώς να προγραμματίσει ένα ταξίδι στην Ευρώπη, απο την αρχη μεχρι το τελος!

 

Υπόδειξη 1: Περιορίστε τα κάτω

Για να μπορέσετε να ζήσετε την αυθεντική ισπανικά τάπας, πλατείες στη Ρώμη, ή βεράντες στον τελευταίο όροφο στην Πράγα, ένα σημαντικό κομμάτι του διαχειριστή απαιτείται! Με απλά λόγια, η πιο προετοιμασμένοι είστε, όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη, οι μεγαλύτερες πιθανότητες διασκέδαση και χωρίς άγχος το ταξίδι σας, που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Ακολουθεί λοιπόν μια συμβουλή Save A Train: επιλέξτε μια πρώτη πεντάδα, must-dos για την εν λόγω ευρωπαϊκή περιπέτεια! Ίσως αυτό είναι το πόσιμο στο Χόφμπραουχάους σε Μόναχο, ή λαμβάνοντας μια περιήγηση στα κανάλια με Άμστερνταμ, ή εξέταση David-από πολλές οπτικές γωνίες – στη Φλωρεντία. Ο, τι κι αν ειναι, σήμα εκείνους κάτω και να οργανώσετε το ταξίδι σας γύρω από αυτά. Προτιμότερο από τρένα.

Μιλάνο προς Φλωρεντία τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Εισιτήρια τρένου από Πράγα προς Βερολίνο

Εισιτήρια τρένου από Φρανκφούρτη προς Μόναχο

 

prague rooftop, pick your own rooftop when you plan a trip to europe

 

Υπόδειξη 2: Μην αποφύγετε τα κλισέ.

Τώρα που έχουμε διαπιστώσει ότι χρειάζεται για να προγραμματίσει ένα ταξίδι στην Ευρώπη, επόμενο είναι η επιλογή κορυφαίους προορισμούς σας. Στο πνεύμα της YOLO, μπορεί να θέλετε να πάτε μακριά από την πεπατημένη και να αναζητήσετε κρυμμένα διαμάντια εντός των πόλεων. Αλλά το hipster σε σας που θέλει να πάει ενάντια στις γενικά προορισμούς, μπορεί να θέλουν να πάρουν μια θέση. Σε ένα τουριστικό λεωφορείο. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο μέρη όπως Το Κολοσσαίο, ο Πύργος του Άιφελ, και Γέφυρα του Καρόλου είναι όλα εξαιρετικά δημοφιλή με τους τουρίστες: ότι είναι φοβερό! Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να πάρετε έξω από τα συνηθισμένα μόνο για χάρη του. Αν το μεγάλο θελγήτρα απευθύνω έκκληση σε εσάς, τότε πάμε και να δούμε τους.

Κατά τον ίδιο τρόπο, δεν θεραπεύουν την οδηγό ως ευαγγέλιο. Θα μπορούσαμε να πούμε το Λούβρο είναι ένα απόλυτο must-κάνει για μια ταξίδι στο Παρίσι, αλλά ίσως θα είχατε μια καλύτερη ημέρα ψάχνοντας για Blek le Rat κομμάτια σε τοίχους σοκάκι. Ευκαμψία, όταν ταξιδεύετε, είναι το κλειδί, πάντα!

Λονδίνο τρένα Φρανκφούρτη

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

Εισιτήρια τρένου από Λονδίνο προς Κολωνία

Εισιτήρια τρένου από Λονδίνο προς Βρυξέλλες

 

Υπόδειξη 3: Ταξίδια ημερομηνίες είναι ζωτικής σημασίας όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη

Ταξίδι στο off εποχές. Δημοφιλή μήνες είναι ο Ιούλιος, Αύγουστος, και τον Σεπτέμβριο. Είναι τρομερά απασχολημένος, για να μην αναφέρουμε ακριβό! Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη το καλοκαίρι, θα πρέπει να μοιράζονται κάθε εμπειρία με τα εκατομμύρια και τα εκατομμύρια από τους στενότερους φίλους σας. Διαμονή θα κρατηθεί έξω, ή ακριβά και τρένα θα είναι πολύ πιο πλήρης, βλέπουμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψει!

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Ρότερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

check the calendar when you plan a trip to Europe

 

Υπόδειξη 4: Συγκεντρώστε τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα ως μέρος του προγραμματισμού ενός ταξιδιού στην Ευρώπη

Αν δεν έχετε διαβατήριο, τότε μπορείτε να πάρετε καλύτερο ρωγμές! Θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις έως έξι εβδομάδες από την υποβολή της αίτησης για να μπορείτε να λάβετε ένα. (Ανάλογα με το ποια χώρα ζείτε σε φυσικά) Ταχεία υπηρεσίες μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία, αλλά θα σας κοστίσει. Είναι καλύτερο να ασχοληθούν με αυτό το καλά εκ των προτέρων πριν από το ταξίδι σας. Ήδη έχουν διαβατήριο? Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης της! Ορισμένες χώρες μπορούν να αρνηθούν την είσοδο σας αν λήξει μέσα 6 μήνες κατά την άφιξή σας. Eek!

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

 

Υπόδειξη 5: Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου.

Θέλω να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη? Φροντίστε να έχετε μια έγκυρη άδεια οδήγησης. Ορισμένες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων απαιτούν επίσης τους ταξιδιώτες να έχουν μια διεθνή άδεια οδήγησης, εκτός από την άδεια οδήγησης τους από τη χώρα καταγωγής τους.

Εισιτήρια Στρασβούργου προς Παρίσι

Παρίσι στη Μασσαλία τρένα

Ρώμη στο Μιλάνο τρένα

Γενεύη Ζυρίχη τρένα

 

Υπόδειξη 6: Μην υπερ-πακέτο διαδρομή σας με πάρα πολλούς προορισμούς.

Οπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι εύκολο να δεσμευτεί υπερβολικά και να προσπαθήσετε να συμπιέσετε πάρα πολύ. Είναι απόλυτα κατανοητό. πολύτιμα άδεια σας θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και, έτσι είναι εύκολο να δοκιμάσετε πάνω-πακέτο διαδρομές σας όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι δαπανηρή (για να μην αναφέρουμε κουραστική), όπως η υπερβολική συσκευασία ταξίδια με πάρα πολλούς προορισμούς σε πολύ λίγες μέρες οδηγεί σε περισσότερο χρόνο στο δρόμο, και περισσότερο αέριο ή Εισιτήρια τρενού. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να σαμποτάρουν ένα ταξίδι, μετατρέποντάς το σε μια θαμπάδα του ξενοδοχείου check-in και check-out (με σταθερή συσκευασία και την αποσυσκευασία), ενώ παρακολουθείτε ένα ποτέ δεν επισκέφθηκε αγώνα τοπίο πέρα ​​από τα παράθυρα του τρένου. Αν είναι δυνατόν, Κόψτε ταχύτητα. Τι θα σώσει τη μεταφορά και να κερδίσουν περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσετε προορισμούς σας.

Εισιτήρια από Βρυξέλλες προς Ρότερνταμ

Εισιτήρια για Αμβέρσα προς Ρότερνταμ

Εισιτήρια τρένου από Βερολίνο προς Ρότερνταμ

Εισιτήρια από Παρίσι προς Ρότερνταμ

 

 

Υπόδειξη 7: Συνάλλαγμα

Οι ταξιδιώτες χάνουμε πολύ ευρώ χρήματα αγοράζοντας από την τράπεζά τους (ή ακόμα χειρότερα, από ένα μετρητή συναλλάγματος) πριν από την άφιξη στην Ευρώπη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα βαριές αμοιβές! οπότε μην παραμελήσει αυτό το θέμα, όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη.

Η συμβουλή μας είναι να κατευθυνθείτε αμέσως σε ένα ΑΤΜ όταν φτάσετε στην Ευρώπη και την ανάληψη μετρητών με τη χρήση κάρτας ΑΤΜ σας. Είναι απλό, και η συναλλαγματική ισοτιμία που μπορείτε να πάρετε για τη συναλλαγή είναι σχεδόν σίγουρα καλύτερα από ό, τι εν πάση περιπτώσει έχουμε ακόμα πάρει από το σπίτι τράπεζες. Καλέστε την τράπεζά σας πριν φύγετε για να ρωτήσω σχετικά με τις διεθνείς χρεώσεις συναλλαγής ΑΤΜ, καθώς και ενημερώνοντάς τους ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν την κάρτα σας στο εξωτερικό. Αν δεν τους πείτε, μπορεί να τους ειδοποιήσει να πιστεύουν ότι είναι απάτη, και θα μπλοκάρει την κάρτα σας. Επίσης, ρωτήστε αν η τράπεζά σας έχει διεθνείς τοποθεσίες ή συνεργασίες με τοπικός οι τράπεζες στην Ευρώπη.

Εισιτήρια για Φρανκφούρτη προς Κολωνία

Εισιτήρια από Βρυξέλλες προς Κολωνία

Εισιτήρια από Βιέννη προς Κολωνία

Εισιτήρια Στουτγκάρδη προς Κολωνία

 

Υπόδειξη 8: Τι χάνετε στις κούνιες, κερδίζετε στις κυκλικούς κόμβους

Μην θυσιάσει τη θέση σας για τις μικρές αποταμιεύσεις ξενοδοχείο. Εμείς Συνιστούμε δίνοντας προτεραιότητα στην Airbnb σας ή στο ξενοδοχείο με την πιο κεντρική θέση, όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη. ταξιδιώτες με συγκεκριμένο προϋπολογισμό, συγκεκριμένα, έχουν την τάση να επιλέγουν ένα ξενοδοχείο σε απομακρυσμένες περιοχή που είναι 5 € φθηνότερο από ένα που είναι πιο κεντρική. Τι θα εξοικονόμηση χρόνου και τα χρήματα για τη μεταφορά (ειδικά αν περατωθεί παίρνετε ταξί).

Μόναχο προς τρένα Βασιλεία

Εισιτήρια από Ζυρίχη προς Βασιλεία

Εισιτήρια τρένου από Βέρνη προς Βασιλεία

Εισιτήρια τρένου από Γενεύη προς Βασιλεία

 

airbnb vs hotel and how to plan a trip to europe

 

Υπόδειξη 9: Μην ξεχάσετε να καλέσετε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας πριν σχεδιάσετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη

Καλέστε το φορέα σας τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη και να πάρετε ένα σχέδιο iστ σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας, και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει το τηλέφωνό σας για να αποφύγετε κατά λάθος χρεώσεις δεδομένων (εν συντομία: απενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και να περιορίσει τον αριθμό των εφαρμογών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας). Και, ως σχέδιο, επιμείνουμε για την απελευθέρωση των δικτύων Wi-Fi για τη λήψη και αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έλεγχος στο Διαδίκτυο, και χρήση εφαρμογές. Η Ευρώπη έχει πολλά hotspots Wi-Fi, έτσι δεν θα είναι από την αφή για πολύ. Εναλλακτικά, αγοράσετε μια κάρτα SIM για το τηλέφωνό σας, όταν μπορείτε να πάρετε για την Ευρώπη.

Εισιτήρια τρένου προς Ρίμινι προς Μιλάνο

Εισιτήρια από Ρώμη προς Φλωρεντία

Εισιτήρια από Τορίνο προς Μιλάνο

Εισιτήρια τρένου από Βενετία προς Μιλάνο

 

Υπόδειξη 10: Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό

Eightydays είναι ένα φοβερό ταξίδια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη, ενώ δίνοντας στους ταξιδιώτες μια εύκολη ματιά στις διαθέσιμες επιλογές, όταν ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη.

Οι χρήστες ξεκινήσετε επιλέγοντας μια πόλη για να αρχίσει και να τελειώσει το (προς το παρόν, είναι απαραίτητο να ξεκινήσει και να τελειώσει το ταξίδι στην ίδια θέση). Στη συνέχεια, επιλέξτε την ημερομηνία αναχώρησης, πόσο καιρό το ταξίδι θα είναι και πόσα προορισμοί να συμπεριλάβει. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξετε αν θέλετε να δείτε τις πόλεις στην Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ή απλώς τη Ζώνη Σένγκεν. Η εφαρμογή τότε θα δημιουργήσει μια διαδρομή, Συμπλήρωσε με τα ποσοστά Airbnb σε κάθε πόλη, για εκείνους σε έναν προϋπολογισμό.

Είναι δυνατόν να συνεχίσουν τις επιλογές ανακάτεμα έως ότου η εφαρμογή σκοντάφτει επάνω σε μια διαδρομή που φαίνεται καλό. Και μην ανησυχείτε ενοχλητικό ταξιδιωτικές πληροφορίες για: Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το ζιζάνια ειδικά από μακρινά αεροδρόμια και αναχωρήσεις νωρίς το πρωί πρωί ότι μπορεί να στραγγίξει ταξιδιώτες στο δρόμο.

Αν και δεν είναι (Ακόμη) ένα τέλειο σύστημα για την κράτηση ενός ολόκληρου Ευρωπαϊκό ταξίδι, Eightydays μπορεί να βοηθήσει να δώσει στους ταξιδιώτες μια καλύτερη ιδέα των σημείων των τιμών για τις διάφορες διαδρομές, ενώ ενδεχομένως να τους εισάγει σε προορισμούς που δεν μπορούν να έχουν προηγουμένως θεωρούνται.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν η ιστοσελίδα Eightydays ή ο νεοσύστατος εφαρμογή iOS να σχεδιάσουν Ευρωπαϊκή ταξίδια τους.

Ώρες τρένου Λυών προς Λονδίνο

Ώρες τρένου από Άμστερνταμ προς Αμβέρσα

Ώρες τρένου από Βρυξέλλες προς Φρανκφούρτη

Εισιτήρια από Βρυξέλλες προς Μάιντς

 

Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για ταξίδια είναι πάντα με τρένο! Αποθηκεύστε ένα τρένο είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας. Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε κράτηση τρένο εισιτήριά σας κάντε κλικ στο σύνδεσμο https://www.saveatrain.com για να λάβετε μεγάλα εκπτώσεις.

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει μια πιστωτική με Σύνδεσμος σε αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fplan-trip-europe%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml και μπορείτε να αλλάξετε την /fr σας /ή /de και περισσότερες γλώσσες.