Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 27/03/2021)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι μεταφοράς που διατίθενται σήμερα για ταξίδια σε όλη την Ευρώπη, αλλά σιδηροδρομικό ταξίδι σε σχέση με το αεροπλάνο ταξίδια είναι η πιο ενδιαφέρουσα.

Ωστόσο, το οποίο μέσο μεταφοράς είναι το καλύτερο? Στο Save A Train, Είμαστε, φυσικά, προκατειλημμένη και πιστεύουν ότι το ταξίδι του τρένου είναι κατά πολύ ανώτερο Τύπος μεταφοράς! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι είναι καλύτερο και ας ρίξουμε μια ματιά στην ανάρτησή μας για ταξίδια σε σχέση με αεροπορικά ταξίδια.

 

Eco- φιλικός

Τα αεροπορικά ταξίδια αναγνωρίζονται πλέον ως ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος παράγοντας στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Αποφεύγοντας τα αεροπλάνα όταν υπάρχουν εύκολες εναλλακτικές λύσεις για ταξίδια είναι ίσως το μεγαλύτερο ενιαίο πράγμα ότι κάθε άτομο μπορεί να κάνει για να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα. Η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει μειωθεί δραματικά με τη λήψη το τρένο πάνω στο αεροπλάνο. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, δίκτυα τρένων είναι εκτεταμένη και οι υπηρεσίες είναι συχνές, έτσι ώστε να μπορείτε να ταξιδεύουν φιλικό προς το περιβάλλον χωρίς καμία θυσία.

Foggia προς Μπάρι τρένα

Φλωρεντία προς Μπάρι τρένα

Νάπολη προς Μπάρι τρένα

Ρώμη προς Μπάρι τρένα

 

οικολογικά ταξίδια τρένο

 

Η ευελιξία των ταξιδιών με τρένο σε σχέση με το αεροπλάνο ταξίδια

Ταξιδεύοντας με αεροπλάνο συνήθως σημαίνει ότι θα πρέπει να εξασφαλίσει εβδομάδες τη θέση σας, ή ακόμη και μήνες, εκ των προτέρων για να πάρετε μια λογική ναύλο.

Μόλις έχετε εξασφαλίσει τη θέση σας, δεν είναι εύκολο να αλλάξουν τα εισιτήριά σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει ένα μεγάλο τέλος.

Αν και μερικά τρένα απαιτούν από εσάς να κάνετε κρατήσεις θέσεων εκ των προτέρων, υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία, ιδιαίτερα αν χρειάζεται να αλλάξετε την ώρα που επιθυμείτε να ταξιδέψετε.

Τώρα με Save A Train ακόμη και αν σταγόνες τιμή του εισιτηρίου σας, θα σας ενημερώσουμε και να σας βοηθήσει να ανταλλάξετε το εισιτήριό σας σε φθηνότερη τιμή!

Βρυξέλλες στην Αμβέρσα τρένα

Άμστερνταμ στην Αμβέρσα τρένα

Λιλ στην Αμβέρσα τρένα

Παρίσι στην Αμβέρσα τρένα

 

Κανένα πρόβλημα

Φαντάζομαι λαμβάνοντας ένα ταξίδι και δεν χρειάζεται να φτάσει δύο ώρες νωρίς, περιμένουν σε μια μακρά σειρά της ασφάλειας, Μετρήστε από υγρά και τζελ σας, ή να βγάλετε τα παπούτσια σας για έλεγχο. Καλώς ήλθατε στον κόσμο των ταξιδιών με τρένο. Όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, Οι περισσότερο χρόνο και ασφάλεια προφυλάξεις που απαιτούνται. Ταξιδεύοντας με τρένο συνήθως σημαίνει ότι μπορείτε να φτάσετε 30 λεπτά μπροστά από το χρόνο και να περπατήσετε κατευθείαν στην πλατφόρμα σας χωρίς καμία ταλαιπωρία και δεν χρειάζεται να check in βαλίτσες σας, έτσι και εδώ θα σας παρουσιαστεί με ένα άλλο μεγάλο σημείο των ταξιδιών με τρένο σε σχέση με το αεροπλάνο ταξίδια, όπου το σιδηροδρομικό ταξίδι κερδίζει!

Ντιζόν στο Παρίσι τρένα

Reims στο Παρίσι τρένα

Λιλ στο Παρίσι τρένα

Περιηγήσεις στο Παρίσι τρένα

 

Ταξιδεύοντας με τρένο σε σχέση με τα ταξίδια Αεροπλάνο, Ταχύτητα - πιο γρήγορα από πόρτα σε πόρτα

Τα αεροπορικά ταξίδια είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο γρήγορους τρόπους για να φτάσετε στον προορισμό σας, ωστόσο, αυτό παίρνει μόνο την ίδια την πτήση υπόψη. Πόσο μακριά πριν από την πτήση σας έχετε να φτάσει να διασχίσουν τον καιρό το check-in και line ασφαλείας? Εάν έχετε κάνει check in σε μια αποσκευή, πρέπει να περιμένετε να το παραλάβετε όταν φτάσετε - αυτό είναι χρονοβόρο. Σε αντίθεση με τα αεροδρόμια, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς δεν υπάρχουν check-in ή γραμμές ασφαλείας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να είναι στις ώρες του σταθμού πριν σας ταξίδι στη θάλασσα. Πλέον μεγάλες σιδηροδρομικούς σταθμούς βρίσκονται ακριβώς στην καρδιά των πόλεων που εξυπηρετούν. Κυρίως όταν παίρνετε το τρένο, φτάνετε άμεσα στον προορισμό σας. Ωστόσο, παίρνοντας ένα αεροπλάνο, θα μπορούσατε να περάσετε ώρες να πάρει από και προς το αεροδρόμιο.

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Λυών προς Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

Αποδοτική

Κατά την τελευταία δεκαετία, σιδηροδρομικό ταξίδι έχει γίνει όλο και πιο ελκυστική για τους ταξιδιώτες με συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Αν παίρνετε ένα αεροπλάνο για να τον προορισμό σας εξακολουθεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας, υπάρχουν επιπλέον έξοδα που συνήθως αμελούν να λάβουν υπόψη. Κατά την εξέταση σας μέσο μεταφοράς, πρέπει να προσθέσετε το επιπλέον κόστος του να πάρει από και προς το αεροδρόμιο. Αυτό περιλαμβάνει είτε το κόστος των καυσίμων και στάθμευση, ή το λεωφορείο για το αεροδρόμιο ή το ταξί. Κανένα από τα οποία είναι φθηνά.

Μόναχο Πότσνταμ τρένα

Αμβούργο Πότσνταμ τρένα

Ανόβερο στο Πότσνταμ τρένα

Φρανκφούρτη προς Πότσνταμ τρένα

 

Ανεση

Αν δεν έχετε πληρώσει για την business class, το χώρο σας είναι συνήθως περιορίζεται σε ένα κάθισμα αεροπλάνου. Στο τραίνο, μπορείτε να κινηθείτε πιο ελεύθερα, και θα έχετε περισσότερο χώρο για τα πόδια γύρω από τις θέσεις σας. Κατά τη διάρκεια της πτήσης σας, θα πρέπει να περιμένετε για την ένδειξη της ζώνης ασφαλείας για να απενεργοποιήσετε για να μετακινηθείτε από τη θέση σας. Ωστόσο, σε ένα τρένο που κινείται προς τα κάτω στους διαδρόμους, αρπάζοντας ένα δάγκωμα ή καφέ, και βλέποντας τον κόσμο να περνά. ΕΝΑ γραφική διαδρομή με το τρένο μπορεί ακόμη και να είναι αργία. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές τρένα προσφέρουν επίσης δωρεάν Wi-Fi - κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί ακόμη για όλους αεροπορικές εταιρείες.

Σιδηροδρομικό ταξίδι σας επιτρέπει επίσης να ταξιδεύουν άνετα με λάτρευε το κατοικίδιό σας. πολλά κατοικίδια ζώα δεν είναι κατάλληλα για τα αεροπορικά ταξίδια λόγω υγείας, ηλικία, ή φυλή.

Οι επιβάτες Ευρωπαϊκή τρένα μπορεί να λάβει τα σκυλιά, γάτες, και άλλες μικρά ζώα μαζί τους και τις περισσότερες φορές χωρίς επιπλέον κόστος!

Λαμβάνοντας όλους αυτούς τους παράγοντες υπόψη, είναι εύκολο να δούμε πώς σιδηροδρομικό ταξίδι γίνεται ολοένα και πιο κυρίαρχη σήμερα. Αεροπλάνα είναι βολικό για να φτάσετε σε χώρες μίλια μακριά. Ωστόσο, εάν ταξιδεύετε σε όλη την Ευρώπη ή σε άλλες περιοχές με εξαιρετική σιδηροδρομική μεταφορά, ταξίδια τρένο είναι το πιο αποτελεσματικό και άνετο τρόπο μεταφοράς.

Φρανκφούρτη προς Σάλτσμπουργκ τρένα

Βερολίνο προς Σάλτσμπουργκ τρένα

Κολωνία στο Σάλτσμπουργκ τρένα

Δρέσδη στο Σάλτσμπουργκ τρένα

 

η άνεση των ταξιδιών με τρένο

 

Έτσι τώρα που έχουμε συνάψει ο νικητής στο ταξίδι του τρένου σε σχέση με το αεροπλάνο ταξίδια, Για να βρείτε το καλύτερα εισιτήρια τρένου στην Ευρώπη, επίσκεψη Save A Train.

Για περισσότερες πληροφορίες, Ακολουθηστε Αποθήκευση A Train στο Facebook, Ο λογαριασμός Instagram, και Κελάδημα Λογαριασμοί.

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, Στη συνέχεια, κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-versus-plane-travel%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε τις / pl στην / NL / ή το και περισσότερες γλώσσες.