Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 27/03/2021)

Det er flere transportformer tilgjengelig i dag for å reise rundt i Europa, men togreiser versus fly reise er den mest interessante.

derimot, hvilken transportmåte er best? På Lagre et tog, Vi er selvfølgelig partisk og tror at togreiser er langt overlegen type transport! Les videre nedenfor for å finne ut hva som er bedre, og la oss dykke ned i innlegget vårt om togreise versus flyreiser.

 

Øko- vennlig

Flyreiser er nå anerkjent som den hurtigst voksende bidragsyteren til global oppvarming. Unngå fly når det er lett alternativer til å reise er muligens den største enkelt ting som enhver person kan gjøre for å kutte sine karbonutslipp. Luftforurensning er dramatisk redusert ved å ta toget over flyet. I de fleste europeiske land, tog nettverk er omfattende og tjenester er hyppige, slik at du kan være som reiser miljøvennlig uten noe offer.

Foggia til Bari Togene

Firenze til Bari Togene

Napoli til Bari Togene

Roma til Bari Togene

 

øko-vennlig togreiser

 

Fleksibiliteten i togreiser kontra flyreiser

Å reise med fly betyr vanligvis at du må sikre deg seteuker, eller måneder, på forhånd for å få en fornuftig pris.

Når du har sikret din plass, det er ikke lett å endre din flyreise uten å måtte betale en stor avgift.

Selv om noen tog krever at du gjøre sete reservasjoner på forhånd, det er mye mer fleksibilitet, spesielt hvis du trenger å endre tidspunktet du ønsker å reise.

Nå med Redd A Train selv om billettpris dråper, de vil fortelle deg og hjelpe deg å bytte billetten til en billigere pris!

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

 

Ikke noe oppstyr

Forestill deg ta en reise og ikke måtte komme to timer for tidlig, vente i en lang sikkerhetslinje, måle ut væsker og geleer, eller ta av deg skoene for inspeksjon. Velkommen til en verden av togreiser. Når du reiser med fly, mer tid og sikkerhetsregler er nødvendig. Å reise med tog betyr vanligvis at du kan ankomme 30 minutter før tiden og gå rett til plattformen uten problemer og uten å måtte sjekke inn koffertene, så her presenterte vi deg et annet flott poeng med togreiser kontra flyreiser, hvor togreiser vinner!

Dijon til Paris tog

Reims til Paris tog

Lille til Paris tog

Turer til Paris tog

 

Togreiser versus reise Plane, Speed ​​- raskere dør til dør

Flytrafikken er kjent for å være en av de raskeste måtene å nå dine mål, derimot, Dette er bare å ta flyturen selv i betraktning. Hvor langt i forkant av flyturen har du å komme til å krysse lange innsjekking og sikkerhetslinje? Hvis du har sjekket inn en pose, må du vente med å hente denne når du ankommer - dette tidkrevende. I motsetning til flyplassene, på jernbanestasjoner er det ingen innsjekking eller sikkerhet linjer, slik at du ikke trenger å være på stasjonen timer før reise. Mest store togstasjoner ligger midt i hjertet av byene de tjener. Det meste når du tar toget, du kommer direkte til din destinasjon. derimot, ved å ta et fly, du kan tilbringe flere timer å komme til og fra flyplassen.

Amsterdam til London Trains

Lyon til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

Kostnadseffektiv

I det siste tiåret, togreiser har blitt stadig mer attraktivt for budsjettbevisste reisende. Selv om du tar et fly til destinasjonen er fortsatt en effektiv måte å nå dine mål, det er ekstra kostnader som vi vanligvis unnlater å ta hensyn til. Når du vurderer din transportmiddel, må du legge inn den ekstra kostnaden for å komme til og fra flyplassen. Dette innebærer enten kostnadene for drivstoff og parkering, eller flyplassen buss eller taxi fare. Ingen som er billig.

München til Potsdam Togene

Hamburg til Potsdam Togene

Hanover til Potsdam Togene

Frankfurt til Potsdam Togene

 

Komfort

Med mindre du har betalt for business class, plassen er vanligvis begrenset på et fly sete. På et tog, du kan flytte mer fritt, og du vil ha mer benplass rundt seter. Under flyturen, må du vente på setebeltet skiltet for å slå av å flytte fra ditt sete. derimot, på et tog du flytter nedover midtgangen, flytte en bit eller kaffe, og ser på at verden går forbi. EN Toget kan også være en ferie. De fleste europeiske tog tilbyr også gratis WiFi - noe som ennå ikke kan sies for alle flyselskaper.

Togreiser kan du også reise komfortabelt med din beundret kjæledyr. mange kjæledyr er ikke egnet til flytrafikken på grunn av helse, alder, eller avle.

passasjerer på europeiske tog kan ta hunder, katter, og annen små dyr med dem og mesteparten av tiden uten ekstra kostnader!

Tar alle disse faktorene i betraktning, det er lett å se hvordan togreise blir stadig mer dominerende i dag. Flyene er praktisk å få deg til land miles away. derimot, hvis du reiser rundt i Europa eller andre områder med utmerket togtransport, togreiser er mer effektiv og behagelig transportmiddel.

Frankfurt til Salzburg Togene

Berlin til Salzburg Togene

Köln til Salzburg Togene

Dresden til Salzburg Togene

 

komforten av togreiser

 

Så nå som vi konkluderte med vinneren i togreiser versus fly reise, For å finne beste tog fares i Europa, besøk Lagre et tog.

For mer informasjon, Følg Save A Train på Facebook, Instagram-konto, og Twitter Kontoer.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-versus-plane-travel%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)