Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

Interrailing tips og reiser på et budsjett er mulig hvis du planlegger reisen nøye. Kostnaden av togbilletter, overnatting, mat, og underholdning varierer mellom land i Europa, men det er mange måter å nyte en lavkost tur. heldigvis, med noen forberedelser, togreise i Europa trenger ikke å koste nesten like mye som du kanskje tror! For å hjelpe deg å planlegge den perfekte tur rundt i Europa, Vi har satt sammen en praktisk guide på interrailing tips - Hvordan Interrail rundt i Europa på et budsjett.

 

Interrailing tips Nei. 1 – Planlegg ruten og sammenligne tog fares

Sørg for å planlegge din europeisk interrailing reiserute og å sammenligne kostnadene ved ulike tog fares. Å spare penger er en viktig del av våre Interrailing-tips, og for å gjøre det, bør du reise utenfor høysesongen. Reis på den billigste dagen i uken for. Du vil spare deg mye penger og unngå svermer av reisende. Dette vil gjøre deg i stand til å reise for en brøkdel av hva det vanligvis koster i rushtiden. Sammenligne kostnader på vår hjemmeside og begynne planlegging og prising opp togreise.

 

Interrailing tips - Hvordan Interrail rundt i Europa på et budsjett

Spare på overnatting ved å ta nattoget

På noen europeisk reise med togeventyr, en av de største utgiftene er overnatting. Valget av hvor du skal sove for natten avhenger veldig mye av budsjettet og den type erfaring du leter etter. nattog er et godt alternativ for bruke mindre penger om overnatting. Det er ingen ekstra avgift for å reise på en natt tog, og du vil også maksimere din tid ved å reise mens du sover. Hvis du reiser fra Milano til Paris eller Venezia til Paris Thello Togene er en effektiv og behagelig måte å nå mål. Reiser på en nattoget er en av de store interrailing tips som det er en fantastisk måte å strekke budsjettet i løpet av turen!

Milano til Paris tog

Milano til Venezia Togene

Venezia til Paris tog

 

 

Dra nytte av gratis attraksjoner

I noen byer, du kan besøke en rekke museer og attraksjoner gratis. London har en eksepsjonell spekter av museer og attraksjoner å besøke, helt gratis. I europeiske byer, slik som København, fri adgang til museer tilbys én gang i uken. Berlin er utrolig og har en gratis spasertur fra alle byens viktigste attraksjoner.

Interrailing tips - Hvordan Interrail rundt i Europa på et budsjett

Mange andre byer som Amsterdam har en årlig kveld hvor alle museene åpne sine dører for publikum gratis. Budsjettet ditt trenger ikke å være stor for å utforske disse utrolige byer. Sørg for å ta fordel av alle disse fantastiske gratis attraksjoner.

Amsterdam til London Trains

Amsterdam til Berlin Togene

Berlin til København Togene

 

Spise der lokalbefolkningen gjør – Interrailing tips

Europeiske byer kan være dyrt å spise, spesielt når du er på et stramt budsjett. Prøv å unngå mat i restauranter som ligger i de viktigste turistområdene. Dette er de restaurantene som er dyrere og ofte kvaliteten på maten er mindre enn steder lenger ut. Prøv å gå ut av de viktigste turistområdene og spise mellom lokalbefolkningen for deilig mat som er halve prisen.

 

Tenker på interrailing Europa? Bruk våre interrailing tips og gå til Lagre A Train online for å sjekke ut alle våre eksklusive priser og begynne å planlegge ditt neste eventyr. Det er nok av rabatterte priser tilgjengelig over ulike europeiske jernbanenett. Sørg for å holde utkikk etter de siste rabattene ved å følge vår Facebook og Twitter sider også.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finterrailing-tips%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)