Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 10/09/2021)

Interrailing nasvete in potujejo na proračun je možno, če ste skrbno načrtovati vaše potovanje. Stroški za vozovnice za vlak, namestitev, hrana, in zabavo se razlikujejo med državami v Evropi, vendar pa obstaja veliko načinov, da uživajo poceni izlet. na srečo, z neko pripravo, potovanje po železnici v Evropi Ni nujno, da stane skoraj toliko, kot si lahko mislite! Da bi vam pomagali načrtovati popolno potovanje po Evropi, smo pripravili skupaj priročen vodil na interrailing nasvete - Kako InterRail po Evropi na proračun.

 

Interrailing nasvete št. 1 – Načrtujte svojo pot in primerjajte vlakovnih vozovnic

Prepričajte se, da načrtovati svojo evropsko interrailing pot in primerjati stroške drugačen vlak cene. Prihranek denarja je ključni del naših nasvetov za interrailing, zato bi morali potovati izven sezone. Potovanje na najcenejši dan v tednu preveč. Ti si bodo prihranili veliko denarja in dodge rojev potnikov. To vam bo omogočilo, da potovanja za del tistega, kar bi bilo običajno stane med konicah. Primerjajte stroške na naši spletni strani in začeti načrtovanje in cen se vaš potovanje z vlakom.

 

Interrailing nasveti - Kako InterRail okoli Evrope na proračun

Prihranite šele ob nočni vlak

Na kateri koli evropski potovanje z vlakom pustolovščina, eden od največjih stroškov je nastanitev. Izbira, kje spati noč zelo veliko odvisno od vašega proračuna in vrsto izkušenj, ki jih iščete. nočni vlaki so dobra izbira za porabi manj denarja o nastanitvi. Ni doplačilo za potovanje na nočni vlak in boste tudi povečali svoj čas, ki potujejo med spanjem. Če potujete iz Milana Pariz oz Benetke v Pariz na Thello Vlaki so učinkovit in udoben način za dosego vašega destinacija. Potovanje na nočni vlak je ena od velikih nasvetov interrailing, saj je odličen način, da se raztezajo vaš proračun med potovanjem!

Milan na Paris vlakih

Milan Benetke vlakih

Benetke Paris vlakih

 

 

Izkoristite brezplačno znamenitosti

V nekaterih mestih, lahko obiščete številne muzeje in znamenitosti brezplačno. London je izjemna Območje muzejev in znamenitosti na obisk, povsem brezplačno. V evropskih mestih, kot Kopenhagen, prost vstop v muzeje je na voljo enkrat tedensko. Berlin je neverjetno in ima prost Sprehod vseh mestnih glavnih znamenitosti.

Interrailing nasveti - Kako InterRail okoli Evrope na proračun

mnogi druga mesta, kot so Amsterdam imajo letni večer, kjer vsi muzeji odprla svoja vrata za javnost brezplačno. Vaš proračun ni treba biti velik, da razišče te neverjetne mesta. Poskrbite, da bo prednost vseh teh čudovito brezplačno zanimivosti.

Amsterdam za London vlakih

Amsterdam, da Berlin vlakih

Berlin za kopenhagenskih vlakih

 

Jej, kjer domačini storiti – Nasveti za ograjo

Evropska mesta lahko drago jesti, še posebej, če ste na tesen proračuna. Poskusite se izogniti jedilnico v restavracijah, ki se nahajajo v glavnih turističnih območjih. To so restavracije, ki so dražje in pogosto je kakovost hrane manj kot krajih bolj ven. Poskusite hoditi od glavnih turističnih območjih in jesti med domačini za okusno hrano, ki je pol cene.

 

Razmišljate o interrailing Evropo? Uporabite naše Interrailing nasvete in pojdite na Prihranite vlaku spletu da si ogledate vse naše ekskluzivne cene in začnete načrtovati svojo naslednjo avanturo. Obstaja veliko znižanih prevoznin na voljo po različnih evropskih železniških omrežij. Bodite pozorni na najnovejše popuste, tako da sledite našim Facebook in Twitter tudi strani.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finterrailing-tips%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)