Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 14/05/2020)

Pariz in Rim sta na vrhu skoraj vsak potovalne seznam vedro. Te spektakularne mesta so priljubljena za njihovo kulturo, svetovnega razreda kuhinja, Odličen arhitektura in še veliko več. Medtem ko so Rim in Pariz daleč narazen, so zelo dobro povezani z vlakom. To pomeni, da vam ni treba izbirati med njimi veličastnih mest, jih lahko obiščete tudi! Da bi vam pomagali, da bi to potovanje prijetno, kot je mogoče, delimo z vami kako priti iz Rima v Pariz z vlakom za visoke hitrosti.

 

Potovanje z hitrimi vlaki

Lahko pospeši prek Francije in Italije, ki uporabljajo samo visoke hitrosti povezav. Eden izmed najhitrejših in najbolj udobnih načinov za potovanje iz Rima v Pariz, je tako, da se Thello hitri vlak. Ta sodobni vlak bo zmešajte v Pariz, v nobenem trenutku. prva, z visokohitrostnim vlakom se boste odpeljali v Rim do Milana in Milano v Pariz na vlakih za visoke hitrosti Thello. Čas potovanja za to potovanje se spreminja, odvisno od tega, na kateri vlak izberete. Priporočamo, da si rezervirate svoje sedeže v vnaprej morate rezervirajte za te vlake zagotoviti sedež.

Lion do lepih vozov

Paris s Nica vlakih

Avignon za Nica vlakih

Marseille do Nica vlakih

 

Rim v Pariz z vlakom

 

Bodite panoramska pot – Rim v Pariz z hitrim vlakom

Odvisno od poti, ki se je odločil za pot, ko iz Rima v Pariz potujete z hitrim vlakom, boste morda želeli, da uživajo v raziskovanju enega izmed najlepših mest v Franciji na poti. lepo vpije veličastnost Provansa in delnice se je skozi njegovo božansko plaže, širok drevored in na prostem trgi. Ustavil v Nici bo omogočilo, da si ogledate še čudovit del Francije in bo lepo razpad svoje potovanje iz Rima v Pariz.

Dijon za Provence vlakih

Paris s Provence vlakih

Lyon do Provence vlakih

Marseille do Provence vlakih

 

 

Obiščite drugih evropskih mestih na poti

Izkoristite vaše svobode s pomočjo regionalnih vlakov in ustavil v drugi evropska mesta. Potovanje iz Rima v Milano, na Ženevi, preden ste dosegli svoj cilj – Pariz.

Pariz za Lille vlakih

Rim Milan vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

Ženeva, da Paris vlakih

 

Rim v Pariz z vlakom

 

Ne potovanje vlak je več kot štiri ure dolgi. Zato je ta odlično pot za vsako pustolovca, ki ne mara dolgih voženj vlakov. Dobro je imeti v mislih, da so nekatera mesta dražje za obisk od drugih, tako glede na vaš proračun, ki ga morda raje načrt poti ki ne vključuje vsa mesta, ki smo jih navedene. Oglejte si našo spletno stran in lahko naredite svoj osebni načrt, da vas iz Rima do Pariza pripeljete z hitrim vlakom, pa tudi iz Pariza v Rim z isto železnico. Prav tako lahko ostanem na tekočem z najnovejšimi promocije na našem Facebook, Twitter in Instagramu strani.

 

Razmišljate o izdelavi te poti iz Rima v Pariz sami? Pojdi do SaveATrain Online preveriti vse naše ekskluzivne cene vozovnic in začnite načrtovati svojo naslednjo avanturo!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-from-rome-to-paris-by-train%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)