Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 14/05/2020)

Paris og Roma er på toppen av nesten alle reisende bøtte liste. Disse spektakulære byene er populære for deres kultur, verdensklasse kjøkken, utsøkt arkitektur og så mye mer. Mens Roma og Paris er langt fra hverandre, de er svært godt forbindelser med tog. Dette betyr at du ikke trenger å velge mellom disse flotte byer, du kan besøke dem begge! For å hjelpe deg til å gjøre dette reise så hyggelig som mulig vi dele med deg hvordan komme fra Roma til Paris med Highspeed Train.

 

Reise med høyhastighetstog

Du kan få fart gjennom Frankrike og Italia med bare høyhastighets-tilkoblinger. En av de raskeste og mest komfortable måtene å reise fra Roma til Paris på er å ta Thello høyhastighetstog. Dette moderne tog vil ta til Paris på et blunk. Først, du vil ta et høyhastighetstog til Roma til Milan og Milan til Paris på Thello høyhastighetstog. Reisetiden for denne turen varierer, avhengig av hvilken trener du plukke. Vi anbefaler at du bestiller din seter på forhånd så du må gjøre reservasjoner for disse togene for å feste et sete.

Lyon til Nice tog tider

Paris til Nice Togene

Avignon til Nice Togene

Marseilles til Nice Togene

 

Roma til Paris med tog

 

Ta den naturskjønne ruten – Roma til Paris med Highspeed Train

Avhengig av ruten du bestemmer deg for å ta når du reiser fra Roma til Paris med høyhastighetstog, kanskje du vil nyte å utforske en av de vakreste byene i Frankrike underveis. Hyggelig soaks opp storhet av Provence og deler det gjennom sin nydelige strender, ekspansiv promenade og frilufts markeder. Stopper på Nice vil tillate deg å se en annen fantastisk del av Frankrike, og vil pent bryte opp reisen fra Roma til Paris.

Dijon til Provence Togene

Paris til Provence Togene

Lyon til Provence Togene

Marseilles til Provence Togene

 

 

Besøk andre europeiske byer langs veien

Få mest mulig ut av din frihet ved hjelp av regionale tog og stopping i annen europeiske byer. Reise fra Roma til Milano, på Genève før du når ditt reisemål – Paris.

Paris til Lille Tog

Roma til Milano Togene

Hamburg til Berlin Togene

Genève til Paris tog

 

Roma til Paris med tog

 

Nei togreise er over fire timer lang. Dette gjør dette til den perfekte ruten for enhver eventyrer som misliker lange togturer. Det er godt å huske på at noen byer er dyrere å besøke enn andre, så avhengig av budsjettet kanskje du foretrekker en reiser som ikke inkluderer alle byene vi har listet opp. Ta en titt på hjemmesiden vår, så kan du lage din egen personlige reiserute for å komme deg fra Roma til Paris med høyhastighetstog, men også fra Paris til Roma med samme jernbane. Du kan også holde deg oppdatert med de nyeste kampanjer på vår Facebook, Twitter og Instagram sider.

 

Tenker på å gjøre denne ruten fra Roma til Paris selv? Gå til SaveATrain Online Sjekk alle våre eksklusive priser og begynne å planlegge neste eventyr!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-from-rome-to-paris-by-train%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)