Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 19/08/2022)

EN togtur tvinger oss til å ta en pause, stirre ut av vinduet og setter pris luksus for å ta vår tid. Reising er spennende, men kan noen ganger ta opp all vår energi, en lang togreise er en sjanse til å slå av og stresse ned. Få mest mulig ut av reisen din – her er våre beste ting å gjøre på lange togreiser for å garantere enhver reisende en avslappende og hyggelig tur.

 

Lytt til musikk mens du tar en lang tog Journeys

Ta på deg hodetelefonene og sakte ned mens du lytter til favorittmusikken din. Det finnes ingen bedre måte å nyte den pittoreske naturen. Slapp av og se det vakre landskapet suser forbi mens du lytter til favorittartistene dine.

Dijon til Paris tog

Reims til Paris tog

Lille til Paris tog

Turer til Paris tog

 

Lære et nytt språk

Hvorfor ikke utvikle en ny ferdighet på reisen din? Hvis du reiser til et land som snakker et annet språk, en lang togreise tilbyr muligheten til å plukke opp noen ord og uttrykk.

Milano til Venezia Togene

Padua til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

Ting å gjøre på lange togreiser

Det er godt å vite det grunnleggende i alle språk når du besøker et fremmed land. heldigvis, det er mange apps og podcastene du kan laste ned som tilbyr kurs, inkludert den populære spanske, tysk, italiensk, og engelsk språk.

 

Lese

Lesing er flott for avslapning og er alltid en hyggelig måte å fordrive tiden. Lange arbeidsdager og travle liv kan bety mindre tid til lesing, så en lang togreise representerer en mulighet til å hoppe inn i din bok eller eBok. Hvis du føler deg lat og ønsker noen til å gjøre lesing for deg, en lydbok er et flott alternativ.

Bremen til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Bruk teknologi

med bærbare datamaskiner, iPader, og smarttelefoner til din disposisjon, det er lett å finne underholdning ombord. Fange opp på din favoritt TV-serie eller se den filmen du har vært lengsel etter å se.

Ting å gjøre på lange togreiser

Enten det er WIFI tilgjengelig eller ikke, det er en god idé å laste ned noe program eller film du har tenkt å se på før turen. Hold deg oppdatert på din høyt elskede historier på skjermen, og før du vet ordet av det, vil du være på din destinasjon.

Frankfurt til Praha Togene

München til Praha Togene

Berlin til Praha Togene

Wien til Praha Togene

 

Besøk kantine

Det er lett å føle seg sliten og svak under en lang togreise. Etter å ha sittet på et tog i timevis, er det viktig å strekke på bena når det er mulig. En kort spasertur til kantinen vil hjelpe deg til å bruke tid og å føle lades. Gå gjennom vognene til kantine, se på landskap, og nyte noen dessert med drikke etter eget valg

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Bologna til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

 

Møte nye mennesker på lange togreiser

Å reise med tog kan være en sosial opplevelse. Møte nye folk på tog er enklere enn på andre moduser transportere. I motsetning til en plan, du har friheten til å bevege deg rundt og engasjere deg med andre reisende. Det er fascinerende hva du kan lære av andre mennesker og deres historier – snakke om livet, arbeid, og utvide nettverket ditt. Spør personen ved siden av deg om boken de leser, tilby dem en søt, eller bare start en samtale om mål de reiser til. Det passerer samtaler du har mens reiser Europa med tog som skaper varige minner.

Lyon til Marseilles Togene

Paris til Marseilles Togene

Nice til Marseilles Togene

Bordeaux til Marseilles Togene

 

Forberede neste lange togreiser

De lange togreiser er ofte de eneste perioder med ro under ditt tur. Det kan være en fantastisk sjanse for deg å fylle drivstoff og forberede deg på ditt valgte reisemål. Drikke rikelig med vann, spis litt mat, og om mulig, sove. Bruke lang togtur klokt vil hjelpe deg til å føle deg uthvilt og energisk - klar for ditt neste reisemål.

 

Hva du gjør i løpet lange togreiser gjør? Gi oss beskjed ved å tweete oss på @SaveATrain! , Du kan finne våre andre sosiale kanaler på Saveatrain

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthings-long-train-journeys%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)