Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 04/11/2022)

Enten det er første gang eller fjerde gang du reiser med tog, opplevelsen av togreisen din kan alltid bli bedre. Her er utvalgte punkter å følge for den ultimate togreiseopplevelsen hvis du fortsatt er usikker på hvordan du skal forberede deg til en togtur.

Lag en sjekkliste før avreise

Å reise med tog er mindre stressende enn å reise med fly, men å gjøre seg klar for en togtur krever fortsatt planlegging. Å lage en sjekkliste før avgang er en fantastisk måte å sikre den mest komfortable og stressfrie togreisen. Følgende ting er et absolutt must å sette ned i sjekklisten før avgang når du forbereder deg på en togtur:

Visa og ID-kort: pass eller legitimasjon med bilde. I tillegg, hvis du planlegger en flerlandstur med tog, da er det obligatorisk å sjekke om destinasjonslandet krever visum.

Togbilletter: å laste ned en jernbaneapp er en god idé, så du trenger ikke skrive ut papirtogbilletter, og kan ganske enkelt vise en eBillett.

Reiseforsikring: hold reiseforsikringskortet med passet og togbilletter sammen.

Medisiner: i tilfelle du har en tendens til å utvikle migrene på grunn av stresset med å gjøre deg klar, sensitiv mage, eller helserelaterte problemer.

Liten forandring: alltid en god idé å ta med penger på lange togturer, særlig, i tilfelle du går tom for snacks, drikkevarer, eller leser. Sengetøy kommer mot en ekstra kostnad på noen lange togturer, som en reise over natten.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Beautiful View From a Train Window

Vurder å få et jernbanepass

Å reise med tog er en fin måte å utforske flere byer hvis du er begrenset i tid. For en ting, togturen er billigere enn å bestille mange flyreiser. for det andre, kortreiste tog er en stilig måte å reise på i Europa. For eksempel, å få et togkort i Nederland er ideelt for å reise i Amsterdam og ta dagsturer til byer i nærheten, som Utrecht.

 

 

Komfortabel slitasje

Pakking av behagelige klær er en av tingene som kan gjøre en vellykket togtur. Det er viktig å pakke komfortabelt tøy når du forbereder deg på en lang togtur, spesielt en togreise over natten. For eksempel, pakking av både lette og varme klær kan være en livredder både om vinteren og sommeren.

Noen tog kan føles tette og for varme om vinteren, og det kan være for kaldt om sommeren. Dermed, lag og behagelig slitasje er en av tingene du må planlegge når du forbereder deg på en togtur. Så, hvis du vanligvis pakker i siste liten, denne gangen, gi deg selv minst et par dager på å finne ut av alt essensielle varer å pakke for en togtur.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

How To Prepare and wait For A Train Trip

 

Pakking til togturen

Dette rådet er viktig når du forbereder deg på en togtur fordi du må velge mellom å ta en tralle og en ryggsekk. Til tross for at de har raske tog, mange av togstasjonene er vanskelige å komme seg rundt med en vogn.

Derfor, når du forbereder deg på en togtur i Europa, det er viktig å sjekke fasilitetene på jernbanestasjonen og pakke lys. Hvis du trenger å bruke trappene til å bytte plattform, vesken din vil føles lett som en fjær. Dessuten, når pakking til toget, det er best å ha alt det viktigste for hånden, så det er ikke nødvendig å pakke ut alle eiendelene dine på togets skitne gulv bare for å finne øretelefoner, medisiner, eller gensere.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

How To Prepare For A Train Trip

Sjekk alternativer for setereservasjon

Hvis du lurer på hvordan du skal forberede deg på en togreise, Det er ideelt å sjekke en plassreservasjon lenge i forveien. Flotte seter blir raskt utsolgt, og hvis du vil gjøre det beste ut av turen, sjekk setealternativer fordi jernbaneselskaper har en tendens til å ha et bredt utvalg av seter i ulike klasser og prisklasser.

For eksempel, hvis du planlegger å ta nattog, er komfort en prioritet sove på toget og du bør bestille et førsteklasses sete. Dessuten, hvis du vil ha den beste utsikten på veien, da kan synet på venstre og høyre side variere. Dermed, å sjekke setereservasjoner hvis tilgjengelig er tilrådelig som en del av turforberedelsen.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

Train Ride Aesthetics

Beste naturskjønne utsikter

En av de viktigste grunnene til å reise med tog er at du får en sjanse til å se mer av landet, i motsetning til å reise med fly. Derfor når du forbereder deg på en togreiserute, er utsikten på veien en viktig ting å vurdere. For eksempel, noen ganger er det bedre å ta en lang togtur for å få en spektakulær utsikt, som orientekspresstogsreisen.

I tillegg, Hvis du undersøker den beste utsikten på forhånd, kan det også hjelpe deg med å reservere et sete på toget. Noen ganger velge mellom et vindussete, venstre eller høyre side kan utgjøre hele forskjellen mellom en uforglemmelig togreise og bare en anstendig togtur.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Best Scenic Train Rides

Last ned underholdning for reisen

Å reise med tog er en fantastisk mulighet til å følge med på lesing og podcaster. Last ned et par bøker når du forbereder deg på togreisen, podcaster, og litt musikk å lytte til på toget fordi ikke alle jernbaneselskaper tilbyr gratis Wi-Fi. I tillegg, det er best å være klar på forhånd og komme på reisedagen avslappet og i godt humør.

I tillegg, nedlasting av nyttige apper er viktig før du reiser. For eksempel, last ned offline kart slik at du kan få det beste ut av reisen og planlegge de neste stadiene av reisen. En annen flott app å laste ned er Save A Train for å finne flotte togbilletter og togruter.

Dijon til Provence Togene

Paris til Provence Togene

Lyon til Provence Togene

Marseilles til Provence Togene

 

How To Pack For A Train Trip - View the map

 

En flott togreise begynner med å finne de beste togbillettene på den mest fantastiske og komfortable togruten. Vi kl Lagre et tog hjelper deg gjerne med å forberede en togtur og finne de beste togbillettene til de beste prisene.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "Hvordan forberede deg på en togtur" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fhow-to-prepare-for-train-trip%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)