Waktos Maca: 5 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 04/11/2022)

Naha éta kahiji kalina anjeun atanapi kaopat waktos iinditan ku karéta, pangalaman lalampahan karéta Anjeun salawasna bisa ningkatkeun. Ieu mangrupikeun titik anu dipilih pikeun diturutan pikeun pangalaman perjalanan karéta pamungkas upami anjeun masih teu yakin kumaha nyiapkeun perjalanan karéta.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

Jieun Daptar pariksa Pra-Miang

Iinditan ku karéta téh kirang stres ti iinditan ku pesawat tapi sia siap pikeun lalampahan karéta masih merlukeun perencanaan. Nyiptakeun daptar pariksa sateuacan angkat mangrupikeun cara anu saé pikeun mastikeun perjalanan karéta anu paling nyaman sareng henteu setrés. Hal-hal di handap ieu mangrupikeun mutlak anu kedah dilebetkeun dina Daptar pariksa pre-miang nalika anjeun nyiapkeun perjalanan karéta:

Visa sareng Kartu Idéntitas: paspor atanapi ID poto anjeun. Salaku tambahan, lamun keur perencanaan lalampahan multi-nagara ku karéta, mangka wajib pikeun pariksa lamun nagara tujuan merlukeun visa.

Tiket karéta: ngundeur aplikasi rail mangrupakeun ide nu sae, jadi teu perlu nyitak tikét karéta kertas, tur saukur tiasa nembongkeun hiji eTicket.

Asuransi perjalanan: Simpen kartu asuransi perjalanan anjeun sareng paspor sareng tikét karéta anjeun babarengan.

Pangobatan: bisi anjeun condong ngamekarkeun migrain alatan stress nyiapkeun, lambung sensitip, atawa masalah nu patali jeung kaséhatan.

Parobahan Leutik: salawasna mangrupakeun ide nu sae pikeun mawa duit dina perjalanan karéta panjang, utamina, bisi béak jajan, inuman, atawa maca. Parabot keur sare datangna kalawan waragad tambahan dina sababaraha perjalanan karéta panjang, kawas lalampahan sapeuting.

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Beautiful View From a Train Window

Mertimbangkeun Meunangkeun A Rail Pass

Iinditan ku karéta téh cara hébat ngajajah sababaraha kota lamun anjeun kawates dina waktu. Pikeun hiji hal, perjalanan karéta téh langkung mirah ti booking sababaraha penerbangan. Bréh, karéta jarak pondok mangrupakeun cara stylish iinditan di Éropa. Salaku conto, meunang pass rail di Walanda mangrupa idéal pikeun iinditan jero Amsterdam tur nyandak dinten lalampahan ka kota caket dieu, siga Utrecht.

 

 

Nyaman Maké

Pakéan anu nyaman mangrupikeun salah sahiji hal anu tiasa ngajantenkeun perjalanan karéta anu suksés. Pakéan anu nyaman penting nalika anjeun nyiapkeun perjalanan karéta anu panjang, utamana lalampahan karéta sapeuting. Contona, packing lapisan duanana lampu sarta pakéan haneut tiasa lifesaver duanana dina usum tiris jeung usum panas.

Sababaraha karéta bisa karasaeun kabeurangan sareng panas teuing dina usum tiis, sarta bisa jadi tiis teuing dina usum panas. kituna, lapisan jeung maké nyaman mangrupa salah sahiji hal rencana mun anjeun nyiapkeun lalampahan karéta. janten, lamun biasana pak-menit panungtungan, waktos ayeuna, give yourself at least a couple of days to figure out all the essential items to pack for a train trip.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

How To Prepare and wait For A Train Trip

 

Bungkusan Pikeun The Train Trip

Nasihat ieu penting nalika anjeun nyiapkeun perjalanan karéta sabab anjeun kedah milih antara nyandak trolley sareng ransel. Sanajan boga karéta gancang-gancang, loba stasion karéta nu hese meunang sabudeureun kalawan trolley a.

kituna, mun anjeun nyiapkeun a perjalanan karéta di Éropa, hal anu penting pikeun pariksa fasilitas di stasiun karéta jeung pak lampu. Upami anjeun kedah nganggo tangga pikeun ngarobih platform, kantong anjeun bakal karasaeun hampang sapertos bulu. Sumawona, iraha bungkusan keur karéta, Hadé pisan mun éta nempatkeun sagala kabutuhan poko dina jangkauan leungeun, janten teu kedah ngabongkar sadaya barang-barang anjeun di lantai kotor karéta ngan ukur mendakan earphone, ubar, atawa pullovers.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

How To Prepare For A Train Trip

Pariksa Pilihan Reservasi Kursi

Mun anjeun wondering kumaha nyiapkeun lalampahan karéta, mariksa hiji reservasi korsi idéal lila sateuacanna. korsi hébat dijual kaluar gancang, jeung lamun hayang nyieun pangalusna perjalanan, pariksa pilihan korsi sabab pausahaan rail condong boga pilihan rupa korsi di sagala rupa kelas na rentang harga.

Contona, Upami anjeun ngarencanakeun nyandak karéta wengi teras kanyamanan mangrupikeun prioritas saré dina karéta jeung anjeun kudu buku korsi kelas munggaran. Sumawona, upami anjeun hoyong gaduh pandangan anu pangsaéna dina jalan, teras pandangan di sisi kénca sareng katuhu tiasa bénten. kituna, mariksa reservations korsi lamun sadia nyaeta sasaena salaku bagian tina persiapan lalampahan.

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

Train Ride Aesthetics

Pangalusna Scenic Views

Salah sahiji alesan utama pikeun ngarambat ku karéta nyaéta anjeun kéngingkeun kasempetan ningali langkung seueur nagara, sabalikna mun iinditan ku pesawat. Ku alatan éta, nalika anjeun nyiapkeun rancana perjalanan karéta, pandangan di jalan mangrupikeun hal anu penting pikeun dipertimbangkeun. Contona, sakapeung éta hadé pikeun nyandak lalampahan karéta panjang boga pintonan spektakuler, kawas orient perjalanan karéta express.

Salaku tambahan, Upami anjeun milarian pandangan anu pangsaéna sateuacanna, éta ogé tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyéépkeun korsi dina karéta. Kadang-kadang mutuskeun antara korsi jandela, sisi kénca atawa katuhu bisa nyieun sagala bédana antara hiji lalampahan karéta unforgettable na ngan lalampahan karéta santun.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Best Scenic Train Rides

Unduh Hiburan Pikeun Lalampahan

Perjalanan ku karéta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun maca sareng podcast. Nalika anjeun nyiapkeun perjalanan karéta unduh sababaraha buku, podcast, sareng sababaraha musik pikeun didangukeun dina karéta kusabab henteu sadayana perusahaan rel nawiskeun Wi-Fi gratis. Salaku tambahan, Hadé pisan mun éta siap sateuacanna sareng sumping dina dinten perjalanan santai sareng sumanget anu saé.

Sajaba, ngundeur aplikasi mangpaat penting saméméh iinditan. Salaku conto, unduh peta offline supados anjeun tiasa ngajantenkeun perjalanan anu saé sareng ngarencanakeun tahapan perjalanan anjeun salajengna. Aplikasi anu saé pikeun diunduh nyaéta Simpen Karéta pikeun milarian tikét karéta sareng rute karéta anu saé.

Dijon mun Provence Kareta

Paris keur Provence Kareta

Lyon mun Provence Kareta

Marseille mun Provence Kareta

 

How To Pack For A Train Trip - View the map

 

Hiji perjalanan karéta Great dimimitian ku manggihan tiket karéta pangalusna dina jalur karéta paling éndah tur nyaman. Kami di Simpen A Train bakal delighted pikeun mantuan Anjeun nyiapkeun lalampahan karéta jeung manggihan nu pangalusna tiket karéta di harga pangalusna.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "Kumaha Nyiapkeun Pikeun Perjalanan Karéta" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fhow-to-prepare-for-train-trip%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)