Urutan A Train tiket AYEUNA

Kategori: Perjalanan Sepur

10 Tempat Paling Teu Hilap Di Éropa

Waktos Maca: 6 menit Ti Irlandia ka Saxon Swiss, sarta Moravian Toscana, désa menawan, jeung guha és pangbadagna di dunya, Éropa ieu boga sababaraha tempat paling endah di dunya. Anu salajengna 10 tempat unforgettable di Éropa nawarkeun pintonan gunung breathtaking, jalur misterius, jeung unik…

10 Tujuan Sakali Dina Hirupna

Waktos Maca: 7 menit Ka padang, atawa turun ka terumbu karang pangbadagna di dunya, handapeun Lampu Kalér, ieu teh 10 tujuan sakali-dina-hirup. janten, lamun Anjeun keur pilari hiji petualangan unforgettable di Kenya, atanapi dimana waé antara Mongolia sareng Moskow, mangka anjeun kudu pariksa kaluar…

10 Tengara Anu Terkenal Anu Terkenal

Waktos Maca: 9 menit Impressive dina arsitektur, beunghar jujutan, di kota-kota anu paling indah di dunya, éta 10 landmark anu paling terkenal pikeun didatangan ku rel anu kedah aya dina daptar ember anjeun. Ti Éropa dugi ka Cina, ngaliwatan gerbang paling terkenal di Berlin, sareng ka Anu Larang…

7 Tujuan Cinta Di Seluruh Dunya

Waktos Maca: 6 menit Ti istana Éropa sareng kota-kota kuno ka Hong Kong anu pikabungaheun, ieu 7 tujuan cinta sadunya bakal ngajantenkeun cinta anjeun melambung. ieu 7 tujuan cinta mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun bab anu saé dina carita cinta anjeun, sareng pikeun ngahudangkeun deui sihir. Tulisan ieu nya éta…

12 Kaseueuran Pagunungan Anu Pikaseurieun Di Éropa

Waktos Maca: 7 menit Tina pilem karesep sadayana urang Éropa “bukit hirup kalayan sora musik”. Leres ieu di handap 12 gunung bakal ngajadikeun anjeun nyanyi sareng haté anjeun menari. Ti Alps sareng Pyrenees anu kawéntar dugi ka permata anu disumputkeun di Républik Céko, gabung kami dina leumpang…

Ngalaman Impian Éropa: 5 Kedah-Nganjang Nagara

Waktos Maca: 5 menit Éropah mangrupikeun buana ngarah pikeun hirup, dihuni, sareng kota modéren anu pikaresepeun. Aya seueur kaajaiban arsitektur, museum, sareng réstoran di unggal nagara Éropa anu anjeun pikirkeun. Pamandangan kahirupan wengi sareng tuangeun peuntas buana teu aya nanaon. Satwa…

10 Tujuan Satwa Pangsaéna Di Dunya

Waktos Maca: 8 menit 99% paluruh satwa milih ngumbara ka Afrika pikeun perjalanan Safari epik. Sanajan, kami parantos milih 10 tujuan satwa pangalusna di dunya, ti Éropa dugi ka Cina, anu kirang ngumbara, tapi paling tempat anu berkesan sareng khusus. Transportasi rel mangrupikeun cara anu paling ramah pikeun lingkungan…

© Copyright 2021 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda