Waktos Maca: 5 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 21/10/2022)

Saatos ngarencanakeun liburan anjeun di Éropa salami sababaraha bulan, hal awon anu bisa lumangsung nyaéta reureuh na, dina skenario awon-kasus, pembatalan perjalanan. Karéta neunggeul, bandara overcrowded, sarta dibolaykeun karéta jeung penerbangan kadang lumangsung dina industri pariwisata. Di dieu dina artikel ieu, we will advise on what to do in case of a train strike in Europe and the United Kingdom.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

Kareta neunggeul Di Éropa & Inggris:

Sajauh ieu, 2022 bakal diinget salaku taun industri perjalanan mekar kusabab santai Covid-19, tapi lajeng salawasna aya sababaraha panarajangan alatan overload di industri ieu. Dina bulan Juli 2022, diumumkeun yén pagawe rail jeung staf anu mogok pikeun kahiji kalina dina 25 taun. akibatna, ieu kapangaruhan Eurostar, karéta intercity, métro, jasa beus, jeung lalulintas sakuliah Britania.

Sanajan, Inggris teu nyalira dina rusuh ieu. Pagawe rel di Walanda, jeung Italia protés dina bulan Agustus sarta September 2022. kituna, karéta régional ti Amsterdam ka Rotterdam, Milan, jeung karéta régional séjén direureuhkeun jasa maranéhanana antara 1 dinten ka 3 poé.

 

Naha aya karéta neunggeul di Éropa?

Alesan pikeun panarajangan karéta di Éropa rupa-rupa. Sanajan, alesan utama pikeun mogok karéta téh gajih low, kekerasan ngalawan staf rail, inflasi, jeung naékna biaya hirup. Salaku conto, panarajangan karéta lumangsung di Italia alatan kekerasan ngalawan staf, jadi pagawe rail dipénta panyalindungan kaamanan tambahan. Di sisi anu sanésna, inflasi éta alesan utama pikeun panarajangan karéta sakuliah Inggris sarta Skotlandia.

 

Tetep diropéa

Ieu gampang poho ngeunaan sagalana dina pakansi, jeung mariksa warta teu aya dina rencana liburan saha urang. Sanajan, tetep ceuli muka, ngobrol jeung warga satempat, atawa malah jeung wisatawan séjén bisa jadi pohara mantuan sarta informatif. Salaku tambahan. mariksa warta lokal online di tujuan iinditan anjeun bisa nyalametkeun anjeun worries, sareng parobahan anu teu kaduga dina rancana perjalanan anjeun.

Contona, rel nasional geus dipasang announcements on ramatloka na ngeunaan lampah industri. Tanggal mogok khusus didaptarkeun sareng pedoman pikeun panumpang. janten, mariksa warta bisa maénkeun bagian badag nalika perencanaan lalampahan Éropa.

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

 

Booking Tiket Train: Baca The Leutik Print

Booking tiket karéta geus pernah geus gampang. Saterusna, dinten ieu anjeun mesen tikét karéta online sareng teu kedah nyitak, nampilkeun e-tikét dina sélulér anjeun nalika naék karéta api cekap. Sanajan, Seuseueurna jalma henteu ganggu maca kabijakan karéta api atanapi citak leutik sateuacan ngabéréskeun pesenan. Jalan dieu, panumpang gampang sono parentah husus ngeunaan parobahan jadwal, reureuh, sarta dina kaayaan ekstrim - panarajangan karéta.

Salaku tambahan, lamun keur cacah dina nanya di stasion karéta, teras anjeun tiasa kaget. Kadang-kadang staf stasion ngagabung sareng pagawé rel protés, sahingga, kantor tikét nutup pikeun neunggeul ogé. kituna, Anjeun kudu salawasna maca print leutik bari booking tikét jeung di announcements tanggal neunggeul online.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Train strikes in Europe and UK

 

Unduh Aplikasi Perjalanan

Ngundeur aplikasi mangpaat saméméh iinditan parantos janten salah sahiji hal anu penting pikeun ngalakukeun perjalanan anu saé. Simpen A Train app dina ponsel anjeun ngajantenkeun perjalanan ku karéta paling aman sareng paling nyaman. Aplikasi na ngabantosan anjeun kéngingkeun tikét pangsaéna dina harga pangsaéna sareng tetep diropéa dina perjalanan anjeun.

Hal pangsaéna ngeunaan aplikasi nyaéta anjeun bakal nampi apdet langsung dina perjalanan karéta anjeun dimana waé anjeun. Contona, lamun aya reureuh atawa parobahan waktu miang karéta, anjeun nampi bewara, nu utamana mangpaat dina kasus panarajangan karéta di Éropa.

 

FAQ: Naon Anu Kudu Dipigawe Dina Bisi Mogok Karéta?

Naon anu kudu dilakukeun bisi kareta api asli kuring dibatalkeun?

Pariksa ramatloka parusahaan rail pikeun jadwal karéta alternatif atawa ngahubungan agén Rail nu meuli tikét ti. Seringna jasa karéta diréduksi, jadi Anjeun boh bisa naek karéta saméméhna atawa engké. Jalan dieu, anjeun masih ngarambat ku karéta, nu gancang jeung paling nyaman dibandingkeun naek beus atawa nyéwa mobil.

Naon anu kudu dilakukeun upami anjeun dugi ka stasion karéta api sareng terang ngeunaan pembatalan karéta?

Lamun anjeun anjog di stasion karéta jeung sadar karéta nu dibolaykeun, parios heula iraha karéta salajengna. Upami jadwal karéta anu diusulkeun henteu cekap, sareng anjeun tiasa telat dugi ka tujuan anjeun, Anjeun tiasa mertimbangkeun nyandak taksi. Anjeun tiasa nampi ngabalikeun duit tikét karéta anjeun ku ngahubungi kantor stasion karéta api atanapi online upami anjeun mesen tikét karéta online.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

What To Do In Case Of A Train Strike?

 

Dupi abdi tiasa nampi ngabalikeun duit tikét karéta kuring bisi aya mogok karéta?

Bisi mogok karéta, Anjeun tiasa nampi ngabalikeun duit pikeun tikét karéta anjeun sanggeus waktu miang tina karéta aslina anjeun. Istilah sanésna, Anjeun teu bisa menta ngabalikeun duit saméméh waktu iinditan aslina anjeun. Sanajan, Anjeun kudu mariksa kana booking tikét karéta dina ramatloka parusahaan kareta api pikeun kawijakan ngabalikeun duit maranéhanana dina kasus panarajangan karéta, reureuh, jeung cancellations.

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

Nyiapkeun pikeun liburan merlukeun leuwih ti nyokot tanggal jeung booking penerbangan, bantuan, jeung tikét rail. A hébat lalampahan dimimitian ku manggihan pangalusna tikét karéta. Kami di Simpen A Train bakal delighted pikeun mantuan Anjeun nyiapkeun lalampahan karéta, manggihan tiket karéta pangalusna dina harga pangalusna, tur pituduh Anjeun ngaliwatan lalampahan karéta.

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun tulisan blog kami "Naon Anu Kudu Dilakukeun Dina Kaserang Kareta Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun tiasa nyandak poto sareng téks kami atanapi masihan kiridit kami kalayan tautan kana tulisan blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fen%2Fwhat-to-do-train-strike-europe%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)