Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 21/10/2022)

Miután hónapokig tervezte a nyaralását Európában, a legrosszabb, ami történhet, a késések és, a legrosszabb forgatókönyv szerint, utazási lemondások. Vonatsztrájkok, túlzsúfolt repülőterek, és a turisztikai ágazatban néha előfordulnak törölt vonatok és járatok. Itt ebben a cikkben, tanácsot adunk, hogy mi a teendő vonatsztrájk esetén Európában és az Egyesült Királyságban.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

Vonatsztrájkok Európában & Egyesült Királyság:

Eddig, 2022 Az utazási ipar kivirágzott éveként fog emlékezni a Covid-19 lazítása miatt, de mindig voltak sztrájkok az iparág túlterhelése miatt. Júliusban 2022, bejelentették, hogy a vasúti dolgozók és a személyzet most először sztrájkolt 25 évek. Következésképpen, ez érintette Eurostar, helyközi vonatok, A metró, busz szolgálat, és Nagy-Britanniát átszelő forgalom.

azonban, Anglia nincs egyedül ebben a káoszban. Vasúti munkások Hollandiában, Olaszország pedig augusztusban és szeptemberben tiltakozott 2022. És így, regionális vonatok Amszterdamból Rotterdamba, Milánó, között pedig más regionális vonatok szüneteltették járatukat 1 naptól 3 napok.

 

Miért vannak vonatsztrájkok Európában??

Az európai vonatsztrájkok okai eltérőek. azonban, a vonatsztrájkok fő okai az alacsony bérek, a vasúti személyzet elleni erőszak, infláció, és a megélhetési költségek emelkedése. Például, vonatsztrájkok történtek Olaszországban a személyzet elleni erőszak miatt, ezért a vasutasok további biztonsági védelmet kértek. Másrészről, az infláció volt a fő oka a vonatsztrájkoknak az Egyesült Királyságban és Skócia.

 

Legyen naprakész

Nyaraláskor könnyű mindent elfelejteni, és a hírek ellenőrzése senkinek sem szerepel a nyaralási tervei között. azonban, nyitva tartva a fülét, beszélgetni a helyiekkel, vagy akár más turistákkal is nagyon hasznos és informatív lehet. Továbbá. a helyi hírek online ellenőrzése az utazási célállomáson megkímélheti aggodalmait, és az útvonal váratlan változásai.

Például, az országos vasút közleményeket tett közzé honlapján a szervezett fellépésekkel kapcsolatban. A konkrét sztrájkdátumok az utasoknak szóló iránymutatásokkal együtt szerepeltek. Így, a hírek ellenőrzése nagy szerepet játszhat, amikor európai utazást tervez.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

 

Vonatjegy foglalás: Olvassa el az apró betűs részt

Foglalhassa vonatjegy még soha nem volt könnyebb. Továbbá, ma te foglaljon vonatjegyet online és nem kell kinyomtatni, vonatra való felszálláskor elegendő az e-jegyet a mobilodon bemutatni. azonban, a legtöbb ember nem veszi a fáradságot, hogy elolvassa a vasúti szabályzatot vagy az apró betűs részt a foglalás befejezése előtt. Ily módon, Az utasok könnyen lemaradnak a menetrend-módosításokkal kapcsolatos különleges utasításokról, késések, szélsőséges helyzetekben pedig – vonatsztrájkok.

Továbbá, ha arra számít, hogy megkérdezi a vasútállomáson, akkor meglepődhet. Néha az állomás személyzete tiltakozásul csatlakozik a vasutasokhoz, és így, a jegypénztárak is bezárnak a sztrájk miatt. Ebből adódóan, mindig olvassa el az apró betűs részt jegyfoglaláskor és az online sztrájkidőpont-hirdetésekben.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Train strikes in Europe and UK

 

Utazási alkalmazások letöltése

Letöltés hasznos alkalmazásokat utazás előtt az egyik alapvető tennivalóvá vált egy fantasztikus utazáshoz. Vonat mentése alkalmazás mobiltelefonján a vonatozás a legbiztonságosabb és legkényelmesebb. Az alkalmazás segítségével a legjobb jegyeket szerezheti meg a legjobb áron, és naprakészen maradhat az utazással kapcsolatban.

Az alkalmazásokban az a legjobb, hogy azonnali frissítéseket kap a vonatútjáról, bárhol is van. Például, ha késések vagy változások vannak a vonat indulási idejében, értesítést kapsz, ami különösen hasznos európai vonatsztrájkok esetén.

 

GYIK: Mi a teendő vonatsztrájk esetén?

Mi a teendő, ha az eredeti vonatomat törölték?

Tekintse meg a vasúttársaság webhelyét az alternatív vonatmenetrendekért, vagy lépjen kapcsolatba azzal a vasúti ügynökkel, akitől a jegyet vásárolta. Leggyakrabban a vonatközlekedés csökken, így akár korábbi, akár későbbi vonatra szállhat. Ily módon, még mindig vonattal utazol, ami gyors és legkényelmesebb a buszozáshoz vagy az autóbérléshez képest.

Mi a teendő, ha megérkezik a vasútállomásra, és tudomást szerez a vonattörlésről?

Ha megérkezik a vasútállomásra és rájön, hogy a vonatot törölték, először ellenőrizze, hogy mikor jön a következő vonat. Ha a javasolt vonat menetrend nem elegendő, és későn érkezhet meg úticéljához, fontolóra veheti a taxizást. A vonatjegy árát visszakaphatja, ha kapcsolatba lép a pályaudvar irodájával, vagy online, ha online foglalta a vonatjegyet.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Graz és Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

 

What To Do In Case Of A Train Strike?

 

Vonatsztrájk esetén visszakaphatom-e a vonatjegyem árát??

Vonatsztrájk esetén, a vonatjegy árát az eredeti vonat indulási ideje után kaphatja vissza. Más szavakkal, nem kérhet visszatérítést az eredeti utazási idő előtt. azonban, A vonatjegy foglalásakor a vasúttársaság honlapján tájékozódjon a vonatsztrájkok esetére vonatkozó visszatérítési szabályzatukról, késések, és lemondások.

Interlaken Zürichbe vonatok

Luzern Zürich vonatok

Bern Zürich vonatok

Genf Zürich vonatok

 

A vakációra való felkészülés többet igényel, mint a dátum kiválasztása és a repülőjegyek lefoglalása, szállás, és egy vasúti jegyet. Egy nagyszerű utazás a legjobb vonatjegyek megtalálásával kezdődik. Mi at Ments meg egy vonatot örömmel segít felkészülni egy vonatútra, megtalálja a legjobb vonatjegyeket a legjobb áron, és végigvezeti Önt a vonatúton.

 

 

Szeretné beágyazni a webhelyére a „Mit tegyünk vonatsztrájk esetén” című blogbejegyzésünket?? Elkészítheti fotóinkat és szöveget, vagy megadhat nekünk egy linket erre a blogbejegyzésre. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/what-to-do-train-strike-europe/ – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)