Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 21/10/2022)

Αφού προγραμματίσετε τις διακοπές σας στην Ευρώπη για μήνες, το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί είναι καθυστερήσεις και, στο χειρότερο σενάριο, ακυρώσεις ταξιδιού. Απεργίες τρένου, υπερπλήρη αεροδρόμια, και ακυρώνονται τρένα και πτήσεις μερικές φορές στην τουριστική βιομηχανία. Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα σας συμβουλεύσουμε για το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση απεργίας τρένων στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

  • Σιδηροδρομικές μεταφορές είναι φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ταξιδέψουν. Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για να εκπαιδεύσει περίπου ταξιδιών με τρένο από Save A Train, ο Φτηνότερη ιστοσελίδα εισιτηρίων τρένων Στον κόσμο.

 

Απεργίες τρένων στην Ευρώπη & Ηνωμένο Βασίλειο:

Μέχρι τώρα, 2022 θα μείνει στη μνήμη μας ως η χρονιά που άνθισε η ταξιδιωτική βιομηχανία λόγω της χαλάρωσης του Covid-19, αλλά τότε πάντα υπήρχαν κάποιες απεργίες λόγω της υπερφόρτωσης σε αυτόν τον κλάδο. Τον Ιούλιο 2022, ανακοινώθηκε ότι οι εργαζόμενοι και το προσωπικό των σιδηροδρόμων απεργούσαν για πρώτη φορά 25 χρόνια. συνεπώς, αυτό επηρέασε Eurostar, υπεραστικά τρένα, το μετρό, υπηρεσία λεωφορείου, και της κυκλοφορίας σε όλη τη Βρετανία.

Ωστόσο, Η Αγγλία δεν είναι μόνη σε αυτό το χάος. Εργάτες σιδηροδρόμων στην Ολλανδία, και η Ιταλία διαμαρτυρήθηκαν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο 2022. Ετσι, περιφερειακά τρένα από το Άμστερνταμ στο Ρότερνταμ, Μιλάνο, και άλλα περιφερειακά τρένα διέκοψαν την υπηρεσία τους μεταξύ 1 ημέρα έως 3 ημέρες.

 

Γιατί υπάρχουν απεργίες τρένων στην Ευρώπη?

Οι λόγοι για τις απεργίες τρένων στην Ευρώπη ποικίλλουν. Ωστόσο, Οι κύριοι λόγοι για τις απεργίες των τρένων είναι οι χαμηλοί μισθοί, βία κατά του προσωπικού των σιδηροδρόμων, πληθωρισμός, και το αυξανόμενο κόστος ζωής. Για παράδειγμα, απεργίες τρένων σημειώθηκαν στην Ιταλία λόγω βίας κατά του προσωπικού, έτσι οι εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων ζήτησαν πρόσθετη προστασία ασφαλείας. Αφ 'ετέρου, ο πληθωρισμός ήταν ο κύριος λόγος για τις απεργίες των τρένων σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και Σκωτία.

 

Μείνετε Ενημερωμένοι

Είναι εύκολο να ξεχάσεις τα πάντα στις διακοπές, και ο έλεγχος των ειδήσεων δεν είναι στα σχέδια των διακοπών κανενός. Ωστόσο, κρατώντας τα αυτιά σας ανοιχτά, κουβεντιάζοντας με τους ντόπιους, ή ακόμα και με άλλους τουρίστες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη και κατατοπιστική. Επιπλέον. Ο έλεγχος των τοπικών ειδήσεων στο διαδίκτυο στον ταξιδιωτικό προορισμό σας μπορεί να σας γλιτώσει από ανησυχίες, και απροσδόκητες αλλαγές στο δρομολόγιό σας.

Για παράδειγμα, ο εθνικός σιδηρόδρομος έχει αναρτήσει ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του σχετικά με τις βιομηχανικές δράσεις. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες απεργίας αναφέρθηκαν με οδηγίες για τους επιβάτες. Έτσι, ο έλεγχος των ειδήσεων μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο όταν προγραμματίζει ένα ευρωπαϊκό ταξίδι.

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Λειψία προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

 

Κράτηση εισιτηρίων τρένου: Διαβάστε The Small Print

Κράτηση ένα εισιτήριο τρένου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Επί πλέον, σήμερα εσύ κλείστε το εισιτήριο τρένου ηλεκτρονικά και δεν χρειάζεται να το εκτυπώσετε, αρκεί να παρουσιάσετε το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο κινητό σας κατά την επιβίβαση στο τρένο. Ωστόσο, Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν την πολιτική των σιδηροδρόμων ή τα μικρά γράμματα πριν ολοκληρώσουν την κράτηση. Με αυτόν τον τρόπο, Οι επιβάτες χάνουν εύκολα ειδικές οδηγίες σχετικά με τις αλλαγές στο πρόγραμμα, καθυστερήσεις, και σε ακραίες καταστάσεις – απεργίες τρένων.

Επιπλέον, αν υπολογίζετε να ρωτήσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό, τότε μπορεί να εκπλαγείτε. Μερικές φορές το προσωπικό του σταθμού ενώνεται με τους σιδηροδρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας, έτσι, Κλείνουν και τα εκδοτήρια εισιτηρίων για τις απεργίες. Επομένως, θα πρέπει πάντα να διαβάζετε τα μικρά γράμματα κατά την κράτηση εισιτηρίων και στις ανακοινώσεις για την ημερομηνία απεργίας στο διαδίκτυο.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

 

Train strikes in Europe and UK

 

Λήψη εφαρμογών για ταξίδια

Λήψη χρήσιμες εφαρμογές πριν ταξιδέψετε έχει γίνει ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να έχετε ένα φανταστικό ταξίδι. Εφαρμογή Save A Train στο κινητό σας κάνει το ταξίδι με τρένο το πιο ασφαλές και άνετο. Η εφαρμογή σάς βοηθά να αποκτήσετε τα καλύτερα εισιτήρια στις καλύτερες τιμές και να ενημερώνεστε για το ταξίδι σας.

Το καλύτερο πράγμα για τις εφαρμογές είναι ότι θα λαμβάνετε άμεσες ενημερώσεις για το ταξίδι σας με το τρένο όπου κι αν βρίσκεστε. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν καθυστερήσεις ή αλλαγές στην ώρα αναχώρησης του τρένου, λαμβάνετε μια ειδοποίηση, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση απεργιών τρένων στην Ευρώπη.

 

Συχνές ερωτήσεις: Τι να κάνετε σε περίπτωση απεργίας τρένου?

Τι να κάνω σε περίπτωση που ακυρωθεί το αρχικό μου τρένο?

Ελέγξτε τον ιστότοπο της σιδηροδρομικής εταιρείας για εναλλακτικά δρομολόγια τρένων ή επικοινωνήστε με τον σιδηροδρομικό πράκτορα από τον οποίο αγοράσατε το εισιτήριο. Τις περισσότερες φορές η υπηρεσία του τρένου μειώνεται, ώστε να μπορείτε είτε να πάρετε ένα νωρίτερο είτε αργότερα τρένο. Με αυτόν τον τρόπο, ταξιδεύεις ακόμα με τρένο, που είναι γρήγορο και πιο άνετο σε σύγκριση με το να πάρετε το λεωφορείο ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο.

Τι να κάνετε αν φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό και μάθετε για την ακύρωση του τρένου?

Εάν φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό και συνειδητοποιήσετε ότι το τρένο ακυρώθηκε, πρώτα ελέγξτε πότε είναι το επόμενο τρένο. Εάν το προτεινόμενο πρόγραμμα τρένων είναι ανεπαρκές, και μπορεί να φτάσετε αργά στον προορισμό σας, μπορείτε να σκεφτείτε να πάρετε ένα ταξί. Θα μπορούσατε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για το εισιτήριο τρένου επικοινωνώντας με το γραφείο του σιδηροδρομικού σταθμού ή μέσω διαδικτύου εάν έχετε κάνει κράτηση για το εισιτήριο τρένου μέσω Διαδικτύου.

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Μόναχο προς Βιέννη τρένα

Γκρατς προς Βιέννη τρένα

Πράγα Βιέννη τρένα

 

What To Do In Case Of A Train Strike?

 

Μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων για το εισιτήριο τρένου μου σε περίπτωση απεργίας τρένου?

Σε περίπτωση απεργίας τρένου, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για το εισιτήριο τρένου μετά την ώρα αναχώρησης του αρχικού σας τρένου. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων πριν από τον αρχικό χρόνο ταξιδιού σας. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξετε κατά την κράτηση του εισιτηρίου τρένου στον ιστότοπο της σιδηροδρομικής εταιρείας για την πολιτική επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση απεργίας τρένων, καθυστερήσεις, και ακυρώσεις.

Interlaken στη Ζυρίχη τρένα

Λουκέρνη στην Ζυρίχη τρένα

Βέρνη Ζυρίχη τρένα

Γενεύη Ζυρίχη τρένα

 

Η προετοιμασία για διακοπές απαιτεί περισσότερα από την επιλογή της ημερομηνίας και την κράτηση πτήσεων, κατάλυμα, και σιδηροδρομικό εισιτήριο. Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινά με την εύρεση των καλύτερων εισιτηρίων τρένου. Εμείς στο Save A Train θα χαρεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με τρένο, βρείτε τα καλύτερα εισιτήρια τρένου στις καλύτερες τιμές, και θα σας καθοδηγήσει στο ταξίδι με το τρένο.

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση ιστολογίου μας "Τι να κάνετε σε περίπτωση απεργίας τρένου στην Ευρώπη" στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να τραβήξετε φωτογραφίες και να μας στείλετε κείμενο είτε να μας δώσετε εύσημα με έναν σύνδεσμο προς αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/what-to-do-train-strike-europe/ – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσετε απευθείας στις σελίδες αναζήτησής μας. Σε αυτό το link, θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές τρένων μας - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / pl σε / tr ή / de και περισσότερες γλώσσες.