Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 21/10/2022)

Efter at have planlagt din ferie i Europa i flere måneder, det værste der kan ske er forsinkelser og, i værste fald, rejseaflysninger. Togstrejker, overfyldte lufthavne, og aflyste tog og fly forekommer nogle gange i turistindustrien. Her i denne artikel, vi vil rådgive om, hvad man skal gøre i tilfælde af en togstrejke i Europa og Storbritannien.

 

Togstrejker i Europa & Storbritannien:

Indtil nu, 2022 vil blive husket som året, hvor rejsebranchen blomstrede på grund af Covid-19 afslapning, men så var der altid nogle strejker på grund af overbelastningen i denne branche. I juli 2022, det blev meddelt, at jernbanearbejderne og personalet var i strejke for første gang i 25 flere år. følgelig, dette påvirkede Eurostar, intercity-tog, metroen, buskørsel, og trafik på tværs af Storbritannien.

Imidlertid, England er ikke alene i dette kaos. Jernbanearbejdere i Holland, og Italien protesterede i august og september 2022. Dermed, regionaltog fra Amsterdam til Rotterdam, Milano, og andre regionaltog standsede deres kørsel mellem 1 dag til 3 dage.

 

Hvorfor er der togstrejke i Europa?

Årsagerne til togstrejker i Europa varierer. Imidlertid, hovedårsagerne til togstrejker er lave lønninger, vold mod jernbanepersonale, inflation, og de stigende leveomkostninger. For eksempel, togstrejker fandt sted i Italien på grund af vold mod personalet, så jernbanearbejderne anmodede om yderligere sikkerhedsbeskyttelse. På den anden side, inflation var hovedårsagen til togstrejker i hele Storbritannien og Skotland.

 

Hold dig opdateret

Det er nemt at glemme alt på ferien, og at tjekke nyhederne er ikke på nogens ferieplaner. Imidlertid, holde ørerne åbne, chatter med de lokale, eller endda med andre turister kan være meget hjælpsomme og informative. Desuden. at tjekke de lokale nyheder online på din rejsedestination kan spare dig for bekymringer, og uventede ændringer i din rejseplan.

For eksempel, den nationale jernbane har offentliggjort meddelelser på sin hjemmeside om arbejdskampe. De specifikke strejkedatoer var angivet med retningslinjer for passagerer. Så, at tjekke nyhederne kan spille en stor rolle, når planlægger en rejse til Europa.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

 

Bestilling af togbilletter: Læs det med småt

Ved at bestille en togbillet har aldrig været nemmere. desuden, i dag dig book togbilletten online og behøver ikke at udskrive det, det er tilstrækkeligt at fremvise e-billetten på din mobil, når du stiger på toget. Imidlertid, de fleste gider ikke læse jernbanepolitikken eller det med småt, inden de gennemfører reservationen. Denne måde, passagerer går let glip af særlige instruktioner vedrørende tidsplanændringer, forsinkelser, og i ekstreme situationer – togstrejker.

Desuden, hvis du regner med at spørge på togstationen, så bliver du måske overrasket. Nogle gange slutter stationspersonalet sig sammen med jernbanearbejderne i protest, dermed, billetkontorerne lukker også for strejkerne. Derfor, du bør altid læse det med småt, mens du reserverer billetter og i meddelelser om strejkedato online.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Train strikes in Europe and UK

 

Download rejseapps

Downloader nyttige apps, inden du rejser er blevet en af ​​de essentielle ting at gøre for at få en fantastisk tur. Gem et tog-app på din mobil gør det at rejse med tog til det sikreste og mest behagelige. Appen hjælper dig med at få de bedste billetter til de bedste priser og holde dig opdateret på din rejse.

Det bedste ved apps er, at du vil modtage øjeblikkelige opdateringer om din togrejse, uanset hvor du er. For eksempel, hvis der er forsinkelser eller ændringer i togets afgangstidspunkt, du modtager en besked, hvilket er særligt nyttigt i tilfælde af togstrejker i Europa.

 

Ofte stillede spørgsmål: Hvad skal man gøre i tilfælde af et togstrejke?

Hvad skal jeg gøre, hvis mit originale tog er aflyst?

Tjek jernbaneselskabets hjemmeside for alternative togplaner eller kontakt den jernbaneagent, du købte billetten af. Oftest er togforbindelsen nedsat, så du kan enten tage et tidligere eller senere tog. Denne måde, du rejser stadig med tog, hvilket er hurtigt og mest behageligt i forhold til at tage bussen eller leje en bil.

Hvad skal du gøre, hvis du ankommer til togstationen og får at vide om togaflysningen?

Hvis du ankommer til togstationen og indser, at toget er aflyst, tjek først hvornår næste tog er. Hvis den foreslåede togplan er utilstrækkelig, og du kan komme for sent til din destination, du kan overveje at tage en taxa. Du kan få refunderet din togbillet ved at kontakte banegårdens kontor eller online, hvis du har bestilt togbilletten online.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

What To Do In Case Of A Train Strike?

 

Kan jeg få refunderet min togbillet i tilfælde af togstrejke?

I tilfælde af togstrejke, du kan få refunderet din togbillet efter dit originale togs afgangstid. Med andre ord, du kan ikke anmode om refusion før din oprindelige rejsetid. Imidlertid, du bør tjekke, når du booker togbilletten på jernbaneselskabets hjemmeside for deres tilbagebetalingspolitik i tilfælde af togstrejker, forsinkelser, og aflysninger.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

Forberedelse til en ferie kræver mere end at vælge dato og bestille flyrejser, indkvartering, og en togbillet. En fantastisk rejse begynder med at finde de bedste togbilletter. Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at forberede en togtur, find de bedste togbilletter til de bedste priser, og guide dig gennem togrejsen.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "Hvad skal man gøre i tilfælde af et togstrejke i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst eller give os kredit med et link til dette blogindlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/what-to-do-train-strike-europe/ – (Rul lidt ned for at se Koden)