Wacan Maca: 5 menit
(Paling Keri Dianyari On: 21/10/2022)

Sawise ngrancang vacation ing Eropah kanggo sasi, bab awon sing bisa kelakon telat lan, ing skenario paling awon, pembatalan lelungan. Sepur mogok, bandara overcrowd, lan sepur lan penerbangan sing dibatalake kadhangkala kedadeyan ing industri pariwisata. Kene ing artikel iki, we will advise on what to do in case of a train strike in Europe and the United Kingdom.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

Sepur Serangan Ing Eropah & UK:

Nganti saiki, 2022 bakal dielingi minangka taun industri perjalanan berkembang amarga Covid-19 santai, nanging banjur tansah ana sawetara serangan amarga kakehan ing industri iki. Ing Juli 2022, diumumake yen buruh lan staf rel padha mogok kanggo pisanan ing 25 taun. Akibate, iki kena pengaruh Eurostar, sepur Intercity, metro ing, layanan bis, lan lalu lintas ing saindhenging Britain.

Nanging, Inggris ora piyambak ing lam iki. Buruh sepur ing Walanda, lan Italia protes ing Agustus lan September 2022. Mangkono, sepur regional saka Amsterdam kanggo Rotterdam, Milan, lan sepur regional liyane ngaso layanan antarane 1 dina kanggo 3 dina.

 

Apa Ana Sepur Serangan Ing Eropah?

Alasan kanggo serangan Sepur ing Eropah beda-beda. Nanging, alasan utama mogok sepur yaiku upah sing murah, panganiaya marang staf rel, inflasi, lan mundhak biaya urip. Tuladhane, Sepur serangan dumadi ing Italia amarga panganiaya marang staf, dadi buruh rel njaluk pangayoman keamanan tambahan. Ing tangan liyane, inflasi ana alesan utama kanggo serangan Sepur tengen UK lan Skotlandia.

 

Tetep Dianyari

Iku gampang kanggo lali bab kabeh ing vacation, lan mriksa kabar ora ana ing rencana liburan sapa wae. Nanging, njaga kuping, ngobrol karo warga, utawa malah karo turis liyane bisa banget mbiyantu lan informatif. Saliyane. mriksa warta lokal online ing panggonan lelungan bisa nyimpen kuwatir, lan owah-owahan sing ora dikarepke ing itinerary sampeyan.

Kayata, rel nasional wis dikirim woro-woro ing website bab tumindak industri. Tanggal mogok tartamtu kadhaptar kanthi pedoman kanggo penumpang. dadi, mriksa warta bisa muter bagean gedhe nalika planning trip Eropah.

Frankfurt kanggo Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

 

Booking Tiket Train: Maca Cetakan Cilik

Pesenan tiket sepur wis tau wis luwih gampang. Salajengipun, dina iki sampeyan pesen tiket sepur online lan ora perlu nyetak, nyedhiyakake e-tiket ing ponsel nalika munggah ing sepur cukup. Nanging, paling wong ora keganggu maca kabijakan railway utawa print cilik sadurunge ngrampungake pesenan. Kanthi cara iki, penumpang gampang kantun instruksi khusus bab owah-owahan jadwal, telat, lan ing kahanan nemen - Sepur serangan.

Saliyane, yen sampeyan ngetung takon ing stasiun sepur, banjur sampeyan bisa uga kaget. Kadhangkala staf stasiun gabung karo buruh rel minangka protes, mangkono, kantor tiket uga nutup kanggo serangan. Mulane, sampeyan kudu tansah maca print cilik nalika pesen tiket lan ing woro-woro tanggal mogok online.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Train strikes in Europe and UK

 

Unduh Aplikasi Traveling

Ngundhuh app migunani sadurunge lelungan wis dadi salah siji saka iku penting kanggo nindakake trip Fantastic. Simpen A Train app ing ponsel sampeyan nggawe lelungan kanthi sepur dadi paling aman lan nyaman. Aplikasi kasebut mbantu sampeyan entuk tiket paling apik kanthi tarif paling apik lan tetep dianyari ing perjalanan sampeyan.

Sing paling apik babagan aplikasi yaiku sampeyan bakal nampa nganyari langsung babagan perjalanan sepur ing ngendi wae. Kayata, yen ana wektu tundha utawa owah-owahan wektu budhal sepur, sampeyan nampa kabar, kang utamané migunani ing cilik saka serangan Sepur ing Eropah.

 

FAQ: Apa sing kudu ditindakake yen ana mogok sepur?

Apa sing kudu ditindakake yen sepur asliku dibatalake?

Priksa situs web perusahaan rel kanggo jadwal sepur alternatif utawa hubungi agen Rail sing sampeyan tuku tiket. Paling asring layanan sepur suda, supaya sampeyan bisa njupuk sepur sadurungé utawa mengko. Kanthi cara iki, sampeyan isih lelungan nganggo sepur, sing cepet lan paling nyaman dibandhingake karo numpak bis utawa nyewa mobil.

Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan teka ing stasiun sepur lan ngerti babagan pembatalan sepur?

Yen sampeyan tekan stasiun sepur lan ngerti yen sepur kasebut dibatalake, mriksa pisanan nalika Sepur sabanjuré. Yen jadwal sepur sing diusulake ora cukup, lan sampeyan bisa uga telat menyang tujuan sampeyan, sampeyan bisa nimbang njupuk taksi. Sampeyan bisa nampa mbalekaken tiket sepur kanthi ngubungi kantor stasiun sepur utawa online yen sampeyan pesen tiket sepur online.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

What To Do In Case Of A Train Strike?

 

Apa aku bisa nampa mbalekaken tiket sepur yen ana mogok sepur?

Ing kasus mogok sepur, sampeyan bisa nampa mbalekaken kanggo tiket Sepur sawise wektu departure saka Sepur asli. Ing tembung liyane, sampeyan ora bisa njaluk mbalekaken sadurunge wektu lelungan asli. Nanging, sampeyan kudu mriksa nalika pesen tiket sepur ing situs web perusahaan sepur kanggo kabijakan mbalekaken yen ana serangan sepur, telat, lan pembatalan.

Interlaken kanggo Zurich Trains

Lucerne kanggo Zurich Trains

Bern kanggo Zurich Trains

Geneva kanggo Zurich Trains

 

Nyiyapake kanggo preian mbutuhake luwih saka milih tanggal lan pesenan penerbangan, panginepan, lan tiket sepur. A lelampahan Great wiwit karo nemokake karcis sepur paling. Kita ing Simpen A Train bakal remen kanggo mbantu nyiapake kanggo trip Sepur, golek karcis sepur paling apik ing prices paling, lan nuntun sampeyan liwat lelampahan Sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin nampilake kiriman blog kita "Apa sing kudu ditindakake ing kasus Strike Sepur Ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan bisa njupuk foto lan teks utawa menehi kredit karo link menyang kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fen%2Fwhat-to-do-train-strike-europe%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)