Order A Train Ticket SAIKI

Harga Tiket Sepur SBB Murah lan Rute Plancongan

Ing kene sampeyan bisa nemokake kabeh informasi babagan Tiket karcis SBB murah lan Rega lelungan SBB lan mupangat.

 

Topik:1. SBB dening Sorotan Sepur
2. Babagan SBB3. Wawasan Paling Top Kanggo Entuk Tiket SBB Sepur sing Murah
4. Sepira regane tiket SBB5. Rute Wisata: Napa becike numpak sepur SBB, lan ora lelungan nganggo kapal terbang
6. Apa bedane antara Standard, Dina Liwat, lan Supersaver ing SBB7. Apa ana langganan SBB
8. Suwene sadurunge budhal SBB teka9. Apa jadwal sepur SBB
10. Stasiun sepur endi sing dilayani dening SBB11. FAQ SBB

 

SBB dening Sorotan Sepur

  • ing Railway Federal Swiss, Sbb, yaiku perusahaan kereta api nasional sing beroperasi ing Swiss.
    • Sepur SBB ditingkat ing ndhuwur sistem rel nasional ing Eropa, lan ing 2017 ditingkat kaping pisanan amarga kualitas layanane, peringkat keamanan, lan indeks kinerja.
    • 25 yuta penumpang lelungan kanthi SBB saben dina saben dinane.
    • Layanan sepur SBB minangka salah sawijining layanan sepur sing paling tepat waktu ing jagad, karo kurang saka 3 menit tundha rata-rata.
    • Terowongan sepur SBB paling dawa, trowongan Gotthard Base, ing Swiss Alps, langkah-langkah 57.1 kilometer lan nyetel rekor donya.
    • SBB duwe 3 basa resmi: German, French, lan Italia. Mulane, Stasiun sepur SBB dijenengi lan ditandhani sesuai karo lokalitas: jeneng lan tandha stasiun ing kutha dwibasa ana ing basa lokal, lan kenapa sampeyan bisa ndeleng jenenge kadang kaya iki SBB CFF FFS.

Babagan SBB

SBB minangka layanan sepur Swiss sing dadi salah sawijining layanan paling apik ing saindenging jagad.

Perusahaan kereta api SBB Swiss nasional beroperasi ing saindenging Swiss, karo 798 stasiun sepur, lan 721 tiket tiket Sepur. Perusahaan sepur SBB duweke negara wiwit tanggal 1 Januari, 1999, tegese negara federal nyekel 100% saka saham.

 

Sepur ing salju

menyang Simpen Halaman Utama Sepur utawa gunakake widget iki kanggo nelusuri olahraga tiket kanggo SBB

Simpen App Sepur iPhone

Simpen App Sepur Android

 

Simpen A Train

Asal

panggonan

Tanggal budhal

Tanggal Tanggal (Opsional)

Diwasa (26-59):

Muda (0-25):

Senior (60+):


 

Wawasan Paling Top Kanggo Entuk Tiket SBB Sepur sing Murah

Panggil 1: Goleki tiket SBB sampeyan sakdurunge

Tiket karcis SBB kasedhiya online nganti 60 dina sadurunge tanggal lelungan. Nalika sampeyan pesen tiket sepur sadurunge, sampeyan entuk tiket paling murah lan tiket sepur SBB sing murah paling winates. Salajengipun, Harga tiket sepur SBB saya rame nalika dina plancongan saya cedhak, saengga supados ngirit dhuwit ing tuku tiket tiket sepur SBB sampeyan, karcis sepur sampeyan sadurunge. Kanggo ngirit dhuwit tiket tiket SBB, tuku tiket awal.

Panggil 2: Lelungan kanthi SBB sajrone wektu sing ora resmi

Tiket karcis SBB yaiku luwih murah ing periode puncak, ing awal minggu, lan awan. Sampeyan bisa manawa sampeyan bakal entuk karcis sepur murah ing minggu. Dina Selasa, Rebo, lan Kamis, Tiket karcis SBB paling irit. Amarga volume saka lelungan bisnis komuter kerja esuk lan sore, tiket Sepur rego luwih akeh. Mangkono, luwih murah yen plancongan nalika awan nganti sore. Akhir minggu minangka wektu puncak liyane kanggo sepur, mligi dina Jumuah lan dina Setu. Harga tiket sepur SBB uga saya mundhak preinan umum lan preinan sekolah.

Panggil 3: Pesen tiket sampeyan kanggo SBB nalika sampeyan yakin babagan jadwal perjalanan

Sepur SBB ing dhuwur dikarepake, lan karo mung 2 perusahaan sepur liyane minangka kompetisi, saiki dheweke tetep dadi pilihan utama kanggo sepur ing Swiss. Dheweke bisa nyetel watesan tiket sepur kaya sing duwe sing nglarang ijol-ijolan tiket utawa mbalekke kajaba iku jinis tiket. Sanajan isih ana situs web sing bisa adol tiket sampeyan menyang wong liya, SBB ora ngidini adol tiket liya. Kepiye carane mbantu ngirit dhuwit? Ndhaptar tiket mung nalika sampeyan yakin jadwal sampeyan bakal nylametake saka tiket kaping pindho amarga ana sing teka lan sampeyan ora bisa nggunakake tiket asli.

Panggil 4: Tuku tiket SBB ing Save A Train

Simpen Sepur paling gedhe, paling, lan tawaran sing paling murah kanggo karéta api ing Eropa. Hubungane karo akeh operator sepur, sumber tiket karéta, lan kawruh babagan algoritma teknologi menehi kita akses menyang tawaran tiket karéta paling murah. Kita ora mung nawakake penawaran tiket kereta murah kanggo SBB dhewe; kita nyedhiyakake padha kanggo alternatif liyane menyang SBB.

Rega Sepur Lyon nganti Basel

Rega Sepur Zurich nganti Basel

Paris nganti Rego Sepur Basel

Rega Sepur Lucerne nganti Basel

 

Sepur SBB ing Swiss

 

Sepira regane tiket SBB?

Tiket SBB diwiwiti saka € 12,50 nganti € 125 kanggo lelungan sepur siji. ing rega tiket sepur SBB gumantung karo jinis tiket apa, panggonan, lan nalika sampeyan milih plancongan:

Tiket siji-arahPerjalanan bunder
Standar€ 12,50 – € 35€ 28 – 55 €
Kelas Pertama€ 50 – € 95€ 50 – € 125

 

Rute Wisata: Napa becike numpak sepur SBB, lan ora lelungan nganggo kapal terbang

1) Sampeyan Tekan ing Pusat Kutha. Iki minangka salah sawijining kauntungan sepur SBB yen dibandhingake karo pesawat. Sepur SBB lan kabeh lelungan sepur liyane saka ngendi wae ing kutha nganti tengah kutha sabanjure, ora preduli yen a cadangan alam utawa desa. Ngirit wektu lan biaya taksi saka bandara menyang pusat kutha. Kanthi sepur mandheg, luwih gampang tekan ing ngendi wae ing kutha sing dituju. Ora masalah apa sing sampeyan lakokake, Geneva, basel, Zermatt, utawa Zurich, halte pusat kutha minangka kauntungan utama sepur SBB!

2) Plancongan nganggo pesawat mbutuhake sampeyan ing bandara paling ora sawetara jam sadurunge jam penerbangan. Sampeyan kudu mriksa keamanan sadurunge diidini mlebu pesawat. Kanthi sepur SBB, sampeyan mung kudu ing stasiun kurang saka sak jam sadurunge lan kadang malah kurang. Yen sampeyan uga mikirake wektu sampeyan mbutuhake plancongan saka bandara menyang pusat kutha, sampeyan bakal ngerti manawa sepur SBB luwih apik tinimbang total travel time.

3) Ing permukaan, regane tiket sepur SBB kayane luwih larang tinimbang tiket udara anggaran. Nanging, yen mbandhingake kabeh biaya sing melu, Tiket karcis SBB duwe tawaran rega sing luwih apik. Kanthi biaya liyane kayata ragad bagasi sing ora kudu mbayar sepur, lelungan karo SBB iku sing paling apik.

4) Sepur ramah lingkungan. Ing bandingaken ing antarane sepur lan pesawat, sepur mesthi metu ing ndhuwur. Pesawat mabur banget ngregeti bumi kanthi kadar karbon lan co2 sing dhuwur. Sepur ing panggunaan mbandhingake luwih kurang tilas Carbon tinimbang pesawat.

Rega Sepur Chur nganti Thusis

 

Apa bedane antara Standard, Dina Liwat, Saver Day Pass, lan Supersaver ing SBB?

SBB duwe macem-macem jinis tiket kanggo macem-macem anggaran lan jinis lelungan: apa bisnis utawa luang. Sampeyan bisa yakin manawa salah sawijining tiket kasebut cocog karo sampeyan.

Tiket SBB Standar:

ing Tiket SBB Standar tiket paling fleksibel kanggo kabeh tiket SBB. Tiket karcis iki kanggo titik-titik 1 cara utawa puteran. Ing tembung liyane, tiket standar SBB yaiku kertu travel klasik. paling Jahwéh, karcis sepur iki sah kanggo sedina muput sing sampeyan pilih nalika tuku, lan nganti 5 aku dina sabanjure. Saliyane, sampeyan bisa tuku tiket titik-kanggo-titik SBB kanggo kelas 1 lan 2. Keuntungan liyane saka karcis point-to-point yaiku bocah nganti umur 6 lelungan gratis. Ing tembung liyane, sampeyan bisa lelungan ing endi wae sing dikarepake lan ing kelas apa wae, ing perjalanan sampeyan saka A menyang B.

 

 

SBB Day Pass lan Saver Day Pass Tiket:

Kanthi kertu lelungan Saver Day Pass, sampeyan bisa mbayar mung € 27 saben perjalanan. Tiket Day Pass mung kasedhiya yen sampeyan entuk luwih dhisik, dheweke ora kasedhiya ing stasiun sepur, minangka awal minangka 60 dina sadurunge tanggal budhal. Sampeyan uga bisa pesen tiket tiket jenis iki sedina sadurunge lelungan. Menapa malih, tiket Saver Day Pass bener kanggo kapal, bus, utawa lelungan trem.

SBB Supersaver Tiket:

Kelas tiket iki ora fleksibel kaya karcis Sepur Standar SBB, nanging luwih murah tinimbang karcis sepur liyane. Tiket Supersaver SBB kasedhiya nganti 70% diskon tiket standar. Beda karo tiket kareta standar, jinis tiket nawakake tarif paling murah ing lelungan tartamtu saka A nganti B. Makna, sampeyan ora bisa mlumpat lan mateni ing stasiun apa wae, kajaba ing stasiun sing wis dipesen.

Kertu perjalanan Day Pass menehi keluwesan nalika lelungan. Ing tembung liyane, sampeyan bisa lelungan kapan pengin, ing dina tanggal budhal.

Interlaken menyang rega Sepur Zurich

Rega Sepur Lucerne nganti Zurich

Bern nganti Sepur Zurich

Rega Sepur Jenewa nganti Zurich

 

Apa ana langganan SBB?

Mung warga lokal sing bisa tuku kertu lelungan GA, kang Sejatine siji kertu kanggo kabeh. Kertu travel GA bener digunakake kabeh transportasi umum ing Swiss.

Sampeyan bisa tuku ing:

– Kaunter tiket SBB.

– Ing layanan pelanggan lokal SBB 848 44 66 88

– Saka staf ing sepur lan bis SBB.

Familia GA Travelcard

Bocah-bocah lan bocah enom nganti tuwa 16 lan wong tuwane bisa seneng diskon ing kertu travel Familia GA. Kertu iki kasedhiya yen paling ora siji anggota kulawarga duwe kertu plancongan SBB iki.

Kabeh sing duwe Familia GA seneng nyuda rega kanggo kertu lelungan GA liyane. Saliyane, kulawarga bisa mutusake apa dheweke kepengin tuku Familia GA kanggo kelas 1 utawa 2.

Seven25 Travelcard

Nalika sampeyan 25 iku kabeh babagan seneng-seneng, lan saiki kanthi kertu pitu, sampeyan bisa lelungan tanpa wates saka 7 pm. Makna, Kertu travel iki valid ing antarane 7 pm iku 5 iki. dadi, kepiye cara kerjane? Pitung taun 2525 wis dimuat ing kertu perjalanan Swiss Pass lan sampeyan bisa nggunakake kanggo mandheg.

Basel nganti Rega Sepur Interlaken

Rega Sepur Jenewa nganti Zermatt

Bern nganti Sepur Zermatt

Rega Sepur Lucerne nganti Zermatt

 

Perjalanan Sepur SBB ing Swiss

 

Suwene sadurunge budhal SBB teka?

Kanggo entuk SBB lan tepat wektu, Railway nyaranake sampeyan tekan paling ora 1 jam sadurunge Sepur SBB sampeyan mangkat. Kita ing Save A Train amarga plancong akeh ing sepur SBB, nyaranake teka malah 30 menit ing ngarep, dadi sampeyan ora prelu buru-buru liwat stasiun sepur sing gedhe kanggo nyekel sepur. Saliyane, sak jam iku cukup wektu kanggo nikmati toko lan kios panganan lan entuk barang-barang sing sampeyan butuhake trip Sepur dadi lancar sabisa.

 

Apa jadwal sepur SBB?

Sampeyan bisa ngerteni kanthi nyata ing homepage ing Simpen Sepur. Cukup ngetik lokasi saiki lan tujuan sing dikepengini, lan kita bakal nuduhake informasi sing dianyari kanggo jadwal sepur.

 

Stasiun sepur endi sing dilayani dening SBB?

Ana liwat 10 stasiun sing dilayani layanan sepur SBB.

Stasiun Zurich SBB yaiku Stasiun Zurich Central (Jeneng lokal yaiku Zurich HB). Iki stasiun sepur SBB paling gedhe ing Zurich lan dununge ana ing jantung Zurich, near Kali Limmat.

Bern minangka ibukutha Swiss lan stasiun sepur paling cedhak karo Universitas Bern ing Kuartal Langgasse.

Ing Jenewa Saiki Sepur SBB mangkat lan tekan Stasiun Pusat Jenewa, ing tengah kutha.

basel Stasiun SBB minangka stasiun wates paling gedhe ing Eropa. Iki tegese Saka Swiss, sampeyan bisa lelungan menyang Jerman, France, Austria, lan Walanda kanthi layanan sepur SBB. paling Jahwéh, ana 50 toko lan restoran ing stasiun Basel, ing ngendi sampeyan bisa blanja kabeh sing dibutuhake kanggo plancongan. Kayata, sampeyan bisa tuku cemilan lan souvenir menit pungkasan. Saka stasiun Basel SBB, lan stasiun utama sing bisa dituju yaiku Frankfurt, Paris, lan Salzburg.

Basel nganti Rega Sepur Interlaken

Rega Sepur Jenewa nganti Zermatt

Bern nganti Sepur Zermatt

Rega Sepur Lucerne nganti Zermatt

 

FAQ SBB

Apa Bike Ditampa ing Papan Sepur SBB?

Sepeda diidini ing sepur SBB. Sampeyan bisa tuku tiket kanggo dheweke ing stasiun, lan ndhaptar sepedha minangka koper utawa nggawa menyang kreta minangka koper tangan.

Apa Bocah-bocah Bocah Free ing Sepur SBB?

Ya ing sawetara kasus, ngeterake bocah sing lelungan umur luwih saka enem taun gratis. Saliyane, bocah wiwit umur enem taun, lan nganti sing 16 lelungan ulang taun kanggo regane setengah.

Apa Pets Diijini ing Sepur SBB?

Ya, asu diidini anggere lelungan ing peti penumpang utawa van koper.

Apa tata cara asrama kanggo SBB?

Sampeyan paling ora kudu tekan stasiun 1 jam sadurunge wektu budhal sepur sampeyan, lan nuduhake ID menyang inspektur tiket kanggo verifikasi.

FAQ SBB sing Paling Disuwun – Apa aku bisa cadangan kursi sadurunge ing SBB?

sampeyan saget cadangan ing sepur a Aku ngertiing ing advance kanggo nganti 5 penumpang kanthi rega € 5 saben kursi. Nanging, leladen kudu miturut jeneng wong sing lagi lelungan.

Apa ana layanan Wi-Fi ing njero SBB?

Ya. Sampeyan bisa nyenengake free Wi-Fi layanan ing kabeh sepur SBB lan kabeh kelas lelungan nganti 60 menit.

 

Sepur ing salju salju

 

Yen sampeyan wis maca babagan iki, sampeyan ngerti kabeh sing perlu dingerteni babagan sepur SBB lan siyap tuku tiket kereta SBB Simpen A Train.

 

Kita duwe Tiket Sepur kanggo operator sepur iki:

Dhasar DSB

Dhasar DSB

Thalys sepur

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgium

sepur Intercity

Sepur Intercity

SJ Swedia Sepur

SJ Swedia

NS International Cross sepur

NS Internasional Walanda

OBB Austria logo

OBB Austria

TGV Lyria france menyang kereta api Swiss

SNCF TGV Lyria

Prancis nasional SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norwegia

NSB Vy Norwegia

Swiss Sbb sepur

SBB Swiss

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italia <> Prancis nyebrang sepur

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Jerman

Sepur wengi Eropa miturut garis wengi kutha

Trains wengi

Jerman Deutschebahn

Deutsche Bahn Jerman

Pejabat Republik Czech Mav operator sepur

Mav Czech

TGV Prancis Highspeed sepur

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

 

 

Apa sampeyan pengin nampilake kaca iki menyang situs sampeyan? Klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code), Utawa sampeyan bisa langsung link ing kaca iki.

© Copyright 2021 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda
Aja ninggal tanpa saiki - Njaluk Kupon lan News !