Red kartu za vlak SADA

Jeftine SBB željezničke karte i cijene putnih linija

Ovdje možete pronaći sve informacije o Jeftine karte za vlak SBB-a i SBB cijene putovanja i koristi.

 

Teme: 1. SBB vlakom Najvažnije
2. O SBB-u 3. Vrhunski uvidi kako biste dobili jeftinu voznu kartu za SBB
4. Koliko koštaju SBB karte 5. Putovi putovanja: Zašto je bolje ići SBB vlakovima, a ne putovati avionom
6. Koje su razlike između Standarda, Dnevna prolaznica, i Supersaver na SBB-u 7. Postoji li pretplata na SBB
8. Koliko treba prije dolaska SBB-a 9. Koji su vozni redovi SBB-a
10. Koje željezničke stanice opslužuje SBB 11. SBB FAQ

 

SBB vlakom Najvažnije

 • U Švicarske savezne željeznice, SBB, je nacionalna željeznička tvrtka koja posluje u Švicarskoj.
  • SBB vlakovi svrstani su u vrh nacionalnih željezničkih sustava u Europi, i u 2017 je na prvom mjestu po kvaliteti usluge, sigurnosni poredak, i indeks izvedbe.
  • 25 milijun putnika dnevno putuje SBB-om.
  • SBB usluga vlakova jedna je od najtočnijih usluga vlakova na svijetu, s manje od 3 minuta kašnjenja u prosjeku.
  • Najduži tunel vlaka SBB, tunel Gotthard Base, u Švicarske Alpe, mjere 57.1 kilometara i postavlja svjetski rekord.
  • SBB je 3 službeni jezici: njemački, francuski, i talijanski. Stoga, SBB željezničke stanice imenovane su i označene u skladu s mjestom: Imena i znakovi stanica u dvojezičnim gradovima su na oba lokalna jezika, i zašto ime možete vidjeti ponekad ovako SBB CFF FFS.

O SBB-u

SBB je švicarska usluga vlakova koja je jedna od najboljih na svijetu.

Švicarska nacionalna željeznička kompanija SBB posluje u cijeloj Švicarskoj, s 798 željezničke stanice, i 721 prodajna mjesta za karte za vlak. Željeznička kompanija SBB u državnom je vlasništvu od 1. siječnja, 1999, što znači da savezna država drži 100% dionica.

 

Sbb train in the snow

Ići Spremi početnu stranicu vlaka ili koristite ovaj widget za pretraživanje trenira karte za SBB

Spremi aplikaciju za vlak iPhonea

Spremi aplikaciju za vlak Android

 

Spremi vlak

Podrijetlo

Odredište

Datum polaska

Datum povratka (neobavezan)

Odrasla osoba (26-59):

mladež (0-25):

Stariji (60+):


 

Vrhunski uvidi kako biste dobili jeftinu voznu kartu za SBB

Broj 1: Nabavite SBB karte unaprijed koliko god možete

SBB karte za vlak dostupni su na mreži do 60 dana prije datuma putovanja. Kada unaprijed naručite karte za vlak, dobivate najjeftinije karte, a najjeftinije SBB karte za vlak vrlo su ograničene. Nadalje, Cijene karata za SBB-ove vlakove rastu kako se dan putovanja bliži, pa kako bi uštedite novac na kupnji voznih karata za SBB, unaprijed nabavite karte za vlak. Da biste uštedjeli novac na voznim kartama SBB-a, kupiti karte ranije.

Broj 2: Putujte SBB-om tijekom razdoblja izvan sezone

SBB karte za vlak su jeftiniji u razdobljima izvan vrhunca, početkom tjedna, a danju. Možete biti sigurni da ćete dobiti jeftinije karte za vlak u roku od tjedan dana. U utorak, srijeda, i četvrtak, SBB karte za vlak su najekonomičnije. Zbog volumena poslovne putnike putujući na posao ujutro i navečer, karte za vlak koštaju više. Tako, daleko je jeftinije putovati bilo kad između podneva i večeri. Vikendi su još jedno vrhunsko razdoblje za vlakove, posebno petkom i subotom. Cijene voznih karata za SBB također se povećavaju državni praznici i školski praznici.

Broj 3: Naručite karte za SBB kada budete sigurni u svoj raspored putovanja

SBB vlakovi su u velikoj potražnji, i sa samo 2 ostale željezničke tvrtke kao konkurencija, trenutno ostaju najbolji izbor za vlakove u Švicarskoj. Mogu si priuštiti postavljanje ograničenja karata za vlakove poput one koja zabranjuje razmjenu karata ili povrat poreza, osim ako to nije karta vrste poslovanja.. Iako još uvijek postoje web stranice na kojima možete prodati karte polovnim ljudima, SBB ne dopušta prodaju polovnih karata. Kako vam ovo pomaže uštedjeti novac? Naručite svoju kartu samo kad ste sigurni da će vaš raspored uštedjeti od rezervacije jedne karte dva puta, jer se nešto pojavilo i niste mogli koristiti originalnu kartu.

Broj 4: Kupite svoje SBB karte na Save A Train

Spremi vlak ima najveće, najbolji, i najjeftinije ponude za željezničke karte u Europi. Naša je veza s mnogim željezničkim operaterima, izvori vlakovnih karata, a naše znanje algoritama tehnologije omogućava nam pristup najjeftinijim ponudama vlakova. Ne nudimo samo jeftine ponude za željezničke karte samo za SBB; pružamo isto i za druge alternative SBB-u.

Cijene vlakova od Lyona do Basela

Cijene vlakova od Züricha do Basela

Cijene vlakova od Pariza do Basela

Cijene vlakova od Lucerna do Basela

 

SBB Train in Switzerland

 

Koliko koštaju SBB karte?

SBB karte počinju od 12,50 EUR do 125 EUR za jedno putovanje vlakom. U cijena karte za vlak SBB-a ovisi o vrsti karte, odredište, i kad odlučite putovati:

Jednosmjerna karta Povratno putovanje
Standard 12,50 € – 35 € 28 € – 55 €
Prvi razred 50 € – 95 € 50 € – 125 eura

 

Putovi putovanja: Zašto je bolje ići SBB vlakovima, a ne putovati avionom

1) Dolazite u Središte grada. To je jedna prednost SBB vlakova u odnosu na avione. SBB vlakovi i sve putovanje ostalim vlakovima od bilo kojeg mjesta u gradu do središta sljedećeg grada, nije važno je li rezervat prirode ili selo. To vam štedi vrijeme i troškove taksija od zračne luke do centra grada. S zaustavljanjem vlaka, lakše je doći bilo gdje u gradu u koji idete. Nije važno odakle putujete, Ženeva, Bazel, Zermatt, ili Zürichu, Stajališta u središtu grada glavna su prednost SBB vlakova!

2) Da biste putovali zrakoplovima, morate biti u zračnoj luci najmanje nekoliko sati prije vremena leta. Prije ulaska u avion morate proći sigurnosne provjere. S vlakovima SBB, jednostavno morate biti na stanici manje od sat vremena unaprijed, a ponekad i manje. Kad uzmete u obzir i vrijeme koje vam treba da putujete iz zračne luke u središte grada, shvatit ćete da su SBB-ovi vlakovi u ukupnom smislu bolji vrijeme putovanja.

3) Na površini, čini se da su cijene voznih karata SBB skuplje od proračunskih avio karata. Međutim, kada usporedite sve uključene troškove, SBB karte za vlak imaju povoljniju cijenu. Uz druge troškove, poput naknada za prtljagu, koje ne morate platiti u vlakovima, putujući SBB-om je najbolji.

4) Vlakovi su ekološki prihvatljivi. U usporedbi vlakova i aviona, vlakovi bi uvijek izlazili na vrh. Avioni jako zagađuju zemlju visokom razinom ugljika i CO2 koje oni ispuštaju. Vlakovi u usporedbi koriste mnogo manje ugljičnog otiska nego avioni.

Cijene vlakova Chur za Thusis

 

Koje su razlike između Standarda, Dnevna prolaznica, Dnevna propusnica za uštedu, i Supersaver na SBB-u?

SBB ima različite vrste karata za različite proračune i vrste putnika: bilo da se radi o poslu ili odmoru. Možete biti sigurni da bi vam jedna od ovih karata odgovarala.

Standardne SBB karte:

U Ulaznica SBB Standard je najfleksibilnija od svih SBB ulaznica. Ova karta za vlak služi od točke do točke 1 put ili kružna putovanja. Drugim riječima, SBB standardna karta klasična je putnička karta. Najvažnije, ova karta za vlak vrijedi cijeli dan koji ste odabrali u trenutku kupnje, i dok 5 sam sljedeći dan. U Dodatku, možete kupiti SBB point-to-point kartu za 1. i 2. razred. Još jedna velika prednost tih ulaznica od točke do točke je ta što djeca imaju dob 6 putovati besplatno. Drugim riječima, možete putovati bilo gdje želite i u bilo kojem razredu, na vašem putu od A do B.

 

 

SBB Day Pass i Saver Day Pass Ulaznice:

S putnom karticom Saver Day Pass, po putovanju možete platiti samo 27 €. Ulaznica za Day Pass dostupna je samo ako ih nabavite unaprijed, nisu dostupni na željezničkoj stanici, najranije 60 dana prije datuma vašeg odlaska. Ovu vrstu karte za vlak možete naručiti i dan prije putovanja. povrh toga, karta Saver Day Pass vrijedi za brodove, autobusi, ili vožnja tramvajem.

SBB Supersaver Ulaznice:

Ova klasa karata nije tako fleksibilna kao standardna vozna karta SBB, ali jeftiniji od ostalih karata za vlak. Ulaznica Supersaver SBB nudi do 70% popust na standardne karte. Za razliku od standardne karte za vlak, ova vrsta karte nudi najnižu cijenu za određeno putovanje od A do B. Značenje, ne možete uskočiti i isključiti se ni na jednoj stanici, osim na postajama koje ste unaprijed rezervirali.

Putna kartica Day Pass pruža vam fleksibilnost na datum putovanja. Drugim riječima, možete putovati kad god poželite, na dan datuma polaska.

Interlaken do Zuricha cijene vlakova

Cijene vlakova Luzern - Zürich

Cijene vlakova od Berna do Züricha

Cijene vlakova od Ženeve do Züricha

 

Postoji li pretplata na SBB?

Samo lokalni građani mogu kupiti GA putnu karticu, što je u osnovi jedna karta za sve. GA putnička kartica vrijedi na sav javni prijevoz u Švicarskoj.

Možete ga kupiti na:

– SBB brojači karata.

– U lokalnoj korisničkoj službi SBB 848 44 66 88

– Od osoblja u vlakovima i autobusima SBB-a.

Putna karta Familia GA

Djeca i mladi odrasli do starosti 16 a njihovi roditelji mogu uživati ​​u popustima na putničkoj kartici Familia GA. Ova je kartica dostupna ako barem jedan član obitelji ima ovu SBB putnu karticu.

Svi vlasnici Familia GA uživaju u znatno sniženim cijenama za ostale GA putne kartice. U Dodatku, obitelj može odlučiti želi li kupiti Familia GA za 1. ili 2. razred.

Putnička kartica Seven25

Kada si ti 25 sve je u zabavi, a sada s karticom od sedam25, možete putovati neograničeno od 7 poslijepodne. Značenje, Ova putnička karta vrijedi između 7 poslijepodne to 5 sam. Tako, kako radi? Sedam25 je učitan na vašu putničku karticu Swiss Pass i možete ga koristiti za bilo koje zaustavljanje.

Basel do Interlaken cijene vlakova

Cijene vlakova od Ženeve do Zermatta

Cijene vlakova od Berna do Zermatta

Cijene vlakova Luzern - Zermatt

 

SBB Train Travel in Switzerland

 

Koliko treba prije dolaska SBB-a?

Da uzmete svoj SBB i budete na vrijeme, željeznica preporučuje da stignete barem 1 sat vremena prije polaska vašeg vlaka SBB. Mi u Save A Train-u pošto smo puno putovali u SBB-ovim vlakovima, preporučiti dolazak čak 30 minuta unaprijed, tako da ne trebate juriti kroz ogromne željezničke stanice da biste uhvatili vlak. U Dodatku, sat je dovoljno vremena da uživate u trgovinama i štandovima s hranom i nabavite one predmete koji su vam potrebni izlet vlakom kako bi bio što glatkiji.

 

Koji su vozni redovi SBB-a?

To možete saznati u stvarnom vremenu na našoj početnoj stranici na Save A Train. Samo upišite svoju trenutnu lokaciju i željeno odredište, i pokazali bismo vam ažurirane informacije za vozne redove vlakova.

 

Koje željezničke stanice opslužuje SBB?

Gotovo je 10 stanice koje opslužuju željezničke službe SBB.

Stanica SBB u Zürichu je Zürich Central Station (Lokalni naziv je Zurich HB). Ovo je najveća željeznička stanica SBB u Zürichu i nalazi se u srcu Züricha, blizu Rijeka Limmat.

Bern je glavni grad Švicarske i najbliža željeznička stanica Sveučilištu Bern u četvrti Langgasse.

U Ženevi danas SBB vlakovi polaze i stižu sa Glavnog kolodvora u Ženevi, u središtu grada.

Bazel SBB stanica je najveća granična stanica u Europi. To će reći da je iz Švicarske, možete putovati u Njemačku, Francuska, Austrija, i Nizozemska sa vlakom SBB. Najvažnije, tamo su 50 trgovine i restorani u postaji Basel, gdje možete kupiti sve što vam treba za put. Na primjer, možete kupiti grickalice i last-minute suvenire. Sa stanice u Baselu SBB, a glavne stanice do kojih možete putovati su Frankfurt, Pariz, i Salzburg.

Basel do Interlaken cijene vlakova

Cijene vlakova od Ženeve do Zermatta

Cijene vlakova od Berna do Zermatta

Cijene vlakova Luzern - Zermatt

 

SBB FAQ

Dopuštaju li se bicikli na brodu? SBB Vlakovi?

U vlakovima SBB-a dozvoljeni su bicikli. Za njih možete kupiti kartu na kolodvoru, i registrirajte bicikl kao prtljagu ili ih nosite u vlak kao ručnu prtljagu.

Putuju li djeca besplatno vlakovima SBB?

Da u nekim slučajevima, praćena djeca mlađa od šest godina putuju besplatno. U Dodatku, djeca od šeste godine, a do njihovih 16 rođendansko putovanje u pola cijene.

Jesu li dozvoljeni kućni ljubimci u SBB vlakovima?

Da, psi su dopušteni sve dok putuju u putničkom sanduku ili kombiju za prtljagu.

Koji su postupci ukrcavanja za SBB?

Trebali biste stići barem na stanicu 1 sat prije vremena polaska vlaka, i pokazati inspektoru karte da ga provjeri.

Najtraženija pitanja o SBB-u – Mogu li unaprijed rezervirati mjesto na SBB-u?

Vas limenka pričuva u vlaku a Znamna unaprijed sve do 5 putnika po cijeni od 5 € po sjedištu. Međutim, rezervacija mora biti pod imenom osobe koja putuje.

Postoji li Wi-Fi usluga unutar SBB-a?

Da. Možete uživati Besplatno Wi-Fi usluga na svim SBB vlakovima i sve satove putovanja do 60 minuta.

 

Sbb train in heavy snow

 

Ako ste do sada pročitali, znate sve što trebate znati o svojim vlakovima SBB i spremni ste za kupnju karte za vlak SBB Spremi vlak.

 

Za ove željezničke prijevoznike imamo karte za željeznice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Međugradski vlakovi

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Holandija

OBB Austria logo

OBB Austrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railway

SBB Švicarska

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

produbljuje

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Njemačka

European night trains by city night line

noćni vlakovi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Njemačka

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia S.p.A.

eurail logo

Eurail

 

Želite li ugraditi ovu stranicu na svoju web lokaciju? Kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code), Ili jednostavno možete izravno povezati ovu stranicu.

Autorsko pravo © 2021 - Spremi vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne ostavljajte bez sadašnjosti - Uzmite kupon i vijesti !