Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 31/03/2021)

Frustracije i gubitak vremena u redovima čekiranja u zračnoj luci i gužvi u zračnoj luci previše su dobro poznati poslovne putnike. Bez obzira da li se ide na kratko Poslovno putovanje vlakom ili duži onaj koji će potrajati nekoliko sati ili dana, Vlak Poslovna putovanja često je jeftinije i brže od drugih oblika putovanja. Ali brzina i troškovi nisu jedini prednosti željezničkog putovanja. Pogledajte sve prednosti ispod.

 

Žena se smiješi dok radite vlak poslovna putovanja

Štedi novac:

Istraživanje otkriva da je najpopularniji poslovnu način putovanja je vlakom, protiv putovanja zraka i najam automobila. Vlak Poslovno putovanje je najbrži način prijevoza za više od polovice putovanja (jednom vrijeme prijave i dolaska u zrak su uzeti u obzir) i košta gotovo petinu cijena od letenja i trećinu vožnja do odredišta.

Poslovni putnici i kupci korporativnih putovanja imaju prilika za smanjenje putnih troškova još dalje i rezervirati ulaznice na način da čini putovanje kao prikladan kao moguće za putnika. Probati Online karte za vlak rezervacija s SaveATrain i planiranje unaprijed je najbolji način da biste dobili nevjerojatne ponude!

Rimini u Milano vlakova

Rim za Milano vlakova

Torino Milano vlakova

Venecija u Milano vlakova

 

Maksimizirajte svoje vrijeme kad trenirate poslovna putovanja:

Kada ti putovanja vlakom imat ćete mogućnost rezervirati Tablica sjedalo unaprijed što znači da možete nastaviti raditi dok ste na putovanju, maksimiziranje svoje vrijeme u uredu!

Bruxelles u Pariz vlakova

London Pariz vlakovi

Marseille u Pariz vlakova

Amsterdam u Pariz vlakova

 

kašnjenja:

Provjerite svoj najnoviji putovanje informacija online ili registrirajte za SMS obavijesti. Vi ćete biti obaviješteni o kašnjenja ili problema na putu prije odlaska za stanica.

Salerno u Firenci vlakova

Lecce u Firenci vlakova

Bari u Rim vlakova

Genova se Florence vlakova

 

Vlak Poslovna putovanja saloni:

Neke željezničke stanice nude poslovne klase salona gdje prioritetni korisnici mogu opustiti i WiFi pristup i radnim prostorijama. Dolaskom za svoje putovanje malo prerano? Iskoristite tih prostora da se neki rad dok čekate.

Köln u Amsterdam vlakova

London Amsterdam vlakova

Berlin u Amsterdam vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

 

 

WIFI:

Putovanje vlakom može ponuditi brojne prednosti temeljene na objektima poslovne putnike. Jedan primjer za to može uključiti u-stanicu i na željezničke Wi-Fi. To omogućuje putnicima da ostanu povezani dok ste u pokretu. Nešto što nije moguće ako putujete automobilom.

Schiphol u London vlakova

Rotterdam na London vlakova

Pariz za London vlakova

Bruxelles u London vlakova

 

Jedan od najboljih načina za početak pravog svoj vlak poslovnih putovanja je kupnjom svoje karte za vlak online pomoću Save-A-Train !

 

Želite li položiti ovaj post bloga na vašim stranicama, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-business-travel%2F%0A%3Flang%3Dhr - (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)