Red kartu za vlak SADA

Jeftine karte Eurostar za vlake i cijene putovanja

Ovdje možete pronaći sve informacije o Jeftine karte za vlak Eurostar i Eurostar cijene putovanja i koristi.

 

Teme: 1. Eurostar vlakom Najvažnije
2. O Eurostaru 3. Najbolje informacije o kupnji jeftine karte za Eurostar
4. Koliko koštaju Eurostar karte 5. Zašto je bolje uzeti vlak Eurostar, a ne putovati avionom
6. Koje su razlike između Standarda, Standardni premijer i poslovni premijer na Eurostaru 7. Postoji li pretplata na Eurostar
8. Koliko prije odlaska do dolaska 9. Koji su redovi vlakova Eurostara
10. Koje stanice opslužuje Eurostar 11. Česta pitanja o Eurostaru

 

Eurostar vlakom Najvažnije

  • Tvrtka Eurostar pokrenuta je 14. studenog 1994
  • Jedan od najbržih vlakova u Europi je Eurostar, Brzina kojom Eurostar stiže je 320km na sat
  • Tunel Eurostar Channel je 50.45 km duga ili 31.5 milja. To je ekvivalent 169 Eiffelovi tornjevi naslagani su jedan na drugi
  • 2h15 vremena putovanja između Pariza i Londona na brodu Eurostara
  • Kada putujete s Eurostarom iz Velike Britanije u Europu, imaš 1 sat vremena unatrag
  • Prelazak preko Tunela preko kanala traje 35 minuta

 

O Eurostaru

Eurostar brzi vlakovi usluga je koja povezuje zapadnu Europu s Londonom i Kentom u Velikoj Britaniji, Veze iz Europe su Pariz i Lille u Francuskoj, Brisel, i Antwerpen u Belgiji, Rotterdam i Amsterdam u Nizozemskoj. Također, možete doći vlakom iz Londona do Disneylanda Pariza (Željeznički kolodvor Marne La Vallee) I također sezonska odredišta u Francuskoj, kao što su Marseilles i Moutiers u francuskim Alpama. Svi vlakovi Eurostara prolaze kroz kanal preko tunela.

U Eurostar usluga vlaka vlakovi putuju do 320 km na sat na vlakovima velike brzine. Otkako je Eurostar počeo poslovati u 1994, izgrađene su nove linije u Belgiji i Velikoj Britaniji kako bi se smanjilo vrijeme putovanja između Eurostar odredišta. Dvostepeni projekt tunelskih željezničkih kanala završen je 14. studenog 2007, kada je londonski terminal Eurostara prebačen iz Waterloo International u London St Pancras International željeznička stanica.

 

Eurostar train

Ići Spremi početnu stranicu vlaka ili koristite ovaj widget za pretraživanje vlakovne karte za Eurostar

Spremi aplikaciju za vlak iPhonea

Spremi aplikaciju za vlak Android

 

Spremi vlak

Podrijetlo

Odredište

Datum polaska

Datum povratka (neobavezan)

Odrasla osoba (26-59):

mladež (0-25):

Stariji (60+):


 

Najbolje informacije o kupnji jeftine karte za Eurostar

Broj 1: Rezervirajte svoje karte Eurostar unaprijed što više možete

Karte za vlak Eurostar dostupni su između 3 mjeseci do 6 mjeseci prije polaska vlaka. Unaprijed rezervirajte karte za vlak, pripazite da nabavite najjeftinije karte, a najjeftinije karte za vlak Eurostar vrlo su ograničene. Eurostar vlakove cijene karata povećavaju se kad vam se bliži dan putovanja, pa kako bi uštedite novac na kupovini vlaka, naručiti što je više moguće unaprijed.

Broj 2: Putovanje Eurostarom u izvan sezone

Eurostar, cijene karata su jeftinije u vrijeme izvan šetnje, na početku tjedna, a danju. Sredinom tjedna putovanja vlakovima (utorak, Srijeda i četvrtak) često nudi najjeftinije cijene. Za najbolje cijene, ne uzimajte Eurostar u rano jutro i rano navečer tijekom tjedna (zbog mnogih poslovnih putnika), također izbjegavajte vožnju Eurostarom u petak i nedjelju navečer (povoljno za bijeg od vikenda), za vrijeme državnih praznika, a također i tijekom školskih praznika cijene Eurostar skyrocket.

Broj 3: Naručite svoje karte za Eurostar kad budete sigurni u svoj raspored putovanja

Eurostar usluga za vlakove je velika potražnja i trenutno, jedina željeznička tvrtka Eurostar vozi vlakove u tunelu La Manchea, stoga, nema konkurencije. Eurostar kao jedini željeznički prijevoznik na linijama između Engleske i zapadne Europe postavio je ograničenja vlakovnih karata. Moguće je zamijeniti samo karte za vlak Business Premier Type, ostale karte za vlak ne mogu se zamijeniti ili vratiti, ali postoje forumi na internetu gdje možete prodati svoje karte za vlak iz druge ruke. Tako, Spremi preporuku za vlak Eurostar putovanja je rezervirati kad budete sigurni u svoj plan putovanja.

Broj 4: Kupite karte Eurostar na "Save A Train"

Save A Train ima najveću ponudu voznih karata u Europi i širom svijeta, i zbog naše moći, pronalazimo najjeftinije karte Eurostar. Povezani smo s mnogim željezničkim operaterima i izvorima, a naši tehnološki algoritmi daju vam uvijek najjeftinije karte Eurostar, a ponekad i kombinacije drugih željezničkih prijevoznika do drugih odredišta. Također možemo pronaći alternative Eurostaru.

 

Vlak iz Amsterdama do Londona

Karte za Pariz do Londona

Karte za vlak do Berlina do Londona

Karte za vlak od Bruxellesa do Londona

 

Koliko koštaju Eurostar karte?

Cijene ulaznica mogu početi od 35 eura po vremenu promocije, ali u posljednjem trenutku mogu doseći 310 eura. Eurostar cijene ovise o klasi koju ste odabrali. Ovdje je sažetak tablica prosječnih cijena po razredu za London-Pariz / London-Bruxelles / Putovanja London-Amsterdam:

Jednosmjerna karta Povratno putovanje
Standard 35 € – 190 € 68 € – 380 €
Standardna Premier 96 € – 290 € 190 € – 490 €
poslovni Premier 310 € 600 €

 

Londonom za Bruxelles vlakom

London u Pariz vlakom

Lille vlakom u London

London do Amsterdama

 

Zašto je bolje uzeti vlak Eurostar, a ne putovati avionom?

1) Prednost Eurostar putovanja je što idete i stižete izravno u centar grada u bilo koji od gradova iz kojih putujete, to je nešto što je vlakovima vrlo jedinstveno, pa ako trenirate putovanje iz Pariza, Brisel, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Lille ili London to je glavna prednost za Eurostar. Kada je u pitanju Eurostar cijene, obično varira. Neke promocije omogućuju vam da nabavite jeftine karte Eurostara. Ali tijekom posljednjih dana prije odlaska, cijene su sve veće. Ako volite glatko putovanje, Eurostar je za vas!

2) Putovanje avionom ima sigurnosne postupke aerodroma, a to znači da morate biti barem 2 sati prije planiranog polaska, s Eurostarom trebaš biti pravedan 1 sat unaprijed. Također, trebate putovati na aerodrom iz središta grada. Dakle, ako računate cijelo vrijeme putovanja, Eurostar uvijek pobjeđuje u ukupnom vremenu putovanja.

3) Ponekad su cijene vlaka veće nego u avionu po nominalnoj vrijednosti karte, ali usporedba treba uključivati, koliko vas košta prijevoz bilo kojim prijevoznim sredstvom do aerodroma, osim u nekim slučajevima imate i slobodno vrijeme kada putovanja Eurostarom, i na kraju, s Eurostarom nemate naknade za prtljagu.

4) Zrakoplovi su jedan od razloga većeg zagađenja našeg planeta, na razini usporedbe, vlakovi su puno više ekološki prihvatljiv, i ako usporedite avion s putovanjem vlakom, putovanje vlakom je 20 puta manje zagađivač ugljika nego u zrakoplovima.

easyjet vs eurostar

 

Ulaznice za Luksemburg za London

Karte za Antwerpen i London

Karte za Rotterdam do London

Ulaznice za Lyon za London

 

Koje su razlike između Standarda, Standardna Premier, i Business Premier na Eurostaru?

Vlakovi Eurostar imaju nekoliko klasa usluga za svaki budžet, i bilo koju vrstu putnika, bez obzira jeste li poslovni putnik ili slobodnjak ili oboje 🙂

Standardne Eurostar ulaznice:

U Eurostar Standard karta je najjeftinija od svih dostupnih cijena prijevoza. Najbolje je rezervirati ovu kartu za vlak unaprijed, zbog Standardnih karata niska cijena – brzo se prodaju. Putnici koji imaju standardnu ​​kartu mogu uzeti 2 koferi + 1 ručna prtljaga besplatno. Putnici u standardnim Eurostar kartama mogu uživati ​​i besplatan WiFi i odabir sjedala. Standardne ulaznice se uglavnom ne vraćaju.

Ulaznice za Premier Standard Eurostar:

Ova klasa karata je skuplja od standardne vrste ulaznica Eurostar, the Ulaznica Premier Standard nudi dodatne usluge. Pored prednosti Standardnih karata o kojima smo gore pisali, Ulaznice za Premier Standard nude ljepša sjedala s više prostora za noge, širok izbor časopisa i novina dobiva se besplatno, a vama je posluženo lagano jelo i piće do vašeg mjesta na brodu Eurostara. Ulaznice Premier Standard mogu se izmijeniti uz naknadu ovisno o vašem odredištu.

Ulaznice za poslovne premijere Eurostar:

U Eurostar Business Premier ulaznica kupci mogu uživati ​​u svim prednostima koje smo gore napisali, ali i, putnici Eurostar Business Premier će imati koristi 3 torbe za prtljagu umjesto 2, luksuzni topli jelovnik koji je dizajnirao poznati chef Raymond Blanc, Putnici Business Premier mogu uživati ​​u salonu prije ukrcaja u vlak na putu za London ili iz Londona, dodatno samo posebna prijava 10 minuta i taksi rezervacija samo za njih. Najvažnije, ovaj tip karte Eurostar Business Premier Train omogućuje fleksibilna putovanja: možete izmijeniti i otkazati svoje putovanje, prije vašeg odlaska ili do 60 dana nakon vašeg odlaska, sve bez dodatnih naknada.

 

Postoji li pretplata na Eurostar?

Ne, i naprotiv, Eurostar je podržan samo od ulaznih karata, a ne podržava ga niti jedna putna karta, ali ako puno putujete Eurostarom, možete se pridružiti Eurostar Clubu, ovo je program vjernosti koji vam nudi prikupljanje bodova za putovanja vlakom kako biste ove točke iskoristili za ulaznice ili popuste. Zarađujete 1 bod za svaki £ 1 koji ste potrošili i ovi bodovi vam daju posebne povlastice:

– Iz 200 bodova: Dobijate Eurostar ulaznice po sniženim cijenama.

– Ako dobijete 500 bodova: možeš dobiti 1 nadogradnja usluge vlaka.

– A ako ste uspjeli doći 1,000 bodova: možete otkupiti 1,000 ukazuje na obilazak Eurostar u London bilo gdje u zapadnoj Europi.

 

Koliko prije odlaska do dolaska?

Da biste dobili svoj Eurostar i bili pravo na vrijeme, željeznica preporučuje da stignete barem 1 sat vremena prije nego što vaš vlak Eurostar krene. Mi u Save A Train budući da smo puno putovali Eurostarovim vlakovima smatramo da je ovo dovoljno vremena i ako red na kontroli putovnica neće biti dug, također možete uživati ​​u trgovinama i nabaviti one stvari koje su vam potrebne za izlet vlakom kako bi bio što glatkiji.

 

London - Marseilles Vlakovi

London - Moutiers Vlakovi

Haag za London vlakova

Vlak iz Londona u Bourg Saint Maurice

 

Koji su redovi vlakova Eurostara?

Ovo je teško pitanje i pitanje na koje Save A Train može odgovoriti u stvarnom vremenu, idi na našu početnu stranicu i upiši svoje porijeklo i odredište, a možete pronaći najpreciznije Rasporedi vlakova Eurostara tamo su, Postoje vlakovi iz 7 ujutro do 9 uvečer na bilo koju Eurostar rutu i na najzauzetije rute poput Pariza do Londona ili Londona do Pariza, imate vlakove Eurostar koji voze svaki sat i pol sata, samo morate odabrati pravu Eurostar kartu koja je u skladu s vašim rasporedom putovanja.

 

Vlak iz Londona za Antwerpen

Vlak iz Londona do Rotterdama

Vlak iz Disneylanda Marne-la-Vallee do Londona

Vlak iz Londona za Lille

 

Koje stanice opslužuje Eurostar?

Naziv je pariške željezničke stanice za Eurostar Paris Gare du Nord, željeznička stanica nalazi se u 10. okrugu Pariza, koji je +-30 minuta hoda od katedrale Notre Dame. Da uzmem Eurostar, morate ući u stanicu i ići gore 1 kat u Gare du Nord pomoću eskalatora smještenih na sredini stanice.

U Parizu Disneyland, Eurostar stiže na kolodvor Marne La Vallee Chessy, koja se nalazi 5 nekoliko minuta hoda od odmarališta Disneyland i hotela u Disneylandu. Unutar stanice je lijevo spremište za prtljagu i možete ići uživati ​​u parku bez brige o svom dragocjenom teretu.

U Londonu, Danas Eurostarovi vlakovi polaze i dolaze St. Pancras International Station, smješten sjeverno od središta grada Londona. Prije 2007, Eurostarovi vlakovi nekada su stizali na stanicu Waterloo u Londonu.

U Bruxelles Midi-Zuid (Bruxelles jug) stanica nalazi se u sredini Bruxellesa, ali budite sigurni da razumijete da vam treba Bruxelles Midi-Zuid a ne središnji kolodvor Bruxelles, Željeznički kolodvor Bruxelles Midi-Zuid ima 22 vlakove platforme, a blagajna Eurostara nalazi se u blizini perona 8. Avionska karta Eurostar omogućava vam da slobodno putujete između Brussels Midi Zuida i Brussels Central.

Amsterdam Central (Glavni kolodvor u Amsterdamu) nalazi se u centru grada Amsterdama tik uz rijeku, kad napustite željezničku stanicu, vidite Amsterdamsku glavnu ulicu prepunu atrakcija poput Madame Tussauds, a ne odande ni četvrti Crvenih svjetala. Kao i na mnogim velikim željezničkim stanicama u Europi, imate skladišta za prtljagu koja se otvaraju rano i zatvaraju kasno ako ih želite samo posjetiti 1 dan ili prije nego što se možete prijaviti u svom hotelu.

U Lilleu, imaš 2 željezničke stanice nedaleko jedna od druge, ali morate se sjetiti Eurostar terminal u Lilleu, je Lille Europa a ne Lille Flandres, ali čak i ako vam ovo olakša pogrešku, željezničke stanice su 5 minuta udaljene jedna od druge.

Središnja stanica Antwerp je mjesto gdje se ukrcavate na Eurostar u Antwerpenu, drugom po veličini gradu u Belgiji, Ako putujete iz Antwerpena, preporučujemo da zapravo dođete na željezničku stanicu duže od preporučene 1 sat prije odlaska jer ovo željeznička stanica osvojila je nagrade za odlikovanje i arhitekture i ima 5 podova i tako je lijepo ploviti po njoj.

Kada putujete iz i u Rotterdam, vi ćete koristiti Centralni kolodvor Rotterdam ili u svom nizozemskom imenu Rotterdam Central, ovaj je željeznički kolodvor izgrađen poput malog trgovačkog centra iznutra i izvana, tako da možete uživati ​​u lijepoj kupovini prije i poslije Eurostar putovanje.

 

Česta pitanja o Eurostaru

Što bih trebao ponijeti sa sobom na Eurostar?

Dovođenje sebe na putovanje Eurostarom je neophodno, ali povrh svega, trebali biste imati sa sobom putni dokument Eurostar, još jedna must-have je putovnica i to je uvijek dobro imati putno osiguranje.

Koja tvrtka posjeduje Eurostar?

Tvrtka koja je vlasnik Eurostara, ime je ne iznenađujuće Eurostar International Limited, 55% u vlasništvu SNCF-a, 30% CDPQ Kanada, 10% Federativni Hermes, a ostatak pripada belgijskim željeznicama, SNCB.

Najčešća pitanja o Eurostaru o tome Gdje mogu ići s Eurostarom?

Osim Pariza, London, Amsterdam i Bruxelles, Rotterdam, i Lille, Eurostar također koristi sezonske linije. Tijekom ljetnog razdoblja, između srpnja i rujna, neki vlakovi Eurostar idu izravno u Avignon i Marseilles, dok tijekom zimskih mjeseci, između prosinca i travnja, Eurostarovi vlakovi mogu ići direktno u skijaške regije u Alpama, poput Moutiersa ili Bourg St Mauricea, koji su ključni gradovi od skijališta kao što su La Plange, Odabir onih, Tignes i Val Thorens.

Koji su postupci ukrcavanja za Eurostar?

Kada dođete do željezničke stanice i određenog područja, skenirate kartu za Eurostar, U današnje vrijeme ljudi radije koriste QR kod, ali možete imati i kopiju svoje karte za vlak i skenirati to, tada morate proći sigurnosnu provjeru (koji su mnogo brži nego u zračnim lukama), idi na kontrolu putovnice i pređi granicu, a onda pješice do svog vlaka i na način da imaš nekoliko dućana ili salon Eurostar, u sljedećem videu možete vidjeti cijeli postupak od dolaska na željezničku stanicu do ukrcavanja u vaš Eurostar vlak.

https://www.youtube.com/watch?v = Jtx0k4Jw7f4

Kakve usluge na Eurostaru?

U vlaku Eurostar postoji mjesto koje je u vlakovima Eurostar posvećeno pićima i laganom hranom, Jelovnik uključuje sendviče, Čokoladni čips, grickalice, čokoladice, kava, vruća čokolada ili čaj. Tada možete jesti i piti u željezničkom vagonu restorana ili uzeti ono što ste kupili natrag u svoje sjedalo. Možete koristiti utore za struju pored svog sjedala u Eurostarovim vlakovima.

Kako mogu doći do londonskog St.. Pancras International poći će vlakom Eurostar?

Kao i svake potrebe za prijevozom u Londonu, pomoću londonskog podzemlja doći do međunarodne stanice St. Pancras najjednostavniji je način. Šest različitih podzemnih linija stiže do stanice Kings Cross, a odatle možete prošetati pješice do St Pancras International u samo nekoliko minuta. London St Pancras International nalazi se na samo nekoliko minuta od željezničke stanice u Eustonu, ako dolazite s juga Londona.

Je li moguće uzeti vlakove Eurostar između Londona i Amsterdama?

Od travnja 2018, zahvaljujući Eurostaru, možete otprilike putovati između Londona i Amsterdama 3-4 sati, i nema potrebe mijenjati vlakove u Bruxellesu iako neki Eurostar vlakovi iz Londona do Amsterdama, zaustaviti se u Bruxellesu, ali to ovisi o Eurostar ulaznicama koje kupite.

Najčešća pitanja o Eurostar-u – Moram li rezervirati mjesto na Eurostaru unaprijed?

Kada kupite kartu za vlak Eurostar, mjesto će vam biti automatski dodijeljeno kad izvršite rezervaciju. I ako ima slobodnih sjedala kad ste u vlaku, možete se kretati i imati drugačiji prostor.

Postoji li WiFi internet unutar Eurostara?

Možete uživati Besplatan WiFi internet u svim Eurostar vlakovima i sve klase putovanja kad kupite Eurostar karte unaprijed.

 

Ako ste stigli ovako daleko, znate sve što trebate znati o svojim vlakovima Eurostar i spremni ste za kupnju karte za Eurostar SaveATrain.com

 

Za ove željezničke prijevoznike imamo karte za željeznice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Međugradski vlakovi

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Holandija

OBB Austria logo

OBB Austrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railway

SBB Švicarska

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

produbljuje

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Njemačka

European night trains by city night line

noćni vlakovi

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Njemačka

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia S.p.A.

eurail logo

Eurail

 

Želite li ugraditi ovu stranicu na svoju web lokaciju? Kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-eurostar%2F%0A%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code), Ili jednostavno možete izravno povezati ovu stranicu.

Autorsko pravo © 2021 - Spremi vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne ostavljajte bez sadašnjosti - Uzmite kupon i vijesti !