Vrijeme za čitanje: 4 minuta
(Ažurirano: 02/08/2021)

Uzbudljivo dio putujući u inozemstvu je nepredvidivost iskustva. Kada putuju u stranoj zemlji, što će biti izložen različite kulture, postavke, i iskustva. Čak i ako ste učiniti nešto istraživanje, ste sigurni da se jako iznenađen nekim od onoga što ste pronašli. Nažalost, nisu svi od iznenađenja naiđete možda one dobre, i samo zato što su na odmoru ne znači da ste imuni na štete.

Vi svibanj ne žele vjerovati da su te nesreće mogu dogoditi za vas, ali morate biti spremni za mogućnost da vam, ili voljenu osobu, će zahtijevati liječničku pomoć, a daleko od kuće. Bilo je to tako jednostavno kao parčad zub, spraining vaš gležanj, silazeći s vrućicom, ili srčani udar, prima medicinsku što je potrebno možda neće biti tako lako kao što bi se u SAD-u.

To je zato što većina tradicionalnih zdravstvenog osiguranja planovi ne proširiti pokrivenost izvan onoga što se događa na američkom tlu. To znači da bi mogao biti na udicu za tisuće dolara u medicinske troškove za brigu ste primili u inozemstvu. To je razlog zašto ne putnik bi trebao biti bez putne zdravstveno osiguranje. Ove specijalizirane planovi će ići gdje vam je domaća pokrivenost neće, osigurati da ćete biti u mogućnosti uživati ​​u putovanju, bez brige o nepredvidivom događa.

Za više informacije o putovanjima zdravstveno osiguranje i zašto biste trebali razmisliti o tome, vidjeti upute sadržane u nastavku.

 

Zašto je Turistička zdravstveno osiguranje dobra ideja?

• Putovanje do strana zemlja može uvesti brojne opasnosti za zdravlje. Na primjer, Kvaliteta vode ne mogu biti isti, što dovodi do ozbiljnih infekcija. Različite klime može naprezati svoje postojeće uvjete, kao što su bolesti srca i alergija, ostavljajući vas loše opremljena za obradu situacije.

• Čak i ako već imate zdravstveno osiguranje, to ne bi mogli pokriti izvan Sjedinjenih Država. To znači da bilo kakve bolesti ili ozljede koje imate tijekom putovanja u inozemstvo može dovesti do izuzetno visoke medicinske računa.

• Ako ste u posjetu udaljenom dijelu svijeta i zahtijevaju hitnu liječničku pomoć, možda ćete morati biti evakuirani u bolnicu. Bez odgovarajuće osiguranje pokrivenost, to može koštati nekoliko desetaka tisuća dolara na vrhu svih drugih povezanih troškova.

• U nekim slučajevima, možda biti potrebno imati putno zdravstveno osiguranje za vrijeme trajanja putovanja. Na primjer, Posjetitelji Rusiji, Kuba, i narodi u schengenskom prostoru EU-a moraju dokazati da imaju pokrivenost.

• Iako putno zdravstveno pokrivenost može biti izuzetno vrijedna, to obično račune za manje od 10 posto svih putovanja osiguranja proizvoda kupljenih od strane putnici, dok su relativno jeftin.

 

Bruxelles u Amsterdam vlakova

London Amsterdam vlakova

Berlin u Amsterdam vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

 

Kako Putovanja zdravstveno osiguranje štiti vas


• Putni zdravstveno osiguranje razlikuje od standardnih pravila putno osiguranje prije svega u tome što ne pruža pokriće za troškove koji se odnose na otkaz, kašnjenja, ili prekida.

• S putovanja zdravstveno osiguranje, možete imati pokrivenost u slučaju neočekivanog zdravstvenog nužde. To može biti u rasponu od slomljenog zuba ili akcija od trovanja hranom u život opasne ozljede i srčanog udara.

• Jedna od glavnih prednosti ove politike je da Vam ponudimo 24/7 višejezična potpora koji će vam pomoći uskladiti sa zdravstvenom osoblju u stranoj zemlji.

• Ove politike obično pružaju pokriće za ono što se općenito smatra ključ medicinski troškovi. To uključuje posjete hitne, usluge evakuacije, i transport troškovi nastali do odgovarajuću medicinsku ustanovu.

• Najčešći planira pokriti jednu putovanje, ali oni također mogu kupiti za pokriće razdoblja dok god 12 mjeseci. Dugoročna medicinske pokrivenost za one koji često putuju ili dulje također se mogu kupiti u mjesečnim intervalima od.

 

Amsterdam u London Vlakovi

Pariz za London vlakova

Berlin u London vlakova

Bruxelles u London vlakova

 

Jeste li spremni za početak pregleda svoje mogućnosti? Rezervirajte kartu za vlak sad dok je toplo vrijeme traje, pomoću Spremi vlak!

 

Želite implementirati na našem blogu “Najspektakularniji sveučilišta u Europi” na svoje stranice? možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo nam daju kredit sa linkom na ovaj blog post. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Dhr– (Spustite se malo vidjeti Embed Code)

 

Preuzmite ovdje PDF za ovaj članak koji je pod uvjetom da uštedite na vlak od strane Viši Usluge Illinois