Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 21/02/2021)

Alata za planiranje Europa Ruta je bitno u organiziranju vašeg vlakom u cijeloj Europi. Kao prvo, postoji više 10,000 destinacije može posjetiti u Europi. S obzirom na broj odredišta, važno je istražiti kako mapirati putovanja. Vi vjerojatno želite imati svoj vlastiti jedinstveni put da putuje po Europi. A kako bi se plan ispred vremena, vi svibanj želite rezervirati ulaznice unaprijed. Najviše pažnje je da bi trebao biti u mogućnosti knjiga vlak putovanja, koji uključuje služba za korisnike na hrvatskom jeziku i omogućuju fleksibilnost, na primjer zadržati vlak omogućava.

 

Europa Planer čimbenika važnih za planiranje

Sve planiranje počinje s pazeći da imate potrebne putne isprave. slično, prije planiranja putovanja, vi svibanj uzeti u obzir let do prvog odredišta, ako živite izvan Europe i vlak putovanja, ako živite u Europi, jer je to najbolji način da putuju u Europi. Neki od faktora koji čini važnim za sadašnje putnici su; povijesni stranice, priroda, noćni život, plaže, hrana, i aktivnosti.

London Pariz vlakovi

Pariz Amsterdam vlakova

München u Berlin vlakova

Rim za Milano vlakova

 

 

Planer Europa rute prema zemlji

Europe Route Planner map

 

 

 

 

 

 

 

Austrija

Prvo, Rezervacije su potrebne za noćni vlakovi i vlakovi, a možete to učiniti na Spasiti vlak. Rezervacije su moguće i za dugo-udaljenost poruke vlakovi velikih brzina (uključujući EuroCity i InterCity). Glavni međugradske rute su u Beču & Linz, Salzburg, Graz & Okružni Koruška. Austrija Europa Planer nudi vrlo dobre međunarodne željezničke linije. Dodatno, pića i grickalice dostupni na većini vlakova i blagovaona opcije dostupne na međunarodni vlakovi. Možete donijeti bicikle na austrijskim vlakova. Također imate ulaznice u Austriju, što vam omogućuje da putuju vlakom u Lihtenštajn.

Graz do Innsbruck vlakova

Beč za Graz vlakova

Beč Salzburg vlakova

 

Europa Planer Austrija

Belgija

Većina vlakova u Belgiji zahtijevaju rezervacije, pa nije tako puno za naš planer rute Europe ovdje. Vrlo порекомендовано posebno za vlakovi do zračne luke, međunarodni vlakovi, a vlakovi ćete naručiti dovoljno unaprijed. Nadalje, vlakovi u Belgiji imaju 1. i 2. razred sjedenje. Neki od vlakova nude mini bar i tople i hladne zalogaje. Putovanje puta u Belgiji su brzi s putovanja između, glavni gradovi uzimaju 20 minuta do jednog sata.

Luksemburg u Bruxelles vlakova

Antwerpen u Bruxelles vlakova

Amsterdam u Bruxelles vlakova

Pariz u Bruxelles vlakova

 

Belgium gardens

Bosna

Slično Belgija Europa Planer, ne morate napraviti rezervaciju za većinu vlakova u Bosni. To nije moguće napraviti rezervacije za domaći vlakovi u Bosni. To uključuje Brzi voz brze vlakove i
Putnički lokalne vlakovima. Za razliku od drugih europskih zemalja, bicikle nisu dopušteni na vlakove u Bosni. Dodatno, međunarodne veze iz Bosne proći kroz Sarajevo stanice.

 

Europe Route Planner Bosnia

Planer Europa Ruta za Bugarsku

Ne treba puno Europa Planer u smislu rezervacije za Barz Vlak lokalno „brza’ vlakovi i također Patnicheski lokalni vlakovi. Međutim, Rezervacije su potrebne za Expresen Vlak brze vlakove i međunarodnih vlakova. Međunarodni vlakovi dostupne u Bugarskoj uključuju Bugarska Express, U Crno more Vlak, U Bukureštu Istanbul Express a tako i neke druge vlakovi odlaze iz Sofije. Bugarske Glavni putevi odvesti 6-8 sati (preko noći vlakovi su moguće) Sofija je, naravno, glavna stanica za međunarodne veze. Bicikli su dozvoljeni na vlakove, međutim, trebat će vam dodatno platiti za njih.

 

Bulgaria skyline

 

Planer Europa Ruta sa Save u vlaku

Jer ima milijun razloga da putuju po Europi, utvrdili smo vam Najjeftinije ulaznice. Europa ima najviše lijepe željezničke stanice. A također mogu najljepši krajolik, uključujući mostovi i plaže. Dakle, nakon što ste uspjeli zemlju putuju u Europu Planer, Uzeti 3 minuta sada rezervirati jeftini karte za vlak u Europi Spremanje Treniraj. Platite sve popularne metode plaćanja.

 

Želite li položiti ovaj post bloga na vašim stranicama, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-route-planner-trains%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code