Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 21/02/2021)

A Europe Útvonaltervező elengedhetetlen szervezésében a vonatút Európa-szerte. Először is, több mint 10,000 úticél lehet látogasson Európában. Mivel a célállomások száma, fontos, hogy találjon kell leképezni, az utazási. Talán szeretnénk saját, egyedi utat járják be Európát. És annak érdekében, hogy tervezni előre az időben, érdemes jegyet foglalni előre. Leginkább figyelemre méltó akkor képesnek kell lennie könyv vonat utazások, amelyek tartalmazzák az ügyfélszolgálat az ön nyelvén, illetve a rugalmasságot, mint Megmenteni Egy Vonat lehetővé teszi,.

 

Európa Útvonaltervező fontos tervezési tényezők

Minden tervezési kezdődik ügyelve arra, hogy a szükséges úti okmányokkal. Hasonlóképpen, megtervezése előtt az utazás, akkor lehet, hogy érdemes repül az első úti cél, ha élsz, Európán kívül pedig a vonat, utazik, ha él benne Európában, mert ez a legjobb módja annak, hogy utazás Európában. Néhány tényező, amely, úgy tűnik, fontos, hogy a jelenlegi, utazók; történelmi oldalak, természet, éjszakai élet, strandok, élelmiszer, és tevékenységek.

Londontól Párizsig vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

München Berlin vonatok

Róma Milánó vonatok

 

 

Európa Útvonaltervező ország

Europe Route Planner map

 

 

 

 

 

 

 

Ausztria

Először, fenntartások van szükség éjszakai vonatokon valamint a nemzetközi vonatok meg a Mentés Egy Vonat. Fenntartások lehetséges szintén az intercity nagysebességű vonatok (beleértve EuroCity és InterCity). Fő intercity útvonalak Vienna & Linz, Salzburg, Graz & A Karintia kerület. Ausztria Európa Útvonaltervező igen jó nemzetközi vasúti összeköttetések. Továbbá, italok és rágcsálnivalók rendelkezésre a legtöbb vonaton és étkezési lehetőség áll rendelkezésre nemzetközi vonatok. Hozhat kerékpárt osztrák vonatok. Te is jegyet Ausztria, amely lehetővé teszi, hogy a vonat, utazik, hogy Lichtenstein.

Graz Innsbruck vonatok

Bécs és Graz vonatok

Bécs és Salzburg vonatok

 

Európa Útvonaltervező Ausztria

Belgium

A legtöbb vonat Belgiumban igényel fenntartást, nem annyira új az Európa útvonaltervező itt. Nagyon ajánlott, különösen, hogy repülőtéri vonatok, nemzetközi vonatok, nagysebességű vonatok lesz foglalás elég idő előre. Továbbá, vonatok Belgiumban van az 1. és 2. osztályú ülőhely. Néhány vonatok hez minibár és hideg és meleg ételek. Menetidők belül Belgiumban gyorsan utazások között, nagyvárosok figyelembe 20 perc egy óra.

Luxemburg Brüsszel vonatok

Antwerpen Brüsszel vonatok

Amszterdam Brüsszel vonatok

Párizs-Brüsszel vonatok

 

Belgium gardens

Bosznia

Hasonlóan Belgium Európa útvonaltervező, nem kell, hogy a helyfoglalás a legtöbb vonatok Boszniában. Nem lehet foglalható belföldi vonatok Boszniában. Ez magában foglalja a BRZI Voz gyorsvonatok és
utas helyi vonatok. Ezzel szemben a többi európai országban, kerékpárok nem engedélyezett a vonatokon Boszniában. Továbbá, nemzetközi kapcsolatok Bosznia átmenni Szarajevó állomáson.

 

Europe Route Planner Bosnia

Európa Útvonaltervező Bulgária

Nem kell sok az Európa útvonaltervező szempontjából foglalható Barz Vlak helyi „gyors’ vasúti és Patnicheski helyi vonatok. azonban, foglalás szükséges Expresen Vlak gyorsvonatok és nemzetközi vonatok. Nemzetközi vonatok álló Bulgáriában a bolgár Express, Az Fekete-tenger Train, A bukaresti Istanbul Express és hasonlóképpen más vonatok indulnak Szófia. Bulgária főbb útvonalak figyelembe 6-8 órák (éjszakán vonatok lehetségesek) Sofia, természetesen, A fő állomás nemzetközi kapcsolatok. Kerékpár engedélyezettek vonatok azonban meg kell fizetni értük.

 

Bulgaria skyline

 

Európa Útvonaltervező Save Vonat

Mert van egy millió oka járják be Európát, azt találtuk meg egy legolcsóbb jegyek. Európában a legtöbb szép vasútállomásokon. Míg is, amelynek a legszebb táj, beleértve hidak és strandok. Tehát miután sikerül az országot utazik Európa útvonaltervező, Vesz 3 percet, hogy foglaljon olcsó vonatjegyet Európában Mentése Vonat. Fizessen segítségével az összes népszerű fizetési mód.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-route-planner-trains%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot