Olvasási idő: 6 percek
(Utoljára frissítve: 13/08/2021)

Európa várainak és hangulatos utcáin és a helyek már évezredek óta a lenyűgöző mesékhez vezetnek. A mai napig Európa a fő pártcélpont a világon. Ez a partik meka az utazók számára a világ minden tájáról bachelor és bachelorette kirándulások. Így, gondosan kiválasztottuk a legjobbat 5 buli városok Európában epikus és vad vakáció céljából.

Berlin Amszterdam, tönkreteszi bárokat Európa legnagyobb éjszakai klubjába, által vonatút vagy klub ugrás, rögzítse a biztonsági övet még a legvadabb úthoz.

 

1. Party Berlinben, Németország

Európa egyik legbarátságosabb városa, Berlin a művészek mekaja, zenészek, és a világ legjobb DJ-jét. Története és kultúrája befolyásolta sokféleségét és szuper nyitott megközelítését, ami azt jelenti, hogy bármi megy. Ebből adódóan, Berlin a legvadabb és legjobb pártváros Európában.

A berlini klub- és party-jelenet általában későn, sötét után kezdődik. Ha azt szeretné, hogy megtapasztalja Berlin éjszakai életét, mint egy Berliner, csomagoljon kényelmes cipőt, alkalmi viselet és pénteken érkezik meg. Fogjon italt a sok Berlin bárjában és induljon az ipari terület felé.

A legjobb berlini klubokat Berlin ipari területén és a vasúti sín alatt rejtik el. Készüljön fel olyan partira, amely soha nem áll meg, vagy csak akkor áll meg, amikor az utolsó ember áll. A berliniek klubklub estjei már korábban kezdődnek 1 szombaton vasárnap este. Ezzel határozottan Berlin kerül Európa legőrültebb és legjobb bulivárosai közé, ahol turisták és klubosok utaznak a világ minden tájáról.

Mi a legjobb éjszakai klub Berlinben?

Ha 48 órás bulizásra készül, és csak egy klub számára van időd, akkor ne felejtsd el bulizni a Berghainban. A legjobb techno és house hangok egész hétvégén ringatják a táncparkettet.

Majna Frankfurt és Berlin között

Koppenhága és Berlin között vonattal

Hannover és Berlin között vonattal

Hamburg és Berlin között vonattal

 

A legjobb pártvárosok Európában és Berlinben Németországban

 

2. Party Budapesten, Magyarország

Nappali és naplemente órákban, Budapest abszolút kábítószer, lenyűgöző építészeti drágaköveivel és helyszíneivel. Ahogy az utcán járkálsz, a szemed alig tudja követni Európa legszebb tereptárgyait. De, éjjel felfedez egy alternatív világot, az elhagyatott épületek világa, amelyek Európa legszokatlanabb bárjai felé fordulnak, és ez az egyedülálló jelenet Budapestünket hozza magunkra 5 Európa legjobb pártvárosai.

Sötétedés után, egy alternatív térben, ahol nincs etikett vagy házirend, a dolgok feltétlenül vadul mennek.

Mi a legjobb éjszakai klub? Budapest?

Szimpla Kert is Budapest’s iconic ruin bar in district 7 és annak labirintusos emeleti szakasza, valamint egy kötelező látogatás a budapesti parti esték különösen zavaró élményéért.

Bécs és Budapest között vonattal

Prága és Budapest között vonattal

Munich és Budapest között vonattal

Graz és Budapest között vonattal

 

 

3. Party Prágában, Cseh Köztársaság

Prága az egyik legszebb város Európában. A nap folyamán úgy fogja érezni, hogy visszament az időben kastélyokba, hercegek, és a lovagok történeteit, de az éjszaka folyamán őrült éjszakai életbe utazik, ahol a gátlások maradnak az ajtó mögött.

A város tele van sörkerttel a folyó mellett, pub, és bárok, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra, és természetesen egy hírhedt klubklub.

Mi a legjobb éjszakai klub? Prága?

Prága ad otthont Európa legnagyobb klubjának, az öt emeletes Karlovy Lazne Club. Így, ha barátaival vagy Eurotrip-kel utazik egy prágai kiránduláshoz, hogy felfedezze Európa legjobb pártvárosát, akkor ezt meg kell állítani a kalandodban. Ne feledje, hogy miután belépett a klub ajtajába, elhagyhatja egy teljesen más embert, bármi is történik Prágában, Prágában marad.

Nürnberg és Prága között vonattal

Munich és Prága között vonattal

Berlin és Prága között

Bécs és Prága között

 

Az emberek táncolnak a prágai Cseh Köztársaság partin, egy éjszakai klub instagram képén

 

4. Party Amszterdamban, Hollandia

Híres gyönyörű csatornáiról és kávézók, Amszterdam népszerű európai nyaralási rendeltetési hely. Nagyon nyugodt hangulata van, annak ellenére, hogy a hírhedt vörös lámpák kerülete és kávézói vannak.

Míg a hollandok inkább az alacsony kulcsú összejöveteleket kedvelik, ha a világ minden tájáról érkeznek turisták, azt mondanák, hogy Amszterdamnak van egy másik oldala. Összehasonlítva Európa legjobb pártvárosainak többi városával, Amszterdam, a legtöbb klubban transzhangok találhatók, de szintén élő zene. Az élő show nagyon népszerű Amszterdamban.

Mi a legjobb éjszakai klub? Amszterdam?

Csak néhány a legjobb élő zenei klubok közül a Melkweg és a Bimhuis, és a legjobb éjszakai klubok a De Marktkantine és a Shelter.

Bréma és Amszterdam között vonattal

Hannover és Amszterdam között vonattal

Bielefeld és Amszterdam között vonattal

Hamburg és Amszterdam között vonattal

 

Amszterdami party egy éjszakai klub instagram képén

 

5. Buli Bécsben, Ausztria

A város, amelyet mindannyian példátlan opera- és kulturális életéről ismerünk, mesés és szórakoztató éjszakai életet is folytat. A szomszédos országokban található egyéb éjszakai klubok jelenetével ellentétben, az éjszakai élet Bécsben barátságosabb és nyugodtabb. Például, a bécsi belépési díj alacsonyabb a nyugodt ajtópolitikával.

Bécsben, leginkább techno klubokat találhat, hanem egyes klubokban a underground és a sav stílusok is.

Mi a legjobb éjszakai klub? Bécs?

A legjobb techno partikért Das Werk és Grelle Forelle találkoznak. Ha klubos feltérképezést akar, akkor menjen a Gurtel-hez, egy út, amely áthalad a város központjában. Itt található a legtöbb söröző és kocsma. Ne felejtsd el megnézni a Venster99-et.

Az Elektro Gonner kiváló példa a bécsi furcsa éjszakai életre. Elektromos üzletben található, ez a hely a videoinstalációk és az elektrozene számára is. A Le Loft bár a Sofitel Vienna Stephansdom tetején található, epikus naplemente és a városra néző kilátással.

Salzburg és Bécs között vonattal

Munich és Bécs között vonattal

Graz és Bécs között vonattal

Prága és Bécs között vonattal

 

A legjobb pártvárosok Bécsben Európában

 

További információ az európai pártokról

Melyik évad a legjobb az európai éjszakai élet megtapasztalására?

A tavasz és a kora ősz a legjobb évszak az utazáshoz, és fedezze fel a legjobb parti városokat Európában.

 

Melyik a belépési díj ártartománya az európai éjszakai klubokban??

A nevezési díj országonként eltérő. A legtöbb európai város nagyon megfizethető, például, Prága és Budapest, 5-20 euró bejárat és alkohol elfogadható áron, néhány hely drágább, de a legfontosabb dolog, korán jön, tehát nem kell sokáig állnia a sorban.

 

Melyik városban van a legjobb éjszakai élet Európában az újév és karácsony számára?

A legjobb város a karácsonyi és újévi ünnepségekhez határozottan Berlin, ha a szűkös költségvetés. Amszterdam és Prága gyönyörű télen, de egy kicsit drágább.

Következtetni, Európának bármilyen ízléshez kínál valamit, vágy, gonoszság szintje, és a költségvetés. A mi tetejük 5 pártvárosok kínálják a világ legjobbjait. Minden bizonnyal óvatosan elindulhat bar hopping-nal vagy élő zenei klubokkal, és folytathatja az Európa legvadabb táncparketteit, mindezt egyetlen éjszaka. Az egész tetejére, minden város könnyen elérhető vonattal utazás, tehát ha a legvadabb álma az, hogy őrült fél hétvégét tartson, és mindet meglátogassa 5, akkor Európa vár.

 

Itt a Save A Train, örömmel segítünk Önnek megtalálni a legolcsóbb vonatjegyeket a listánk bármelyik gyönyörű pártvárosába.

 

 

Be szeretné ágyazni webhelyére az „5 legjobb pártváros Európában Európában” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-party-cities-europe/?lang=hu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)