Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 11/06/2022)

Hátizsákkal az egyik legizgalmasabb módja utazni, és jó okkal. A szabadság, hogy az összes holmiját a hátadon, és hopping vonat a vonat, és országonként egy hihetetlen élmény. Mivel ez már annyira népszerű, azt hittük volna adni néhány utazási backpacking tippek közlekedő vonatok.

 

olvasás hátizsákkal tippeket vasútállomásról

Kezdjük azzal, ahol azt javasoljuk, hogy menjen, mielőtt adunk Önnek Hátizsákkal tippek közlekedő vonatok.

Trip javaslat 1: London Amszterdam

Időtartam: 23 napok

a felhozatal: Róma, Viareggio (Toszkána), Velence, Bécs, Budapest, Krakkó, Prága, Berlin, Amszterdam, Használt, London

London Brüsszel vonatok

Londontól Párizsig vonatok

London Lyon vonatok

London Amszterdam vonatok

Trip javaslat 2: Londonból Isztambulba

Időtartam: 25 napok

a felhozatal: London, Párizs, Lausanne, Zermatt, Tedd, München, Salzburg, Bécs, Budapest, Segesvár, Brassó, Bukarest, Veliko Tarnovo, Sofia, Plovdiv, Isztambul

Útvonal kiemeli: Eiffel-torony, Luxemburg-kert, A genfi-tó, svájci Alpok, Neuschwanstein kastély, Dachaui koncentrációs tábor, Budavári, termálfürdő Budapesten, A Fekete-templom, az Palota a Parlament, Születés Templomában, Alexander Nyevszkij templom, a Grand Bazaar, St. Sophia.

Zürich Lausanne vonatok

Genf Lausanne vonatok

Bern Lausanne vonatok

Luzern Lausanne vonatok

 

A 1. pick hátizsákkal tippek: Pack Fény!

Míg a gondolat, hogy a vontatási túl sok a saját hátsó nem hangzik vonzó, ez könnyen a többszörös amikor egyre izgatott az utazás! Először, búcsúzni azzal a hengerzsákkal, és inkább kap egy kényelmes hátizsákot amely a derék körül tekercsel támogatást. Ha a csomagolás, kérdezd meg magadtól: „Do I igazán szükség van erre?”Ha a válasz nem, árok meg! Még jobb, ha lehet fut fel és le a lépcsőn egy párszor - ez azt mutatja, hogy az hogy hogyan kell kezelni, ha késésben a vonatra, és meg kell futtatni, hogy elkapja!

Brüsszel Lille vonatok

Antwerpen Lille vonatok

Párizs és Lille vonatok

Rouen Lille vonatok

 

Tipp 2: Csináld a Rail tervező alkalmazás a legjobb barátod.

Ez az alkalmazás letölti az összes vonatmenetrendek rá a telefont úgy, hogy el tudja érni őket offline és fontos a hátizsákkal tippek! Ez tökéletes tervezés Ön utazások közben útközben, és élvezi az időt egy új, idegen helyen. Is, Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kiszűrje a vasúti lehetőségek alapján közvetlen kapcsolat esetén, vonatok nélkül kötelező fenntartás, és a vonatok egy kerékpár kocsi. Bár mi nem javasoljuk, hogy egy bicikli egy hátizsákkal út!

Dortmund Frankfurt vonatok

Nürnberg és Frankfurt vonatok

Stuttgart és Frankfurt vonatok

Bonn Frankfurt vonatok

 

Tipp 3: Ne keverje össze a spontaneitás, hogy szervezetlen!

Az egész pont hátizsákkal tippek az, hogy a szabad utazás gyors, könnyen, előnyösen gondtalanul a világon! Ha a végén vásárol egy vasúti át, spórolni, de ha hiányzik a vonat, akkor elkezd egyre drága. Így, savókomponensekhez fel, hogy mit szeretne csinálni, és adj magadnak egy tisztességes mennyiségű időt kell csinálni. Vásárol jegyet előre pénzt takarít meg, de ez nem korlátozza a rugalmasságot.

Köln Nürnberg vonatok

München Nürnberg vonatok

Stuttgart Nürnberg vonatok

Dortmund Nürnberg vonatok

 

Tipp 4: Utolsó hátizsákkal tippek – Tartson egy száraz zokni kéznél

A legjobb utazási hátizsákkal tippek származik személyes tapasztalat. Semmi romok egy nap, mint a nedves zokni, különösen akkor, ha szüksége, hogy hosszú távolságokat gyalogolni. Ahhoz, hogy hozzá sértés sérülést, a második legrosszabb dolog történik az, hogy nem tud még találni a zoknit, amikor nagy szükségünk van rájuk! Ez végül a kicsomagolás újra csomagolás. Valami senki sem akar csinálni! Mindkét forgatókönyv nem szórakoztató, így tartsa száraz pár egy zseb tetején a táskájában. Úgy, ha történetesen járni abba a hatalmas tócsa, A megoldás kéznél.

 

 

Hogy a legjobb vonatélményt kaphassa hátizsákkal, fantasztikus áron és foglalási költség nélkül, használat Ments meg egy vonatot, és ne felejtsük el kinyomtatni az utazási hátizsákkal tippeket, mielőtt a vonat utazás.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-backpacking-tips%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)