Vrijeme čitanja: 4 zapisnik
(Zadnja izmjena: 11/06/2022)

Backpacking je jedan od najuzbudljivijih načina da putuju, i za dobar razlog. Slobodu koja ima sve svoje stvari na leđima i skakanje od željezničke za obuku i zemlje do zemlje je neverovatno iskustvo. Pošto je ovo je postala toliko popularna, Mislili smo da vam dati neke travel backpacking Savjeti za putovanje na vozove.

 

čitanje backpacking savjeti na željezničke stanice

Počnimo sa gdje preporučujemo da prije nego što si nam dati Backpacking Savjeti za putovanje na vozove.

Trip prijedlog 1: London u Amsterdam

Trajanje: 23 dana

Postava: Rim, viareggio (Toskana), Venecija, Beč, Budimpešta, Krakov, Prag, Berlin, Amsterdam, polovan, London

London u Brisel Trains

Londona do Pariza Trains

London Lyon Trains

London u Amsterdam Trains

Prijedlog putovanja 2: Londona do Istanbula

Trajanje: 25 dana

Postava: London, Pariz, Lausanne, Zermatt, Staviti, Minhen, Salzburg, Beč, Budimpešta, Sighisoara, Brasov, Bukurešt, Veliko Tarnovo, Sofija, Plovdiv, Istanbul

Najvažnije rute: ajfelova kula, Luxembourg Gardens, Ženevsko jezero, swiss Alpama, Dvorac Neuschwanstein, Dachau logor, Budimski dvorac, termalne kupke u Budimpešti, The Black Crkva, the palata parlamenta, Crkva rođenja, Aleksandra Nevskog crkve, Grand Bazaar, St. Sophia.

Zurich Lausanne Trains

Ženeva Lausanne Trains

Bern Lausanne Trains

Lucerne Lausanne Trains

 

Naša 1. pick za planinarenje tips: Pack Light!

Iako je pomisao na trzaje previše na svoju ruku natrag ne zvuči privlačno, to je lako prepakujem kada ćete dobiti uzbuđen o putovanju! Prvo, oprosti se od te valjkaste torbe i radije nabavite udoban ranac koja vam se omota oko struka radi podrške. kada pakovanje, zapitajte se: 'Da sam stvarno Treba mi ovo?"Ako je odgovor ne, šutnuo ga! Još bolje ako možete pokrenuti i niz stepenice nekoliko puta - to će vam dati naznaku kako ćete upravljati ako kasnite na voz i potrebno za pokretanje uhvatiti!

Brisel Lille Trains

Antwerp Lille Trains

Paris Lille Trains

Rouen Lille Trains

 

Savjet 2: Make The Rail Planner aplikaciju tvoj najbolji prijatelj.

Ova aplikacija preuzima sve rasporede voz na vašem telefonu, tako da ih možete pristupiti mreži i važan je za planinarenje tips! To je savršen za planiranje vašeg putovanja dok ste u pokretu i uživanje u vremenu u novom, stranoj zemlji. takođe, aplikacija vam omogućava da filtrirati opcije rail na osnovu direktne veze samo, vozovi bez obaveznog rezervaciju, i vlakovi s bicikla kočija. Iako ne bismo predlažemo uzimanje bicikl na backpacking putovanje!

Dortmund Frankfurt Trains

Nuremberg do Frankfurta Trains

Stuttgart Frankfurt Trains

Bonn Frankfurt Trains

 

Savjet 3: Ne miješati se spontanost s se neorganizirano!

Poenta backpacking tips je da imaju slobodu da putuju brzo, olako, i po mogućnosti bez brige na svijetu! Ako na kraju kupnje rail pass, ćete uštedjeti novac, ali ako ti nedostaje voz, može početi dobivanje skupi. Dakle, whey ono što želite učiniti i dati sebi dosta vremena da se to uradi. Kupuju karte u pretprodaji će vam uštedjeti novac, ali to će ograničiti fleksibilnost.

Köln u Nuremberg Trains

Munich Nuremberg Trains

Stuttgart Nuremberg Trains

Dortmund Nuremberg Trains

 

Savjet 4: Zadnje Backpacking tips – Obratite pažnju na suhom par čarapa pri ruci

Najbolji turistički backpacking savjeti dolaze iz osobnog iskustva. Ništa ruševine dan kao mokra čarapa, pogotovo ako se trebaju hodati dugim relacijama. Da biste dodali uvredu ozljede, druga najgora stvar da se dogodi nije u mogućnosti da čak i pronaći čarape kad ih očajnički potreban! Ovo završava u raspakiranja re-pakovanje. Nešto niko ne želi da uradi! Oba scenarija nisu zabava, tako držati suhom par u džepu blizu vrha torbu. Tim putem, ako se desi da se pravo hodati u taj gigant lokvu, vaše rješenje je pri ruci.

 

 

Da biste dobili najbolje voz iskustvo kada backpacking, fantastičan cijenama i bez naknade za rezervaciju, upotreba Save A Train, i ne zaboravite da štampate našoj turističkoj backpacking savjete prije nego što trenirati travel.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-backpacking-tips%2F%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)