Vrijeme čitanja: 4 zapisnik
(Zadnja izmjena: 24/12/2021)
Europa je poznat između ostalog za svoje arhitektonske i manastirima koji imaju istorijski značaj u svijetu.

 

Noravank, Vayots Dzor Pokrajini (Armeniji)

Noravank je jedna od najvažnijih povijesnih i zarazno je manastir u kompleksima Vayots Dzor pokrajina. Crkva je okružena oštrim crvenim stijenama, i dramatičan pejzaž je jedan od najboljih razloga da istražimo Armeniji. Povijesnog Noravank je izgrađen the 13th stoljeća i sredstva "Novi Manastir" u jermenski. Manastir postali kulturni i edukativni centar Armeniji.

Noravank-u-Armeniji

Tatev Manastir, Syunik Pokrajini (Armeniji)

Tatev je jedan od dragulji jermenski arhitekture. Manastir je izgrađen u IX-XIII veku obrazovni centar i ima istorijski značaj za istoriju Jermenije. Ime manastir je zanimljiv porijekla. Tamo je dobar i osetljiv legenda o gospodaru koji su gradili u manastir. On je bio nestrpljiv da vidiš njegovo remek-delo od neba i želi da imaju krila pitao Boga da ga krila.

Bogu da sam slušao njegove molitve i dao ga poželjno krila. Riječ "Tatev" se prevodi kao "daje krila". Jednom si posjetiti manastir ćeš se osjećati pravi smisao. Manastir je sa svih strana okružen dubokim klisurama. Armenska crkva imala je značajnu ulogu u vjeri i kulturi Jermena. Ant tip armenski regionalne turneje će vam dati priliku da istraže najstarijih država.

Krila-Tatev-u-Armeniji

sveta porodica, Barcelona (Španija)

sveta porodica je najviše posjetio ikonska crkvu u Španiji. Izgradnju spomenik službeno u počela 1882. Arhitekt Francisco de Paula del Villar dizajniran je u klasičnom gotičkom stilu. ali, in 1883 Antoni Gaudi promijenio je projekt i izgradio a moderna arhitektura koja je poznata u svetu. Izgradnja bi mogla biti završen 2026, za stogodišnjicu od Antonija Gaudija smrti.

Arhitekta je planirao da izgraditi 12 kule, posvećen Isuse Kriste, a Učenici, jedan majci Isusovoj, četiri, u spomen Evanđelista. Trenutno, završio osam kule. U crkvi, Gaudi je stubove dizajnirao u obliku tankih stabala koja čine šumski stil. Iz vrh hrama, možeš vidjeti impresivno stavove grada.

Sagrada-Familia-Barseloni

Borgund Izbegne, Borgund (Norveška)

Zaustavi crkvi je najveća znamenitost u Norveškoj. To je napravljeno u 1180 i on je posvećen Apostol Andrew. Ove vrste crkava najvažniji su kultni spomenici norveške arhitekture. Neke od svojih delikatna odlike su extravagantly urezao portali i prelazi i rezbarije u zmajeve glave krovovi. Ovaj stil je proširio u Skandinaviji i koristi u Britaniji suviše.

Područje je okruženo bogatom istorijskom baštinom. Vindhellavegen je u blizini crkve i govori lijepa hoda mogucnosti. Ovaj istorijski put dodijeljena "Norveške je najlepša put" od norveške Javne Puteve u Upravi 2014.

Borgund-Izbegne

Duomo, Milan (Italija)

Duomo se nalazi u sjevernom dijelu Milana, ovo najveći katedralu je jedna od najlepših i privlačna građevina na svetu. Gospod i nadbiskup Milana žele izgraditi a jedinstvena katedrala to bi učinilo da nacija osjeti slavu Božju i vezu grada. U izgradnju Duoma uključeni su konstruktori, zanatlije, i majstora iz cijele Europe. Svakog radnika je iskustvo i privrženosti pomogla da napravi Međunarodni Gotski Duomo.

Ovaj stil je obeležavala visine i dramatičan ukras. Oko građevine su završeni 3400 statue, 135 čudovišta, i 700 kliker ličnosti to opisali Duomo. Iz najviši vrh, gde možeš da se popnem uz stepenice ili liftom, vidjet ćeš zgodan Madonnia, zlatni zastupljenost kip Meri i na jasno dana mogu uživati oduzima dah stavove Milana.

Genoa u Milano Trains

Rima do Milana Trains

Bologna Milan Trains

Verona Milan Trains

 

Duomo-Milano

Hallgrimskirkja, Rejkjaviku (Island)

Hallgrimskirkja crkve je najviša i najveća zgrada u Reykjaviku i vidljiva je po cijelom gradu. Crkva je 74,5 metara visoki i turista mogu ući u crkvu i uživaj u monumentalne pogled. Zgrada je izgradnja je počela u 1945 i završena je godine 1986. Modernistička crkva bila je slična tokovima bazaltne lave kada se lava ohladi u stijenu.

Hallgrímskirkja-Rejkjaviku

Cijevi su daleko od četiri priručnike i pedale. Oni su 102 redove, 72 zaustavlja, i 5275 i cevi 15 metara visok, izvagati 25 tonove. Zgrada je moćna i sposoban za punjenje sveti i velikom prostoru. Izgradnju organa je završio u 1992 i koristi za razne snimci.

 

Jeste li spremni vidjeti neke zaista jesmo Crkve I Manastira U Evropi? Možeš da sve ove destinacija lako uz pomoć Save A Train ! Bez skrivenih dodatne naknade, ćete imati više potrošiti na super vožnje i dobar provod!

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, možete snimiti naše fotografije i tekst i samo nam dati zasluge linkom na ovaj blog post, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ficonic-churches-and-monasteries-in-europe%2F%3Flang%3Dbs– (Malo spusti da vidi Embed Code)