Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 24/12/2021)
Europa er kjent blant annet ting for sine arkitektoniske og historiske klostre som har historisk betydning i verden.

 

Noravank, Vayots Dzor Provinsen (Armenia)

Noravank er en av de mest historiske og berømte klosteret komplekser i Vayots Dzor provinsen. Kirken er omgitt av skarpe røde steiner, og dramatisk natur er en av de beste grunnene til å utforsk Armenia. Den historiske Noravank ble bygget i de 13th tallet og betyr "Nye Klosteret" i armensk. Klosteret ble et kulturelt og pedagogisk senter i Armenia.

Noravank-i-Armenia

Tatev Klosteret, Syunik Provinsen (Armenia)

Tatev er en av juvelene av armensk arkitektur. Klosteret ble bygget i det 9.-13. Århundre, det var en utdanningssenter og har historisk betydning for armensk historie. Navnet på klosteret har en interessant opprinnelse. Det er en fin og ømfintlig legenden om master som bygget klosteret. Han var ivrig etter å se hans mesterverk fra himmelen og som ønsker å ha vinger bedt Gud om å gi ham vinger.

Gud hørte hans bønner og ga ham ønskelig vinger. Ordet “Tatev” er oversatt som "gi vinger". Når du besøker klosteret du vil føle den virkelige betydningen. Klosteret er omgitt av dype kløfter fra alle kanter. Den armenske kirken spilte en betydelig rolle i armenere religion og kultur. Ant type armensk regional turen vil gi deg muligheten til å utforske den eldste landet.

Vinger-Tatev-i-Armenia

hellig familie, Barcelona (Spania)

hellig familie er den mest besøkte ikoniske kirken i Spania. Bygging av monumentet offisielt startet i 1882. Arkitekt Francisco de Paula del Villar ble designet i en klassisk gotisk stil. Men, i 1883 Antoni Gaudi endret prosjekt og bygde en moderne arkitektur som er kjent i verden. Konstruksjon kan være ferdig i 2026, for hundreårsjubileum av Antoni Gaudi ' s død.

Arkitekten hadde planlagt å bygge 12 tårn, dedikert til Jesus Kristus og Disiplene, en til Jesu mor, fire til minne om Evangelisten. For tiden, har fullført åtte tårn. Inne i kirken, Gaudi designet søylene i form av slanke trestammer som lager skogstil. Fra toppen av templet, du kan se imponerende utsikt av byen.

Sagrada-Familie-Barcelona

Borgund Stavkirke, Borgund (Norge)

Stavkirke er det mest fantastiske landemerket i Norge. Det er bygget i 1180 og er vigsla til Apostelen Andreas. Denne typen kirker er de viktigste ikoniske monumentene for norsk arkitektur. Noen av sin delikate attributter er extravagantly utskårne portaler og kors og utskjæringer av dragon ' s hoder på tak. Denne stilen var utbredt i Skandinavia og brukt i Storbritannia for.

Området er omgitt av en rik historisk arv. Vindhellavegen har beliggenhet i nærheten kirken og foreslår vakre gå muligheter. Denne historiske veien ble tildelt "Norges vakreste vei" ved statens vegvesen i 2014.

Borgund-Stavkirke

Duomo, Milan (Italia)

Duomo ligger i den nordlige delen av Milano, denne største katedralen er en av de mest fantastiske og attraktiv strukturer i verden. Herren og erkebiskopen i Milano ønsker å bygge en unik katedral som ville få nasjonen til å føle Guds herlighet og byforbindelse. Byggingen av Duomo involverte konstruktører, håndverkere, og håndverkere fra hele Europa. Hver enkelt medarbeiders opplevelse og flid bidratt til å skape Internasjonale Gotiske Domkirken.

Denne stilen er preget av høyde og dramatisk dekorasjon. Rundt strukturen er over 3400 statuer, 135 gargoyler, og 700 marmor tallene som karakteriserer Duomo. Fra høyeste toppen, der kan du klatre opp trapper eller ta heis, du vil se den kjekke Madonnia, golden representasjon statue av Maria og på klare dager kan du nyte fantastisk utsikt i Milano.

Genoa til Milano Togene

Roma til Milano Togene

Bologna til Milan Togene

Verona til Milano Togene

 

Duomo-Milano

Hallgrimskirkja, Reykjavik (Island)

Hallgrímskirkja er den høyeste og største bygningen i Reykjavik og er synlig i hele byen. Kirken har 74,5 meter høy og turister kan gå inn i kirken og nyte storslått utsikt. Bygningen ble påbegynt i 1945 og ble fullført i 1986. Den modernistiske kirken var lik basalt -lavastrømmene når lava avkjøles i fjellet.

Hallgrímskirkja-Reykjavik

Rørene er fjernt fra fire manualer og pedal. Det er 102 rekker, 72 stopp, og 5275 rør og er 15 meter høy, veie over 25 toner. Bygningen er kraftig og er i stand til å fylle den hellige og stor plass. Bygging av orgelet var ferdig i 1992 og har vært brukt i en rekke innspillinger.

 

Er du klar til å se noen Kjente Kirker Og Klostre I Europa? Du kan komme deg til alle disse destinasjonene enkelt med hjelp av Lagre et tog ! Uten skjulte ekstra gebyrer, vil du ha mer å bruke på utrolige rides og gode tider!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ficonic-churches-and-monasteries-in-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)